• Może mi ktoś wytłumaczyć Autor: ~ciekawy [77.253.129.*]
    jak to możliwe, że firma ma od pięciu lat straty po kilkaset tysięcy na kwartał i jeszcze nie splajtowała? Chyba w końcu powinno im kasy zabraknąć a może pracują charytatywnie?
  • Re: Może mi ktoś wytłumaczyć Autor: ~kielbik [77.66.1.*]
    Do czasu przejecia przez SKOK zyli z kapitalu zakladowego rok 2009 z emisji i kredytow.
    Po przejeciu przez SKOK zyja z 3 ostatnich emisji. Zerkij w raport to zobaczysz cyfry ile maja czego itp. Spolka zakiszona na maxa. niewielka kwota i kurs leci w kosmos tylko cierpliowsc. Na papierze graja dzieciaki kupuja po 100 i sprzedaja po 100 akcji. Nawet leszcza tu nie ma. Ostatni kwartal na + niewielki zobaczymy jaki bedzi drugi kwartal. Jesli dwa kwartaly beda na + to firma mozna powiedziec lapie wiatr.
    Przychody rosna co najwazniejsze. Dobijaja ich odsetki od wystawionych weksli.
    Generalnie uwazam ze to bedzie dobra inwestycja moze nawet 100 groszy zaliczy do konca roku. niech tylko wyniki beda pozytywne. nie naganiam a za kilka miesiecy mozna sprawdzic lub obserwowac.
  • Re: Może mi ktoś wytłumaczyć Autor: ~r1200rt [95.215.194.*]
    Ty się z koniem przez telefon widziałeś. Przeanalizuj dokładniie raporty ---> 0.10
  • Re: Może mi ktoś wytłumaczyć Autor: ~kilebik [77.66.1.*]
    Raporty analizuje kwartalnie z kwartalu na kwartal, patrzac na dzis i nie widziec przeszlosci to ostatni raport nie jest super i sie zgodze. zadluzenie wciaz duze.
    Zgadza sie kurs zaliczy 10 groni do konca maja. a pozniej dalsze osuwanie.
  • Re: Może mi ktoś wytłumaczyć Autor: ~nc [164.127.86.*]
    Schiz.
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.