• ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<------------- Autor: ~NTW [46.134.153.*]
    Wszystko co złego już za Netwsie !!

Dno zostało uklepane na poziomie 7zł, od tego poziomu zaczynamy trend wzrostowy, który zaprowadzi nas na szczyt w granicach 12zł !!

Nowy Sternik wyleszczył papier i osypaniu nie ma mowy.

Do spółki zaczyna pukać więcej nowych inwerterów to znak, że już za chwile zaczniemy podążać wszyscy w jednym kierunku.

Naszym nowym portem to 12zł.

Czas się kończy na tanie akcje, niech żałują Ci którzy nie posiadają jeszcze tego papieru!!
  • Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~jkl [91.235.161.*]
    Dnia 2013-04-18 o godz. 15:00 ~NTW napisał(a):
    > Wszystko co złego już za Netwsie !!

Dno zostało uklepane
    > na poziomie 7zł, od tego poziomu zaczynamy trend wzrostowy,
    > który zaprowadzi nas na szczyt w granicach 12zł !!

Nowy
    > Sternik wyleszczył papier i osypaniu nie ma mowy.

Do
    > spółki zaczyna pukać więcej nowych inwerterów to znak, że
    > już za chwile zaczniemy podążać wszyscy w jednym kierunku.
    >
    Naszym nowym portem to 12zł.

Czas się kończy na tanie
    > akcje, niech żałują Ci którzy nie posiadają jeszcze tego
    > papieru!!

Ja już żałuję ....Czy ali 78 jest jeszcze z wami ....

Sztuczne zaniżanie kursu
    Autor | ~ali78 [62.21.33.*] 2013-04-11 11:01 Zobacz wątki dotyczące Netwise

Ktoś sztucznie zaniża kurs żeby odebrać taniej akcje. Sprawdza ile kto wytrzyma. Nie dajcie się sprowokować. W końcu zrozumie że taniej nie dostanie i zacznie brać z prawe

CDE - stabilnie na 2.5 - 3zł
    Autor | ~Inwestor [62.21.33.*] 2013-04-03 19:11 Zobacz wątki dotyczące Centrum

Re: CDE - stabilnie na 2.5 - 3zł
    Autor | ~tryku [62.21.33.*] 2013-04-04 08:58 Zobacz wątki dotyczące Centrum
  • Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~NTW [46.134.153.*]
    Widzę, że nasz przyjaciel trochę się zdenerwował wcześniejszymi postami i zaczął węszyć.

Dobrze pisałem, że to tylko ty wyciągasz brudy.

Jestem przekonany na 100% że jesteś płatnym naganiaczem.

Nie zły z Ciebie głuptasek:)

Robisz wklejki z 2 różnych spółek i próbujesz coś udowodnić?? ale co???

Nie wiem czy pamiętasz, ale to Ty naganiasz na CDE naganiasz na Netwsie i jeszcze na innych spółkach, ale to zostawię sobie na deser.

• Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~jkl [91.235.161.*]
    Dnia 2013-04-18 o godz. 15:18 ~NTW napisał(a):
    > Widzę, że nasz przyjaciel trochę się zdenerwował
    > wcześniejszymi postami i zaczął węszyć.

Dobrze pisałem, że
    > to tylko ty wyciągasz brudy.

Jestem przekonany na 100% że
    > jesteś płatnym naganiaczem.

Nie zły z Ciebie głuptasek:)
    > Robisz wklejki z 2 różnych spółek i próbujesz coś
    > udowodnić?? ale co???

Nie wiem czy pamiętasz, ale to Ty
    > naganiasz na CDE naganiasz na Netwsie i jeszcze na innych
    > spółkach, ale to zostawię sobie na deser.

Jeżeli w ten sposób sobie chcesz poprawić humor to proszę przyjacielu ..
    Pisz o węszeniu , praniu brudów o mistrzu uników itp ..nie robi to na mnie wrażenia ..
    Ali 78 , szaman zneutralizowany a ty zostałeś mi na przystawkę ..
    Znasz może nie jakiego Krisa z tego forum ?- fajny gość był ale gdzieś zniknął , pisał trochę na Drągowskim swego czasu ,
  • Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~NTW [46.134.153.*]
    Jestem tutaj, żeby dzielić się spostrzeżeniami na temat Netwsie. A nie zajmować się jakimiś głupotami.

A najwyraźniej przez ciebie nie można normalnie porozmawiać. Widzisz wszędzie swoje spiski. Inni mnie nie obchodzą.

Uważam, że Netwsie jest spółka której należy się przypatrywać bo w niedalekiej przyszłości da zarobić i to bardzo dużo....

Szykuje się do wybicia, a Ty tego nie zatrzymasz!!

Proszę nie zostawiaj mnie na przystawkę udowodnij mi coś proszę:)
    A ty przypadkiem nie znasz Kubusia Puchatka z tego forum- fajny gość był ale gdzieś zniknął.
  • Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~szaman [31.61.140.*]
    @jkl
    napisałeś jkl: (...) , szaman zneutralizowany(...)"

ale z ciebie brzydki przyjaciel
    na innych wątkach taki miły, na priva zapraszasz, a tu takie smutne słowa
    wstydź sie tak za plecami pisać
    gdzie twoja kultura

nie wiem w jakim wirtualnym świecie zyjesz i co znaczy "zneutralizowany"
    może znaczy to to, że nie odpowiadasz konkretnie na moje pytania, robisz unki i wklejki, i wiele innych twoich wpadek?
    nie siej fermentu przyjacielu, bo prosta ci umyka...

a swoja droga to chyba tylko twój post moderator wyciął na tym forum... nieźle musiałeś popłynąć... ale to jakoś nie dziwi...

i pytanko, taka przekąska dla ciebie:
    jak tam z tą rzekomą emisją Netwise, która się niby nie powidodła? miałeś coś więcej
    napisać, a ty nadal robisz uniki...
    Autor | ~jkl [91.235.161.*] 2013-04-17 15:30

W przeciwieństwie do Ciebie odpowiadam na pytania do mnie skierowane . A że pytający bez pomocy osoby trzeciej nie potrafi czytać ze zrozumieniem , to z tego mi robisz zarzut ?

Zadałem Ci dziś kilka pytań na żadne nie uzyskałem odpowiedzi a ja na twoje odpowiadam
    Czemu unikasz odpowiedzi ?? np. o opluwanie spółki ...

Przepraszam bardzo szamana, ale jkl napisał przecież, że dopowiadana pytania hahahhahahaha ten nasz głuptasek:)
  • Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~NTW [5.185.50.*]
    Apel do inwestorów!!!

Proszę Was uważajcie na naganiaczy typu ##jkl##

Osoba podająca się jako jkl na spółce Netwise działa również na kilku innych forach.

Jak działa jkl.

1) Zaczyna najpierw spokojne robiąc wklejki tuż po założeniu nowego wątku. Wkleja jakieś artykuły o których nie ma zielonego pojęcia!!!

2) Jeśli napotka osobę, która jest od niego cwańsza w dyskusji, znajduje inną ofiarę na forum.

3) Unika niewygodnych pytań i od razu zmienia temat lub ucieka na inne wątki

4) Gdy sytuacja nabiera rumieńców stara się, aby jego negatywne posty stały zawsze na pierwszym miejscu.

5) Potrafi tak obrócić zarzut, aby był on skierowanych do nas samych.

6) Przypina oskarżenia, które nie miały miejsca i nie zostały wypowiedziane przez dana osobę.
  • Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~wodzirej [31.174.213.*]
    Netwsie powoli odradza się od nagonek na spadki i inwestorzy zaczeli myśleć po swojemu.

Nic dziwnego Netwsie to spółka na której można realizować swoje cele inwestycyjne.

Kurs szykuje się do wybicia, widzimy brak sypania akcjami.

Spowoduje to marsz na szczyty w okolice12zł
  • Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~NTW [79.162.95.*]
    Też mi się tak wydaje.

Spadki kursu były spowodowane silnymi nagonkami. Posty naganiaczy na spadki przejęły inicjatywę i stąd ten spadek.

Dobrze, że inwestorzy szybko się obudzili i dołek został uklepany na 7zł.

Nadszedł czas, aby poważnie porozmawiać o Netwsie, a nie wdawać się w głupie dyskusje na naganiaczami na spadki.

Jak przewidujecie??

Do jakiego poziomu może doprowadzić nas nadchodzący trend wzrostowy??
  • Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~szaman [31.61.140.*]
    wydaje mi się, że cały czas gramy konsolę
    atak na 8-9 przynieść może silny powieiw optymizmu i rajd w perspektywie na 12
  • Re: ----------------------->Netwsie- czas odrodzenia !!!<--------- Autor: ~wodzirej [31.174.213.*]
    Konsolidacja będzie w granicach 7zł-8zł.

Lecz od następnego tygodnia powinien być wyraźny znak do ataku na szczyty

Netwsie to spółka o dużych możliwościach wraz z napływającymi dobrymi informacjami ze spółki kurs sam będzie pędził w górę.
    czas odrodzenia ma fundamenty w tym opisie, który zamiescil NTW
    brawo
    to odtrutka na jad naganiaczy

czytajcie
    https://www.bankier.pl/forum/temat_chcesz-pomnozy-swoj-kapital-przeczytaj-to,12717553.html
[x]
NETWISE -15,11% 62,00 2023-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.