Analizując bardzo głęboko spółkę wszyscy jesteśmy przekonani, że dno zostało uklepane na 7zł.
Konsolidacja na papierze trwa, ale kiedyś musi się skończyć. I tu jest pytanie w którą stronę pójdziemy? Osobiście uważam, że pójdziemy górą.
Można zauważyć pojawienie się naprawdę dużego inwestora, który z pewnością mierzy bardzo wysoko i będzie chciał powędrować z kursem na satysfakcjonujące go poziomy.
Na koniec proszę przestańcie już pisać o sypaniu akcjami przez Runicom. Jak wspominałem gdyby nie zmiany przepisów na rynku NC wszystkie akcje trzech głównych akcjonariuszy były objęte lock-upem.
Natomiast jeżeli Runicom miałby zamiar zacząć sypać akcjami wówczas będzie musiał powiadomić o tym rynek.
3ZŁ to tu nie zobaczysz. Proszę nie wysilaj się bierz po takiej cenie jaka jest, bo niżej nie ma szans złapania. Kurs poniżej 7zł nie spadnie nawet jak zwiększysz swoją aktywność na forum.
Netwsie jest prężną spółką, która się rozwija o mocnych fundamentach. Wiele ludzi ma tego świadomość.
Kurs powędruje w górę i to jest pewne, więc jeśli chcesz zarobić łap po takich cenach bo później będzie już za późno......
Domyślam się, że będziemy w konsolidacji do ukazania się wyników.
Można spodziewać się dobrych informacji ze spółki. Co z pewnością ucieszy obecnych akcjonariuszy i przekona do siebie potencjalnych nabywców tej perełki.
Wystrzał jest niemal pewny. Czas zaczynać nowy rozdział i wracać na poziom 12zł.
Zastanawia mnie bezmyślność Antycostam wypisując głupoty o sypaniu akcjami przez Runicom!
Myślałem, że ten spór mamy rozstrzygnięty i wszystko zostało powiedziane.
Chyba Antycostam nie potrafi interpretować art. 69 ustawy o ofercie publicznej oraz warunkach wprowadzenia instrumentów finansowych do zorganizowanego obrotu oraz spółkach publicznych.
Myślę, że resztkami sił próbuje nagonić jeszcze na spadki.