• bieda piszczy Autor: ~MisKoralgol [83.15.3.*]
    Ktoś wie czy oni przypadkiem nie płyną?? Jak myślicie, uda im się załatwić finansowanie "inwestycji"??
  • Re: bieda piszczy Autor: ~Waldek [83.29.177.*]
    Graja sami ze soba bo nikt tego juz nie chce ja sprzedalem po 1.2 i obserwuje z ciekawosc beda wieksze obroty to moze wejde z powrotem.
  • Re: bieda piszczy Autor: ~pete0507 [82.132.215.*]
    Dlaczego tak piszecie?przeciez to swietna spolka,tylko inwestorzy jej jeszcze nie zauwazyli :D
  • Re: bieda piszczy Autor: ~Inwestor [83.5.181.*]
    Swietna społke kazdy by chcial miez w portfelu a tu nikt nie kupuje .
  • Re: bieda piszczy Autor: ~777 [77.254.128.*]
    radości tu będzie mnóstwo
  • Re: bieda piszczy Autor: ~jw [83.5.181.*]
    Znaczy co info jakies dobre ma byc czy kurs w gore?Gadaj kolego cos bym kupił .
  • Re: bieda piszczy Autor: ~MisKoralgol [83.15.3.*]
    No cóż.. Ci co wiedzą trzymają wiedzę dla siebie a tu dupus.. Firma na walnym ustaliła NIC.. Pewnie faktycznie grają ze sobą, na zwłokę.. Czekają na spekulantów, pewnie chętnie sprzedaliby swoje akcje z zyskiem.. a tu 14 się zbliża i pewnie zysk będzie duży (przy tak ogromnym, zainwestowanym dobrze kapitale) ale zobowiązania jeszcze większe..
  • Re: bieda piszczy Autor: ~MisKoralgol [83.15.3.*]
    Jedyne co to mnie zastanawia ten Autoryzowany Doradca w celu polepszenia komunikacji pomiędzy emitentem a inwestorem. Tonący brzytwy się chwyta, czy może faktycznie chcą wyjechać z kursem w kosmos?

Trzeba podejść na chłodno, jak będzie rosło to będzie czas, żeby wejść..

Ja im życzę naprawdę dobrze, ale narazie jeszcze nie..
  • kontakt Autor: ~gleba [31.130.110.*]
    jeśli ktoć che kupic ten papier to niech najpierw spróbuje się dodzwonić do nich.. do jakiegokolwiek działu (pomoc tech, obsługa klienta, konsultant, biuro etc.) Jeśli komuś się uda, proszę o nr.. Pozdr
  • Re: bieda piszczy Autor: ~cub [91.150.223.*]
    18% w 44 minuty od otwarcia, obrót 7400... będą górne widły?
  • Re: bieda piszczy Autor: ~Rickon [87.207.87.*]
    Autoryzowany doradca ma poprowadzic opennet na główny parkiet!
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.