• NETWISE - info Autor: ~karbi [188.146.74.*]
    NETWISE: Terminy publikowania raportów okresowych w roku obrotowym 2013.

Zarząd Netwise S.A. (\"Spółka\") informuje, iż w roku 2013 raporty okresowe Spółki będą przekazywane w następujących terminach: - Raport roczny Netwise S.A. za rok 2012 - 25 kwietnia 2013 roku - Raport za I kwartał 2013 roku - 15 maja 2013 roku - Raport za II kwartał 2013 roku - 14 sierpnia 2013 roku - Raport za III kwartał 2013 roku - 14 listopada 2013 roku Podstawa prawna: §6 ust. 14.1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu \"Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect\".
    Osoby reprezentujące spółkę:

Tomasz Luchowski-Prezes Zarządu

25 kwietnia zobaczymy pierwsze wyniki. Myślę że może to sporo namieszać na kursie. Wyniki rozwieją sporo wątpliwości osób zainteresowanych spółką. Ja czekam z niecierpliwością.
  • Re: NETWISE - info Autor: ~NTW [31.61.131.*]
    Jestem przekonany, że pokarzą dobre wyniki, a wtedy promocja naprawdę się skończy!!

Najprawdopodobniej wraz ze zbliżającymi się wynikami możemy spodziewać się większej aktywnością naganiaczy na spadki.

Nie wpadajmy w panikę!!

Nie dajmy się omotać naganiacza na spadki.

Im chodzi tylko o to, aby jak najtaniej zebrać akcji.
  • Re: NETWISE - info Autor: ~wodzirej [5.173.16.*]
    Dokładnie wraz z pojawieniem się wyników dostaniemy również przegląd sytuacji....

Spółka jest perspektywiczna, nadal się rozwija i nie spocznie na laurach!!

Czeka nas miła niespodzianka ze strony spółki co na pewno odbije się na kursie.

Podejrzewam, że to dopiero początek dobrych informacji!!

• Re: NETWISE - info Autor: ~szaman [91.94.0.*]
    nie dziwi bezpardonowa nagonka na spadki, ktora przed info nasila się
    wyrwać takie papiery po taniości od wystraszonych to dla naganiaczy super deal

każdy myśli sam
    Nie wiem czy zauważyliście, ale pod tym wątkiem nie dostaliśmy wklejki:)

A już tyle postów:)

Widać, że naganiacze na spadki słabną wraz z napływającymi dobrymi wieściami ze spółki!!

Na pewno nie odpuszczą, ale nie są w stanie wygrać!!

Spółka będzie zaskakiwać nie raz nie dwa sprzyjającymi infami co powinno raz na zawsze przegonić naganiaczy!!
  • Re: NETWISE - info Autor: ~NTW [31.61.131.*]
    Na silne argumenty nie są w stanie odpowiadać. Czas naganiaczy na spadki powoli się kończy. Już niedługo nie będą mieli siły, aby walczyć z kolejnymi dobrymi komunikatami.

Tacy jak Antycostam zrozumieją, że taniej akcji nie wyrwą.

Netwsie jest perłą na NC !!
    Na pewno na wyniki wpłynie fakt iż,

W 2012 roku Netwise został zwycięzcą prestiżowego Rankingu Deloitte Technology Fast50 CE w kategorii "Rising Star".

Netwise zwyciężył wśród firm młodszych niż 5 lat i pokonał firmy z 12 krajów objętych rankingiem. Dynamika przychodów Netwise w badanym okresie trzech lat wyniosła 641%.

Jestem pewny, że Netwsie nas miło zaskoczy z wynikami skoro. Na polskim rynku Netwise nie ma sobie równych.
  • Re: NETWISE - info Autor: ~szaman [5.185.69.*]
    liczę, że wyniki sprowokują ruch

dobre dadzą rakietę :))))

trzymać kciuki
  • Re: NETWISE - info Autor: ~karbi [37.31.188.*]
    Myślę że wiadomość o publikacji wyników spowodowała zwiększone kupno na koniec sesji i dała sygnał na wybicie górą.
[x]
NETWISE 0,00% 62,00 2023-07-04 09:42:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.