• Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~NTW [79.162.95.*]
    Netwise kolejny raz Partnerem Roku wg Microsoft!

Netwise S.A. po raz trzeci z rzędu został uhonorowany tytułem Partnera Roku 2012 w zakresie Dynamics CRM. Nagroda została przyznana przez przedstawicieli Microsoft podczas corocznej konferencji Microsoft Strategy Partner Conference. W tym roku kryteria do uzyskania nagrody i tytułu Partnera Roku były jeszcze bardziej wyśrubowane niż w latach poprzednich. Tym większym sukcesem jest ta nagroda w roku 2012. Netwise po raz kolejny potwierdził swoją pozycję na rynku wdrożeń systemów CRM opartych o technologie Microsoft.

Kryteria, które Netwise pozwoliły stać się Partnerem Roku za rok 2012:
    - największy udział w rynku wdrożeń Microsoft Dynamics CRM
    - najwięcej nowych Klientów
    - najwięcej nowych konsultantów certyfikowanych w Microsoft Dynamics CRM
    - konsultanci certyfikowani w metodyce zarządzania projektami Microsoft Dynamics Sure Step

Netwise S.A. wdroży system CRM do obsługi kolejnych kanałów sprzedaży B2B w Polkomtel Sp. z o. o.

Polkomtel Sp. z o.o., lider na rynku usług telefonii komórkowej i dostawca najszybszego mobilnego internetu LTE, wybrał system Microsoft Dynamics CRM i powierzył Netwise S.A. wdrożenie platformy biznesowej CRM dla pracowników pionu sprzedaży Plusa. Wdrażany system CRM/xRM podniesie efektywność operacyjną procesów sprzedaży i jakość obsługi klientów biznesowych.

Deloitte Technology Fast50 CE - Rising Star Winner

W 2012 roku Netwise został zwycięzcą prestiżowego Rankingu Deloitte Technology Fast50 CE w kategorii "Rising Star". Ranking ten obejmuje firmy z całej Europy Środkowej, a głównym kryterium jest dynamika przychodów. Netwise zwyciężył wśród firm młodszych niż 5 lat i pokonał firmy z 12 krajów objętych rankingiem. Dynamika przychodów Netwise w badanym okresie trzech lat wyniosła 641%.

Spółka silna fundamentalnie z wielkimi możliwościami !!!
    Jest niekwestionowanym liderem w swojej branży.
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~jkl [91.235.161.*]
    Dnia 2013-04-19 o godz. 11:42 ~NTW napisał(a):
    > Netwise kolejny raz Partnerem Roku wg Microsoft!

Netwise
    > S.A. po raz trzeci z rzędu został uhonorowany tytułem
    > Partnera Roku 2012 w zakresie Dynamics CRM. Nagroda została
    > przyznana przez przedstawicieli Microsoft podczas corocznej
    > konferencji Microsoft Strategy Partner Conference. W tym
    > roku kryteria do uzyskania nagrody i tytułu Partnera Roku
    > były jeszcze bardziej wyśrubowane niż w latach poprzednich.
    > Tym większym sukcesem jest ta nagroda w roku 2012. Netwise
    > po raz kolejny potwierdził swoją pozycję na rynku wdrożeń
    > systemów CRM opartych o technologie Microsoft.

Kryteria,
    > które Netwise pozwoliły stać się Partnerem Roku za rok
    > 2012:
    - największy udział w rynku wdrożeń Microsoft
    > Dynamics CRM
    - najwięcej nowych
    > konsultantów certyfikowanych w Microsoft Dynamics CRM
    -
    > konsultanci certyfikowani w metodyce zarządzania projektami
    > Microsoft Dynamics Sure Step

Netwise S.A. wdroży system
    > CRM do obsługi kolejnych kanałów sprzedaży B2B w Polkomtel
    > Sp. z o. o.

Polkomtel Sp. z o.o., lider na rynku usług
    > telefonii komórkowej i dostawca najszybszego mobilnego
    > internetu LTE, wybrał system Microsoft Dynamics CRM i
    > powierzył Netwise S.A. wdrożenie platformy biznesowej CRM
    > dla pracowników pionu sprzedaży Plusa. Wdrażany system
    > CRM/xRM podniesie efektywność operacyjną procesów sprzedaży
    > i jakość obsługi klientów biznesowych.

Deloitte
    > Technology Fast50 CE - Rising Star Winner

W 2012 roku
    > Netwise został zwycięzcą prestiżowego Rankingu Deloitte
    > Technology Fast50 CE w kategorii "Rising
    > Star". Ranking ten obejmuje firmy z całej Europy
    > Środkowej, a głównym kryterium jest dynamika przychodów.
    > Netwise zwyciężył wśród firm młodszych niż 5 lat i pokonał
    > firmy z 12 krajów objętych rankingiem. Dynamika przychodów
    > Netwise w badanym okresie trzech lat wyniosła 641%.
    > Spółka silna fundamentalnie z wielkimi możliwościami !!!
    > Jest niekwestionowanym liderem w swojej branży.

Teraz wiecie dlaczego on od samego rana kupuje ....

Re: konsola i wybicie
    Autor | ~NTW [79.162.95.*] 2013-04-19 11:19 Zobacz wątki dotyczące Netwise

więcej..

Dzięki przyjacielu za ten artykuł:) Odpowiedziałem sobie na pytania tak jak radziłeś i doszedłem do wniosku!!!

KUPUJE !!!!!!!

A TO WSZYSTKO DZIĘKI KULTOWEMU ARTYKUŁOWI Z PARKIETU ...
    OTO ON .....

Netwise: Doradca już może liczyć zyski

W poniedziałek na NewConnect zadebiutowała informatyczna spółka Netwise. Od rana nie zawarto jednak żadnej transakcji na jej akcjach.

Nawet 12,5 zł, czyli 81,2 proc. więcej niż na rynku pierwotnym, chcieli płacić inwestorzy za akcje Netwise w pierwszej części poniedziałkowych notowań. Informatyczna spółka jest 14. podmiotem, który w tym roku zadebiutował na NewConnect. GPW do godz. 13 nie zezwoliła jednak na handel papierami debiutanta. Taka postawa GPW wydaję się być zrozumiała jeśli dokładnie wczytamy się w dokument informacyjny debiutanta.

Netwise działa od 2008 r. Założycielami firmy byli Tomasz Luchowski (obecnie prezes spółki) i Jakub Skałbania (szef rady nadzorczej). Podmiot zajmuje się wdrażaniem rozwiązań klasy CRM (do zarządzania relacjami z klientami). Ma na tym polu spore osiągnięcia. W 2011 r. Netwise miał 5,76 mln zł przychodów i 0,47 mln zł zysku netto. W 2012 r. obroty sięgnęły 5,43 mln zł ale zarobek netto wzrósł do 0,63 mln zł.

Wiosną 2012 r. właściciele Netwise zdecydowali, że spółka zadebiutuje na NewConnect. W tym celu podmiot przekształcił się w spółkę akcyjną. Przed zamianą wśród udziałowców Netwise pojawił się Runicom i związane z nim podmioty (notowany na NewConnect wehikuł należy do Piotra Chmielewskiego). Runicom Corporate Finance był też autoryzowanym doradcą, który pomagał w upublicznieniu Netwise.

W ofercie prywatnej, jesienią ub.r., technologiczna spółka sprzedała ledwie 18,3 tys. akcji serii B. Wcześniej kapitał zakładowy dzielił się na 1 mln akcji. To oznacza, że nowe walory stanowią ledwie 1,8 proc. podwyższonego kapitału. Papiery serii B objęło ledwie ośmiu inwestorów. Ich tożsamość nie jest znana. Płacili po 6,9 zł za papier. Wartość oferty brutto wyniosła zatem tylko 125,1 tys. zł. Na konto Netwise wpłynęło jeszcze mniej pieniędzy bo firma musiała zapłacić 20 tys. zł za sporządzenie dokumentu informacyjnego oraz 27,2 tys. zł za przeprowadzenie oferty. To oznacza, że ze sprzedaży akcji serii B Netwise pozyskał na czysto niespełna 78 tys. zł.

Debiutant informuje, że wyda pieniądze na rozwój spółki. Zarząd, ani autoryzowany doradca nie pokusili się nawet, żeby przedstawić konkretne cele inwestycyjne. Kwota zebrana ze sprzedaży akcji jest bowiem symboliczna zwłaszcza jeśli zestawimy ją z gotówką (1,06 mln zł) posiadaną przez Netwise na koniec grudnia 2012 r.

Wzmożony popyt na akcje Netwise na pierwszej sesji może dziwić skoro jeszcze kilka miesięcy temu nie było chętnych na ich zakup w ofercie prywatnej po cenie znacznie niższej niż bieżąca. Inwestorzy, którzy z taką determinacją zabiegają o papiery Netwise muszą również brać pod uwagę, że znaczna część akcji spółki nie jest objęta lock-up'em. Do niesprzedawania walorów przez 12 miesięcy po debiucie zdecydowali się bowiem jedynie założyciele, czyli Tomasz Luchowski i Jakub Skałbania, którzy wspólnie mają 63 proc. akcji. Pozostałe papiery, w tym cały pakiet należący do Runicomu i powiązanych z nim udziałowców (łącznie 28 proc. akcji obejmowanych po nominale, czyli po 0,1 zł) oraz papiery serii B mogą natychmiast trafić na rynek. Pokusa do realizacji zysków może być ogromna, skoro wartość papierów należących do Runicomu w ciągu kilku kwartałów wzrosła kilkudziesięciokrotnie.
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~szaman [31.61.140.*]
    brawo NTW
    dobrze, że zamiesciłeś te informacje
    bo naganiacze na spadki zalewają nas belkotem, a jak juz nie maja czego wklejać to wrzucaja wątki z innych spółek, byle zasmiecić forum -choc przy okazji demaskuja się, że podobnie macą na innych forach, ciekawe...

jaki cel mają?
    tanie akcje?

niech każdy myśli sam
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~NTW [79.162.95.*]
    Tak jak pisałem w Apelu do inwestorów.

Właśnie naganiacze na spadki stosują się do tych 6 pkt.

jkl jest bardzo aktywny w tych godz gdzie potencjalnie siedzie przy komputerach najwięcej osób.

Jego posty mają prosty cel!

Zaśmiecać forum. Byle co pisać, ale pisać.

I co najgorsze nie pozwala prowadzić konwersacji na temat Netwsie.!!
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~NTW [79.162.95.*]
    Przez ostatni czas drodzy inwestorzy mogliśmy zaobserwować ten stan na forum o którym pisałem do Was w Apelu. Przypomnijmy sobie pkt 4 !!

4) Gdy sytuacja nabiera rumieńców stara się, aby jego negatywne posty stały zawsze na pierwszym miejscu.

Czy się z tym zgadzacie?? Jasne, że tak

Dziś pozakładał kilka nowych wątków gdzie sam zadaje sobie pytania i na nie odpowiada.

Tak zachowują się opłacani naganiacze na spadki:)
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~szaman [31.61.140.*]
    @NTW
    nie przeceniaj mozliwości misza wklejki i uników
    taki spryciarz to on nie jest
    liczne jego gafy,wycięty post przez moderatora, uniki i brudne zagrywki same mu wystawiaja świadectwo
    @jkl bije brawo Antycostam, ktory pisze o stolcach i cmentarzach -sam widzisz jaki to poziom...

naganiacze mącą, ale od nas tanich akcji nie dostaną

takich mamy forumowych przyjaciół...
    Dnia 2013-04-19 o godz. 12:07 ~szaman napisał(a):
    > @NTW
    nie przeceniaj mozliwości misza wklejki i uników
    taki
    > spryciarz to on nie jest
    liczne jego gafy,wycięty post
    > przez moderatora, uniki i brudne zagrywki same mu
    > wystawiaja świadectwo
    @jkl bije brawo Antycostam, ktory
    > pisze o stolcach i cmentarzach -sam widzisz jaki to
    > poziom...

naganiacze mącą, ale od nas tanich akcji nie
    > dostaną

takich mamy forumowych przyjaciół...

Przyjacielu kolejna gafa ===NTW kupuję akcje tej perły nie sprzedaję .

Re: konsola i wybicie
    Autor | ~NTW [79.162.95.*] 2013-04-19 11:19 Zobacz wątki dotyczące Netwise

więcej..

Dzięki przyjacielu za ten artykuł:) Odpowiedziałem sobie na pytania tak jak radziłeś i doszedłem do wniosku!!!

KUPUJE !!!!!!!

I tym co się wahają też radze dobrać tego papieru do swoich portfeli, ponieważ spółka jest bardzo silna fundamentalnie i nadal się rozwija oraz nie ma sobie równych w swojej branży!!

A na tak mocnych fundamentach można budować i rozmnażać swój kapitał!!

Na byle wydmuszce nie ma takiego parcia przez naganiaczy na spadki. Tu chodzi o dużą $$.

Kurs szykuje się do wybicia, na spółce jest duży inwestor i powoli dochodzą nowi, więc nagonki się nasilą.

Papier jest na razie w konsoli, ale nikt nie wie jak długo! Więc śpieszcie się z przemyśleniami.

Bo później kierunek jest tylko jeden! ( północ)

Śledzimy notowania z zapartym tchem .....Chyba będzie wysoko
    @jkl
    kolego
    jaka gafa?
    to, że próbujesz skupić się na fragmencie, zamiast ogarnąć sens całego obrazu, to juz wiemy
    liczne, liczne twoje wpadki i uniki o tym świadczą dobitnie
    nie radzisz sobie z wiekszą ilościa informacji... ok, spoko

od nas nie dostaniecie tanich akcji - tyczy się to mojego pakieciku, i jak mniemam NTW i innych rozsądnych, którzy mają lub kupią akcje Netwise
    ty i Antycostam naganiacie na spadki dzien za dniem (praca na akord?)
    więc każdy akcjonariusz stary, czy nowy musi odpowiedzieć sobie na pytanie, czy odda tłustym kotom papier po taniości
    i hasło "nie dostaniecie tanich akcji" jest aktualne dla potencjalnych i obecnych akcjonariuszy

dasz radę...przyjacielu

a może zamiast czepiać się nieudolnie, odpowiesz na pytanie o niby-emisje?
    nie? miszcz uników
    Dnia 2013-04-19 o godz. 11:58 ~NTW napisał(a):
    > Tak jak pisałem w Apelu do inwestorów.

Właśnie naganiacze
    > na spadki stosują się do tych 6 pkt.

jkl jest bardzo
    > aktywny w tych godz gdzie potencjalnie siedzie przy
    > komputerach najwięcej osób.

Jego posty mają prosty cel!
    > Zaśmiecać forum. Byle co pisać, ale pisać.

I co najgorsze
    > nie pozwala prowadzić konwersacji na temat Netwsie.!!

Proszę odpowiedż mi ntw ..

Jaki procentowy udział w rynku wdrożeń Microsoft Dynamics CRM ma netwise w Polsce??
    Ilu miał nowych klientów za ubiegły rok??

Odpowiedź tak po ludzku bo może się skuszę na kupno .
    Wiesz czy tak sobie wklejasz gotowce???
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~NTW [178.56.58.*]
    Naprawdę kupisz jak Ci odpowiem na te pytania??:)

A dasz słowo honoru??

O ja!! zapomniałem przecież zostawiłeś je podczas środowej sesji

Oj Ty głuptasku:P
    Dnia 2013-04-19 o godz. 12:20 ~NTW napisał(a):
    > Naprawdę kupisz jak Ci odpowiem na te pytania??:)

A dasz
    > słowo honoru??

O ja!! zapomniałem przecież zostawiłeś je
    > podczas środowej sesji

Oj Ty głuptasku:P

Zadajesz mi pytanie i sobie odpowiadasz...
    Odpowiedź tak po ludzku bez złośliwości ...
    No dobra przyjacielu trochę mnie poniosło:) , ale znamy się już trochę i wiesz, że to żarty:)

Żarty żartami, a ja wpadłem na genialny pomysł!! Wiesz jaki jkl??

Weź zostaw te inne fora na chwile w spokoju i usiądź wygodnie na fotelu i słuchaj

OK?

Ja dam Ci tutaj 2 linki
    http://www.netwise.pl/index.php?id=firma_klienci
    http://www.netwise.pl/index.php?id=firma_nagrody

Ty sobie je sam przeczytasz, A ja w tym czasie pogadam z innymi na temat Netwsie. No jak skończysz to pewnie dasz mi znać

Możemy tak się umówić przyjacielu?=]
    No dobra przyjacielu trochę mnie poniosło:) , ale znamy się już trochę i wiesz, że to żarty:)

Weź zostaw te inne fora na chwile w spokoju i usiądź wygodnie na fotelu i słuchaj

OK?

Ja dam Ci tutaj 2 linki

Ty sobie je sam przeczytasz, A ja w tym czasie pogadam z innymi na temat Netwsie. No jak skończysz to pewnie dasz mi znać

Przeczytałeś już???? Hallo jkl???
    @NTW
    chyba jesteś za dużym optymistą co do możliwości miszcza unikow

ja mu serwuję sensowne odpowiedzi, a on udaje, że ich nie widzi albo nie ogarnia sensu całości

dałeś mu sporo konkretnej lektury

trzymam kciuki, ale wiesz raczej...będzie jak zwykle

OK?

Ja dam Ci tutaj 2 linki

No powiedz czytałeś prace domową czy nie?? jkl??
    Dnia 2013-04-19 o godz. 13:00 ~NTW napisał(a):
    > No dobra przyjacielu trochę mnie poniosło:) , ale znamy się
    > już trochę i wiesz, że to żarty:)

Żarty żartami, a ja
    > wpadłem na genialny pomysł!! Wiesz jaki jkl??

Weź zostaw
    > te inne fora na chwile w spokoju i usiądź wygodnie na
    > fotelu i słuchaj

OK?

Ja dam Ci tutaj 2 linki
    > http://www.netwise.pl/index.php?id=firma_klienci
    > http://www.netwise.pl/index.php?id=firma_nagrody

Ty sobie
    > je sam przeczytasz, A ja w tym czasie pogadam z innymi na
    > temat Netwsie. No jak skończysz to pewnie dasz mi znać
    > Możemy tak się umówić przyjacielu?=]

No powiedz czytałeś
    > prace domową czy nie?? jkl??

Za trudne pytanie .Tyle czasu szukałeś i nic ...
  • chcesz sponsorować RUNICOM? i dać się WYDYMAĆ z kasy ? KUP Autor: ~666 [83.29.243.*]
    BALON od słupów i FUTURISU(nabył śmiecia po 10groszy)....jak na razie FRAJERÓW BRAK :-)
  • jak tam cioty ntw,alpinista,szaman,as,karbi etc Autor: ~666 [83.29.243.*]
    nic wam w życiu nie wychodzi:-)
    konsola w pełni
    czekamy na wybicie
    jak spadnie dobieram
    jak wzrosnie, rynek powinien dołaczyć na obrocie
    Pewnie czytałeś jlk i teraz Ci głupio:)!

Czy siedziałeś na innym forum, a daj słowo honoru, że nie czytałeś??

Oj sory jkl znów bym się posunął za daleko dobrze, że ugryzłem się w język;P

Ale z Ciebie jest kłamczuszek, Pinokio w sam raz do Ciebie pasuje, nie zastanawiałeś się nad zmiana nicku??J

Jak czytałeś to odpowiedz mi na pytanie.

W 2012 roku kto został po raz trzeci z rzędu zdobył tytuł Partnera Roku w zakresie Microsoft Dynamics CRM.?

a) Biedronka
    b) Netwsie
    c) Gargamel

Masz jedno koło ratunkowe i możesz wykonać telefon do przyjaciela np. AntycostamJ
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~szaman [37.228.59.*]
    NTW
    jak widać po bezsensownych postach jkl, twoj quiz dla jkl nadal jest za trudny :)
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~wodzirej [46.112.79.*]
    Jak widać spółka silna fundamentalnie.

Branża IT, w której działa Netwise przynosi spore zyski.
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~NTW [31.61.131.*]
    Inwestycja w ten papier skłania do długoterminowej inwestycji.

Spółka się rozwija...

Zmieniła strukturę przychodów...

Nie zapomnijmy, ze spółka planuje wypłatę dywidendy...

• Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~NTW [31.61.131.*]
    Netwise kolejny raz Partnerem Roku wg Microsoft!

Netwise S.A. po raz trzeci z rzędu został uhonorowany tytułem Partnera Roku 2012 w zakresie Dynamics CRM. Nagroda została przyznana przez przedstawicieli Microsoft podczas corocznej konferencji Microsoft Strategy Partner Conference. W tym roku kryteria do uzyskania nagrody i tytułu Partnera Roku były jeszcze bardziej wyśrubowane niż w latach poprzednich. Tym większym sukcesem jest ta nagroda w roku 2012. Netwise po raz kolejny potwierdził swoją pozycję na rynku wdrożeń systemów CRM opartych o technologie Microsoft.

Kryteria, które Netwise pozwoliły stać się Partnerem Roku za rok 2012:
    - największy udział w rynku wdrożeń Microsoft Dynamics CRM
    - najwięcej nowych konsultantów certyfikowanych w Microsoft Dynamics CRM
    - konsultanci certyfikowani w metodyce zarządzania projektami Microsoft Dynamics Sure Step

Netwise S.A. wdroży system CRM do obsługi kolejnych kanałów sprzedaży B2B w Polkomtel Sp. z o. o.

Polkomtel Sp. z o.o., lider na rynku usług telefonii komórkowej i dostawca najszybszego mobilnego internetu LTE, wybrał system Microsoft Dynamics CRM i powierzył Netwise S.A. wdrożenie platformy biznesowej CRM dla pracowników pionu sprzedaży Plusa. Wdrażany system CRM/xRM podniesie efektywność operacyjną procesów sprzedaży i jakość obsługi klientów biznesowych.

Deloitte Technology Fast50 CE - Rising Star Winner

W 2012 roku Netwise został zwycięzcą prestiżowego Rankingu Deloitte Technology Fast50 CE w kategorii "Rising Star". Ranking ten obejmuje firmy z całej Europy Środkowej, a głównym kryterium jest dynamika przychodów. Netwise zwyciężył wśród firm młodszych niż 5 lat i pokonał firmy z 12 krajów objętych rankingiem. Dynamika przychodów Netwise w badanym okresie trzech lat wyniosła 641%.

Spółka silna fundamentalnie z wielkimi możliwościami !!!
    Jest niekwestionowanym liderem w swojej branży.

Do tego wszystkiego trzeba również dodać, że spółka szykuje wypłatę dywidendy....:)
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~wodzirej [46.112.136.*]
    Jak widać spółka o silnych fundamentach oraz bardzo utytułowana.

Bieżący rok również zapowiada się znakomicie:)
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~NTW [5.184.36.*]
    Dnia 2013-05-17 o godz. 10:07 ~wodzirej napisał(a):
    > Jak widać spółka o silnych fundamentach oraz bardzo
    > utytułowana.

Bieżący rok również zapowiada się
    > znakomicie:)

W tym roku bardzo ciekawa wydaje się być koncepcja wejścia inwestora branżowego/ finansowego....
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~szaman [79.162.40.*]
    WZA sporo podpowie co myslec o inwestorze fnansowym
    tak, czy siak dywidenda to mila rzecz :)
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: jkl. [91.235.161.*]
    Czekam na mojego posta nie linka --WKLEJ GO !!!!!!!!!! NIE DAJ SIĘ PROSIĆ TO PROSTE WYTNIJ - WKLEJ -- może ci szaman pomoże jest pod ręką lub wodzirej ali to kompletne dno jego nie proś...

Dnia 2013-05-17 o godz. 14:05 ~szaman napisał(a):
    > jkl
    współczuję ci, że żyjesz w matrixie - marne to
    > pocieszenie, że full hd...

masz pytanko, nie błaznuj i nie
    > uciekaj jak zwykle, po prostu odpowiedz :)

dlaczego
    > pisałeś glupoty, że runicom sypie? masz dostęp do poufnych
    > informacji i walisz o tym na forum? a potem zacząłeś
    > wycofywać się z tego? co ty kombinujesz ? kogo chcesz
    > wywieść na manowce? jaki masz w tym interes jkl?

O twoja ulubiona metoda przypisywania słów które nie zostały powiedziane (napisane)
    proszę wklej mojego posta gdzie napisałem , że runicom sypie ..
    Oczywiście znajdziesz śmieszny argument aby go nie wkleić a w rzeczywistość jest taka
    , że nie pisałem nic o sypiącym runicomie a o sztucznych podbitkach aby wciągnąć do gry ulice ...
    Twój obłęd na naganianie sięga absurdu .. To co robicie jest chore . Niedoświadczonych , początkujących inwestorów naganiać na kupno przewartościowanego papiera .....
    Czekam na posta o którym pisałem wyżej
  • BRAK FRAJERÓW na BALON ? runicom chętnie sprzeda ma po 10groszy Autor: ~666 [83.29.243.*]
    i problemy na Cyprze,z obligacjami i z bandą pedałów wynajętą do nagonki na kupno BALONA:-) FRAJERÓW na razie BRAK :-)
  • różowy klub Pinokia...jkl-666-Antywise..:) Autor: ~szaman [79.162.40.*]
    666 trolku z czeluści miejskich toalet
    twój kiero z klubu pinokia - jkl dzisiaj polegl na całej linii

rózowe klauny z klubu pinokia (jkl, 666/Antymadry) żalosnie podrygują
    jkl został zdemaskowany ze swoim nędznym mąceniem o widmo-zasypach runicomu, ktorych oczywiscie nie było
    i teraz klub pinokia biega jak z pieprzem, bo robotę znowy spieprzyli :)
  • Re: różowy klub Pinokia...jkl-666-Antywise..:) Autor: ~jkl. [91.235.161.*]
    Czekam na mojego POSTA NIE LINKA --WKLEJ GO !!!!!!!!!! NIE DAJ SIĘ PROSIĆ TO PROSTE WYTNIJ - WKLEJ -- może ci szaman pomoże jest pod ręką lub wodzirej ali to kompletne dno jego nie proś...

Dnia 2013-05-17 o godz. 14:05 ~szaman napisał(a):
    > jkl
    współczuję ci, że żyjesz w matrixie - marne to
    > pocieszenie, że full hd...

masz pytanko, nie błaznuj i nie
    > uciekaj jak zwykle, po prostu odpowiedz :)

dlaczego
    > pisałeś glupoty, że runicom sypie? masz dostęp do poufnych
    > informacji i walisz o tym na forum? a potem zacząłeś
    > wycofywać się z tego? co ty kombinujesz ? kogo chcesz
    > wywieść na manowce? jaki masz w tym interes jkl?

O twoja ulubiona metoda przypisywania słów które nie zostały powiedziane (napisane)
    proszę wklej mojego posta gdzie napisałem , że runicom sypie ..
    Oczywiście znajdziesz śmieszny argument aby go nie wkleić a w rzeczywistość jest taka
    , że nie pisałem nic o sypiącym runicomie a o sztucznych podbitkach aby wciągnąć do gry ulice ...
    Twój obłęd na naganianie sięga absurdu .. To co robicie jest chore . Niedoświadczonych , początkujących inwestorów naganiać na kupno przewartościowanego papiera .....
    Czekam na posta o którym pisałem wyżej
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~NTW [37.47.188.*]
    Netwise S.A jest spółką która dynamicznie się rozwija.

Znajduje się w bardzo dobrej kondycji skoro planuje wypłatę dywidendy....

Osobiście jak wspominałem kiedyś nastawiam się na inwestycje długoterminową.

Moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie patrząc na to wszystko co dzieje się wokół spółki.

p.s. Coraz mniej mnie interesuje co robi i jak nagania na spadki różowy klub Pinokia (jkl,666, Antymądry) Radze wszystkim inwestorom skupić się na normalnej rozmowie o spółce..
  • Re: Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! Autor: ~wodzirej [46.112.70.*]
    ,,Chcesz pomnoży swój kapitał?? Przeczytaj to !! ,,

Netwise to dobra spółka dzięki której można osiągnąć swoje cele inwestycyjne.

Silna fundamentalnie, znajdująca się w dobre kondycji finansowej.

Wypłata dywidendy na pewno zadowoli akcjonariuszy:)
[x]
NETWISE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.