Poprosiłem w emailu o informację o przebieg procesu realizacji zegarka i nowych przejęć ..
Oto odpowiedź oczywiście połowiczna ...
Wszelkich informacji, które mogą zostać na tym etapie ujawnione znajdują się na stronie rearden-technology.com oraz na blogu spółki Rearden Technology http://www.blog.rearden-technology.com/
Proces pozyskiwanie nowych klientów i prezentacje produktu jest cały czas realizowany. Spółka córka Rearden-Technology S.A. ma bardzo konkretną strategie promocji produktu zegarka oraz komercjalizacji opracowanej technologii.
Zarząd w żaden sposób nie ma wpływu na aktualny kurs akcji Planet Soft S.A. Oczywiste jest, że znacznie przecenia wartość spółki. Natomiast Zarząd planuje realizować przyjętą strategie w nadziei, że zostanie on doceniona przez inwestorów, przede wszystkim w oparciu o wyniki spółki Planet Soft S.A.
tez zajzalem .. i szczerze .. nawet jesli wierze, ze garaz to odpowienie miejsce do zrobienia nowych produktow.. to nie jestem przekonany , ze trzeba tym epatowac .. :-) .. troche prowizorka pachnie
Dnia 2013-04-15 o godz. 14:28 ~freefrog napisał(a):
> tez zajzalem .. i szczerze .. nawet jesli wierze, ze
> garaz to odpowienie miejsce do zrobienia nowych produktow..
> to nie jestem przekonany , ze trzeba tym epatowac .. :-)
> .. troche prowizorka pachnie
Być może garaż to miejsce powstania filmu reklamującego nowy produkt ( zegarek ) a nie miejsce powstania nowego produktu .???