Wiemy że jest Pan zaangażowany w ten interes i gorąco wierzymy że dzięki Nordstone coś może się wydarzyć w tym bałaganie Błagam i jakaś informację. Rozmawialiśmy jakiś czas temu telefonicznie i naprawdę miałem nadzieje na zmiany w Serenity. Kiedy rozpocznie się zapowiadane przez Pana sprzątanie we tym bajzlu. POZDRAWIAM
Dnia 2013-04-22 o godz. 16:01 ~raf napisał(a):
> No właśnie nie pamiętam. To było po informacji że PL
> Nordstone kupił duży pakiet akcji że rynku po śmiesznych
> pieniądzach jakiś czas temu.
jakoś nie po polsku piszesz co to znaczy że rynku?nie bardzo rozumiem.
Wybacz to literówki z telefonu Dotyk jest bezlitosny; ) otóż było jakiś czas temu głośno o zakupie przez Nordstone dużego pakietu akcji po pół grosza że tego co pamiętam. Myślałem że skupuja że rynku od indywidualnych również.
ten link i wpisy rafa to jakaś podpucha?, ponieważ nie było informacji że to PL Nordstone chce zrobić wezwanie i to po tyle po ile sprzedał im akcje balticon, nie przekręcajcie faktów, to prezes pisał że rzekomo może być wezwanie a nie kto inny i jak widać nic z wezwania nie wyszło, zgodnie zresztą z logiką.ponadto wezwanie powinno być ogłoszone wcześniej i to ogólnie a nie po cichu itd.
ja też się z nimi kontaktowałem , nikt nigdy nie mówił i nie pisał o żadnym skupie akcji, jedynie prezes o tym pisał , tylko po co skoro nie miał zamiaru niczego kupować?
dla picu?