• Od dzis UP!? Papa PBG! Witaj,,,,,,,, Autor: ~O0o [83.13.215.*]
    14,3 mln akcji zmienilo wlasciciela! Pbg?
    Dzis sie dowiemy kto kupil?

Pbg mialo 15,7 mln akcji. Wczoraj poszlo 14,3 czyli pbg sypnelo ponad milionem akcji i stad spadek ostatni??

Nooo ludzie, wszystko wskazuje na to ze promocja sie kwczoraj skonczyla!!!

Do gory prosze!

Jak obstawiacie kto kupil?
  • Re: Od dzis UP!? Papa PBG! Witaj,,,,,,,, Autor: ~bufecik [87.205.231.*]
    Prywatne konta kupiły,wszystkie pakiety ponizej 5 % więc nikt sie pewnie nie ujawni ,chyba ze solidarnie dotychczasowi dokupili.Ja stawiam na prywatne konta .

Ale wczoraj w pakietach poszło razem prawie 17% akcji ,więc PBG miało troszke więcej lub spółka zalezna PBG miała reszte.

Co do tego czy UP ,raczej się jeszcze pobuja jakis czas .
    Najciekawsze jest to ,że na siłę zbijali ostatnimi czasy pod wczorajsze pakiety ,oj nie ładnie ,oj nie ładnie.
  • Re: Od dzis UP!? Papa PBG! Witaj,,,,,,,, Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    ano nie ladnie, bardzo nie ladnie :P

a mi odrazu smierdzialo, nie oddalem ani jednej akcji a dokupilem,,, drugie tyle wiec wyszlo mi to na zdrowie :)
  • Re: Od dzis UP!? Papa PBG! Witaj,,,,,,,, Autor: ~tomasz.z [87.205.137.*]
    Ja też dzisiaj trochę dokupiłem.

http://finanse.wp.pl/kat,104122,title,Cena-gazu-powinna-spadac-twierdzi-prezes-Urzedu-Regulacji-Energetyki,wid,15432025,wiadomosc.html?ticaid=1106ec

Paliwa też trochę tanieją :)

Praszka będzie miała tańszy gaz a skroplony będzie się taniej przewoziło.
  • Re: Od dzis UP!? Papa PBG! Witaj,,,,,,,, Autor: ~Wacek [46.76.138.*]
    A skąd ta pewność, ze gaz potanieje ? Może będzie tak, jak odtrąbiona wielka obniżka przez Tuska dla odbiorców końcowych, tylko zabrakło wówczas szczegółu, że prywatne firmy nie będą miały z czego zrobić obniżki, bo są traktowani przez pgnig tak samo jak przemysł, a ten obniżkę dostał taką, że nawet jej nie zauważył.
    Druga sprawa co ma do ceny w tym wszystkim transport. Jeśli nawet cena ropy poleci, to zaoszczędzi przewoźnik, a nie dostawca.
    Duon jak by chciał , to ceny już dawno by obniżył (przecież gaz kupują od Niemca a tam jest taniej), tylko po co? Na zasadach TPA nik im nie wejdzie na sieci gdzie jest LNG, bo niby jak strona trzecia dostarczy gaz do takiej sieci ?
    Z resztą wyczytałem, że prezes URE jeszcze nie wyznaczył DUON Dystrybucję na operatora, więc sprawę mają ułatwioną. Nie ma operatora nie ma usługi dystrybucji, nie ma tej usługi nie ma TPA. Dla DUONu to świetny interes, marże określone i nikt im nie bruździ.
  • Re: Od dzis UP!? Papa PBG! Witaj,,,,,,,, Autor: ~mars [195.210.25.*]
    mozecie podac linka do komunikatu o tych pakietowkach?
  • Re: Od dzis UP!? Papa PBG! Witaj,,,,,,,, Autor: ~piotrw123 [89.77.181.*]
    http://stooq.pl/n/?f=728883&search=duon
  • Re: Od dzis UP!? Papa PBG! Witaj,,,,,,,, Autor: ~zyczliwy [46.112.47.*]
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/485967,trigon-flash-report---duon-prognozy-q1-2013
[x]
DUON 0,00% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.