To trzeba dzialac i kupopwac to obroty beda rosly. Jak to mowia w ku..ie sila. Zwolac towarzycho adoracji + nowych nagonic , dac kilka wpisow i ladowac do wora.
trzeba miec nie rowno pod sufitem aby siedziec 3 lata na spolce ktorej nie ma sie papierow i ostrzegac przed kupnem innych , psychol ,nawiedzony, zna ktos jakies okreslenie to prosze mi powiedziec bo ja nie znam chlopaku sam piszesz i sam do siebi odpowiadasz???? nie jest to dziwne a moze ja jestem dziwny ?
Zostawcie człowieka. On was dobrze ostrzega przed złem. Później sami bedziecie pluć sobiew twarz!!!! Ale co tam:) bylo beznadziejnie. Jest zle. To znaczy ze chyba czas na dobre:) wkoncu ktos chce na tej spolce zarobic. A my sie moze podlączymy:) czuwaj cph
A ty z pod jakiej wsi pochodzisz, a twoi rodzice czy dziadkowie to szlachta mieszczanska ze tak piszesz. Powiedz tatko co zmienia niki jak pampersy ile jestes zarobiony i pochwal sie jak to zrobiles moze czegos sie naucze a przy okazji zawstydzis moja osobe.
No dobra cph. Nie placz. A jak bedziesz sie do warszawy wybieral to daj znac. Skoczymy razem na kiekicha. Hehehe. no i bedzie 1.5 za akcje. Tylko nie tak jak by sobie kazdy zyczyl.