Jeśli taka wersja wykresu jest realna..to czeka nas jazda na minima..a nastepnie przebicie szczytów z ostatnich miesięcy i.....jazda na maxa..pozdrawiam cierpliwych kolegów i koleżanki...;)
Może warto się zastanowić, dlaczego członek rady nadzorczej rezygnuje i twierdzi, że mu nie pozwalają działąć. Kto mu nie pozwala i czy nie ma tam konfliktu. Niepokojące to jest.
Pewnie go wzięli jako królika doświadczalnego i będą reanimowali produktami EUI .... bo by inaczej nie dostali zgody komisji bioetycznej na testowanie ich wyrobów na ludziach ...;)
18 marca 2008 ta spółka zadebiutowała na GPW NewConnect i do tej pory wybudowała magazyny w szczerym polu, a poza tymi magazynami jedno wielkie NIC. Temat był omawiany już kilka razy na tym forum do czego ta spółka została stworzona więc Panie "sowa631" weż Pan wypiehdalaj ze swoim odbiciem albo nich ktoś Pana wypiehdoli albo piehdol się Pan sam.
A co Ty mu zabraniasz marketingu ...? zainwestowała chłopina i dba o swoje d...sko ... A Ty w takim razie nam streść po co została stworzona ta spółka .... Prawdą jest że w tym maczało paluszki WDM ... ale mówiąc szczerze to ja sam do dziś nie znam kulisów tego przekrętu na tej spółce .. więc pisz chłopie pisz może sprzedam resztę tego gniota jak mnie przekonasz ..:) choć muszę przyznać że mam gorsze 2 gnioty w swoim portfelu ...:) ....też kwasy śmierdzące - ocerające się o wspaniały WDM