• Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~alf [89.71.114.*]
    no marazm 38 gr. bezruch, zmiana publikacji, raportu, czyli constans

nic nowego, wiec 38 gr. mamy jak w banku, tylko kogo to urzadza?

jedyne co moze sie wydarzyc to mocne wybicie, spadkow juz nie rokuje
  • Re: Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~Ted [62.29.136.*]
    jak widać może być gorzej,nie ma zbytu na ich woreczki to jadą w dół. fundusze nie zainwestują w taką spółeczkę więc pozostają drobni, a oni teraz nie mają kasy więc podbitki nie będzie bo niby dla kogo
  • Re: Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~ccc [93.105.97.*]
    według mnie sa 2 scenariusze: 1) albo jest tak zle, ze ho ho i firma chyli sie ku upadkowi
    2) albo jest celowe zanizanie kursu jak sie tylko da przed wybiciem.
  • Re: Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~pol [93.105.45.*]
    wg. mnie to 2 , nie może być gorzej to jest dno i specjalnie sprzedają by zaniżyć kurs.
    Ja mam sporo tego erga , ale także Bioerga postawiłem wszystko na 1 kartę.
    Albo wóz albo przewóz!!!
    Czekam
  • Re: Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~Ted [62.29.136.*]
    "...specjalnie sprzedają by zaniżyć kurs..." teraz wytłumacz mi po co to robią? jaki jest sens pozbywać się akcji żeby zaniżyć kurs?
  • Re: Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~pol [93.105.45.*]
    bo to 1 sprzedaje , ustawia się niżej by sprzedać i jednocześnie kupić swoje akcje, a wy rozmyślacie.
    Dla dużego takie manewry nie są kosztami.
    Np. w długim terminie wyrzuci 200000 akcji i jednocześnie kupi 200000 tylko ,ze nizej a i tak ma swoje akcje
    to samo dotyczy Bioerg
  • Re: Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~nigdy więcej erg'a [46.113.250.*]
    jeśli źle zrozumiałem to mnie popraw. według ciebie od dłuższego czasu wszystkie transakcje dokonuje jedna osoba, czyli gdyby nie ta osoba to w ogóle nie byłoby ruchu na tych akcjach więc skoro nie ma żadnego zainteresowania akcjami to jak to może urosnąć? czy wtedy ta sama osoba będzie sprzedawała i kupowała od siebie akcje podnosząc cenę o kilka groszy? trochę to jest dziwne, poza tym erg osiąga historyczne minima i nie ma chętnych do kupna, czy cię to nie zastanawia? na dobrą spółkę zawsze znajdzie się chętny. w ostatnim czasie ta spółka prawie nie przynosi zysku, w dodatku nie ma perspektyw więc moim zdaniem cena 0,35 -0,40 groszy dobrze odzwierciedla jej obecną sytuację i nie sądzę żeby ktoś chciał więcej płacić za akcje tym bardziej że ludzie teraz nie mają kasy, a na jakiś fundusz nie ma co liczyć. nawet gdyby tajemniczy inwestor podbił kurs do złotówki jak niektórzy piszą to kurs na tym poziomie utrzymałby się co najwyżej przez kilka dni, sam znam kilka osób z pokaźnymi pakietami, którzy chętnie by się tego pozbyli przy najbliższej okazji. z perspektywy kilku lat erg nie dał nic zarobić, ta spółka stoi w miejscu, inwestycja w to coś to był mój największy błąd
  • Re: Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~Sercantes [197.224.186.*]
    Drogi " nigdy wiecej" piszesz na tym wątku, poświęcasz swój czas, marnujesz minuty by napisac te posty w których chcesz ocalić świat...
    Bądź jak facet... Straciłeś to nie ujadaj nie płacz nie ostrzegaj... zostaw to w sobie...
    Chyba ze wiesz co robisz... dobrze wiesz...
  • Re: Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~ola [31.6.156.*]
    bedzie tylko gorzej uciekac
  • Re: Juz chyba gorzej byc nie moze....? Autor: ~Pesymizm skrajny [89.161.21.*]
    30 groszy, następnie 20 groszy, za kilka dni 10 groszy i ostatecznie jazda na 1 grosz.

Na polskiej giełdzie na większości spółek realizuje się scenariusz - wszystko za jeden grosz.

I to będzie koniec giełdy i koniec męczarni.

Już niedługo, Cierpliwości.
[x]
ERG 0,00% 44,00 2025-09-29 16:28:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.