PGS SOFTWARE SA zmiana terminu przekazania skonsolidowanego i jednostkowego raportu kwartalnego za I kwartał 2013 roku
Zarząd PGS SOFTWARE S.A. z siedzibą we Wrocławiu informuje, że skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2013 roku, którego termin przekazania do publicznej wiadomości został wyznaczony w raporcie bieżącym nr 2/2013 na dzień 14 maja 2013 r. zostanie opublikowany w dniu 25 kwietnia 2013r.
CZYLI , WYNIKI SĄ DOSKONAŁE ....JAK JA LUBIĘ TĄ SPÓŁKĘ, ŚWIETNIE ZARZĄDZANIE, POLITYKA INFORMACYJNA OK, STABILNY WZROST, B. NISKI FF, STALE POPRAWIA WYNIKI, PŁACI DYWIDENDĘ ....NA TLE TOTALNEGO BADZIEWIA NA NC ...PERŁA
Dnia 2013-04-22 o godz. 18:50 ~krash napisał(a):
> CZYLI , WYNIKI SĄ DOSKONAŁE ....JAK JA LUBIĘ TĄ SPÓŁKĘ,
> ŚWIETNIE ZARZĄDZANIE, POLITYKA INFORMACYJNA OK, STABILNY
> WZROST, B. NISKI FF, STALE POPRAWIA WYNIKI, PŁACI DYWIDENDĘ
> ....NA TLE TOTALNEGO BADZIEWIA NA NC ...PERŁA
A ile masz akcji tej perły? Wal smiało, tu i tak nie ma przecież podanych danych osobowych... :-)
A firma faktycznie non-stop się rozwija,ja też lubię takie...
jak jesteś taki ciekawy ... 5000 ... dużo czy mało ... dzisiaj nie był najlepszy dzień, ale mimo wszystko o PGS jestem spokojny .... lubię spółki z NC na literkę P ... druga perełka a raczej pierwsza to PMI
Dnia 2013-04-23 o godz. 20:01 ~krash napisał(a):
> jak jesteś taki ciekawy ... 5000 ... dużo czy mało ...
> dzisiaj nie był najlepszy dzień, ale mimo wszystko o PGS
> jestem spokojny .... lubię spółki z NC na literkę P ...
> druga perełka a raczej pierwsza to PMI
Nie,spokojnie, ja nie z takich,co kpią jak jest mała sumka,albo kłaniają się w pas jak jes duża,choć na bankierze nie raz czytałem jak jakies barany wyzywają innych od leszczy,ale to zwykły margines.
wiesz,każdy inwestuje ile ma,a mi bardziej imponuje pomażanie kapitału i wiedza,niż to ile kto ma kasy.Jak już się przyznałeś co do portfela to powiem Ci,że mam PGS ponad 50tys.sztuk i tez trzymam na długi termin,choć na razie na jakieś wielkie wzrosty nie liczę,kurs pewnie musi odpowcząć po wzrostach,ale w długiej perspektywie oczekuję dalszych zarobków,narka...! :-)