• PGS SOFTWARE SA zmiana terminu przekazania skonsolidowanego Autor: ~krash [87.205.244.*]
    PGS SOFTWARE SA zmiana terminu przekazania skonsolidowanego i jednostkowego raportu kwartalnego za I kwartał 2013 roku

Zarząd PGS SOFTWARE S.A. z siedzibą we Wrocławiu informuje, że skonsolidowany raport kwartalny za I kwartał 2013 roku, którego termin przekazania do publicznej wiadomości został wyznaczony w raporcie bieżącym nr 2/2013 na dzień 14 maja 2013 r. zostanie opublikowany w dniu 25 kwietnia 2013r.

CZYLI , WYNIKI SĄ DOSKONAŁE ....JAK JA LUBIĘ TĄ SPÓŁKĘ, ŚWIETNIE ZARZĄDZANIE, POLITYKA INFORMACYJNA OK, STABILNY WZROST, B. NISKI FF, STALE POPRAWIA WYNIKI, PŁACI DYWIDENDĘ ....NA TLE TOTALNEGO BADZIEWIA NA NC ...PERŁA
  • Re: PGS SOFTWARE SA zmiana terminu przekazania skonsolidowanego Autor: ~ciekawy [37.190.212.*]
    Dnia 2013-04-22 o godz. 18:50 ~krash napisał(a):
    > CZYLI , WYNIKI SĄ DOSKONAŁE ....JAK JA LUBIĘ TĄ SPÓŁKĘ,
    > ŚWIETNIE ZARZĄDZANIE, POLITYKA INFORMACYJNA OK, STABILNY
    > WZROST, B. NISKI FF, STALE POPRAWIA WYNIKI, PŁACI DYWIDENDĘ
    > ....NA TLE TOTALNEGO BADZIEWIA NA NC ...PERŁA

A ile masz akcji tej perły? Wal smiało, tu i tak nie ma przecież podanych danych osobowych... :-)
    A firma faktycznie non-stop się rozwija,ja też lubię takie...
  • Re: PGS SOFTWARE SA zmiana terminu przekazania skonsolidowanego Autor: ~krash [87.205.244.*]
    jak jesteś taki ciekawy ... 5000 ... dużo czy mało ... dzisiaj nie był najlepszy dzień, ale mimo wszystko o PGS jestem spokojny .... lubię spółki z NC na literkę P ... druga perełka a raczej pierwsza to PMI
  • Re: PGS SOFTWARE SA zmiana terminu przekazania skonsolidowanego Autor: ~ciekawy [37.190.212.*]
    Dnia 2013-04-23 o godz. 20:01 ~krash napisał(a):
    > jak jesteś taki ciekawy ... 5000 ... dużo czy mało ...
    > dzisiaj nie był najlepszy dzień, ale mimo wszystko o PGS
    > jestem spokojny .... lubię spółki z NC na literkę P ...
    > druga perełka a raczej pierwsza to PMI

Nie,spokojnie, ja nie z takich,co kpią jak jest mała sumka,albo kłaniają się w pas jak jes duża,choć na bankierze nie raz czytałem jak jakies barany wyzywają innych od leszczy,ale to zwykły margines.
    wiesz,każdy inwestuje ile ma,a mi bardziej imponuje pomażanie kapitału i wiedza,niż to ile kto ma kasy.Jak już się przyznałeś co do portfela to powiem Ci,że mam PGS ponad 50tys.sztuk i tez trzymam na długi termin,choć na razie na jakieś wielkie wzrosty nie liczę,kurs pewnie musi odpowcząć po wzrostach,ale w długiej perspektywie oczekuję dalszych zarobków,narka...! :-)
[x]
PGSSOFT 0,00% 17,90 2021-10-25 15:43:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.