• a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [79.185.6.*]
    a ja se dokupiłem przed 16 troche kilo
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~trep [109.231.0.*]
    buhahahahahahah
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~najmadrzejszy [66.206.236.*]
    To chyba ode mnie bo ja sprzedalem 10 deko
    i niestety juz nie mam.Jak chcesz jeszcze dokupic to Lutek Petrowicz ma 60 deko
    Ale Ty jestes wielki kupujesz na kilo
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [79.185.6.*]
    kupiłem se i mam i fajnie jest
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.28.216.*]
    dzisiaj też se dokupiłem trochi papiera
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.6.251.*]
    wziełem dzisiej pińcet przed dwunasto
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.28.239.*]
    Żem se dokupił dzisiej, ino trzysta, ale wyda, wyda, że ho, ho .
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.6.203.*]
    wziełem przed chfilo 300 pekacem, kuna
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~erfger [217.172.228.*]
    rakieta do nieba :)
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.6.203.*]
    no i so? wyda? kuna, pewnie, że wyda. wyda, że ho, ho
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~ins [89.69.50.*]
    to se sprzedaj bo tradycyjnie po wynikach zjazd
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.6.212.*]
    my rano przedali Mućke Frankowi Kuto i bedziem brać zara tfona
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~wefweffeww [217.172.228.*]
    martwi mnie tylko ta ogromna luka... podejrzewam że ktoś będzie chciał to domknąć chociaż w 80-90% no chyba że będzie tak silny popyt i jazda tylko do góry ale tak pięknie to nigdy nie ma...
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.28.242.*]
    Nas somsiad Ozjasz Goldenpflanzen weźnie od nas 2 morgi z ojcowizny, a my weźniem tfona pekacem. przed dwunasto.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [46.205.51.*]
    Ale my se z Heńko, mojo staro, nabrali dzisiej pekacem,
    az maklery w Warsawie nam se kłaniały.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~tt [88.156.58.*]
    tak se myślę tfone firma z kosmicznymi perspektywami rekordowe przychody i zyski z roku na rok w trendzie wzrostowym, w tej chociazby chwili na 3 zl stoi 13000 i nikt mu nie wkłada, dlaczego ludzie nie kupują tu gołym okiem widać ze będzie min 4, 5 zl.mialbym kasę dokupilbym ale niestety tylko 5000 szt mogę se pozwolić
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~ins [89.69.50.*]
    bo to norma zawsze wiekszosc kupuje jak wzrosnie 200% i zrobi sie głosno na forum takie zycie
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~JayD [90.156.5.*]
    Czy to Ty se dokupiles te 11,5 tys akcji? :)
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [95.49.205.*]
    ale my pochlali ze szcześcia, ale łapy sie trzenso
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~nic nie robię [37.30.40.*]
    ~kupiłem ale ze szczęścia - bo żeście z Heńką sprzedali tak dobrze, czy ze szczęścia - bo Wam wciąż rośnie? tak w ogóle chłopie to masz jaja. Ja to to kupuje na deka i nigdy nie mam odwagi brać PKCem. No i pisz ~kupiłem wyrocznio co robić dalej..
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~ppppllkoo [217.172.228.*]
    taka spolka to chyba nie ma oporu... jak firma ktora dziala na rynku smartphonow , tabletów i idzie z trendem aktulanie panujacym na swiatowych rynkach w kontekscie technologii moze miec wyczerpany potencjal...?
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [95.49.173.*]
    wziełem i przedałem dziesiej trochi tfona, ale tylko trochi bo Heńko, mojo kobito, chce kupić jutro w markiecie w Odrzywole cinki telewizur, bo tera taki jesce z Unitry lampowy momy carno-biały, ale wystarcał, kuna.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~janek [37.47.59.*]
    jw
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~zz [89.69.50.*]
    dzien postoju i konsolidacji trzeba postac przy oporze 3,1,-3,4 jak szybko rosnie ma słaby kregosłup
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~zz [89.69.50.*]
    mocny papier
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [79.185.44.*]
    wzieli my trochi dzisiej ale tylko trochi tfona
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [46.204.109.*]
    jak dajo to bierem
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.28.236.*]
    dobralim, dobralim i bedziem dobirać, jak dajo.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [46.204.117.*]
    bierem 690 tera, zara, bo potem nie bedzie, a my momy mieć, a nie nie mieć
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [46.204.117.*]
    wzielim tyla ila chcielim.
    lece tera do somsiada Ozjasza Goldenpflanzena po kredyt, i dalij bedziem dobirać.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.28.235.*]
    A my bieremy, bieremy, bieremy, kitramy, kitramy, kitramy
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [46.204.29.*]
    Przedalim trochi Tyfona, i jesce bedziem przedawać, bo kawalerke we Warsawie musim kupić dla synowca nasego Miecia, bo sie kuna na EsGieHa dostał i rektory bedom mu indeksy wrencać. Taki panie zdolny tyn nas Mieciek.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~timo maestro [85.14.76.*]
    -kupiłem- pieronku to ty zes pziedawoł w śruda?
    jasny gwint ile ty mos tego papira?
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~666 [37.7.230.*]
    napisz jeszcze kolego jaki masz rozmiar buta to se wsyscy posmijemy z twoich zajwek
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [95.49.183.*]
    Nu, i nas Mieciek ma kawalerkie nad Zielono Gensio przed eSGieHem. Bedzie miał blisko na browarka.
    redukowalim dzisiaj na hawe to se i dokupić trosku mozna. Hej
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~maro [5.60.191.*]
    to tera za co my się nasłuchali tych twoich wypoicinów zaproś że nas na jakąś parapetówe
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [46.205.14.*]
    Ale tyn nas Mieciek mundry chopok. Psyjechoł dzisiej do nos na wioske, posed do somsiada Ozjasza Goldenpflanzena, wziun kredyt pod zastaw kawalerki nad Zielono Gensio przed eSGieHem i juz wraca do Warsawy i bedzie broł Tyfona pekacem jesce przed 16-sto. Oj, bedzie z niego minister, kedyś.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [188.146.165.*]
    My z Heńko momy 198 tysincy Tyfona,
    nas Mieciek na kredyt mo 74 tys.
    Ozjasz na siebie i synowca Adaszke (Adaszke sie wygodoł) 783 tys.
    Franek Kuto po kryjomu wziun 96 tys.
    Krzysiek Tarka 129 tys.
    jesce broł sołtys i stary piekorz Kacper Śliwa.
    I taki jest panie fryflot.
    Psed następnym walnym odpalimy Osinobusa i jedziem i bedziem głosować
    za dywidendo.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.6.252.*]
    A my dobralim, dobralim.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [37.30.23.*]
    My u Nas na wiosce w remizji wczorej po zabawie zrobili takie reach a deal i nie bedziem kuna przedawać Tyfona tylko bedziem go kitrać i bedzie git, kuna.
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~kupiłem [83.28.53.*]
    Dzisiej Kacper Śliwa od nos, ustawił sie z worem i zbiroł Tyfona.
    jo tys bych se zbiroł ino jus ni mom kaj worków z tyfunem tsymoć. Ale widziołech, jak od nos ten Mietek od gaździny co to mo chata za zeckom tys leciał z woreckami i pewnikiem psez to was Kacper nie zebroł tyle ile chcioł. Hej
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~sg [178.42.83.*]
    jo tes se kupił tyfona, ale ni wim co sie stało, bo tyfona żem kupił po 3,60 a tyros 2,80 żem widzioł rano, i nie wim o co chodzi. Może ktuś mi powi co?
    s tyfunem to sie tak narobiło co paniska a juhasy zebrali wielkie wory i tsymajo i nie pusco choby sie waliło a paliło. Psez to do kupowania jest ino kapecka co to je rózne inne bioro albo psedajo. Styknie jakieś raporty i coby jeden albo drugi łapserdak, co nie je panisko ani juhas psedoł z wora coby je znowu po taniości kupić, a juz kursyje akcyji leco na pysk.
    Zapsejmowac to sie po mojemu ni mo cym. Psez to ze akcyji ino kapecka w łobrocie to one stojo nijak do tego po ile by je tsa było kupować jakby je normalnie pod Gubałówko wsytkie mozna było brać. A jesce na te akcyje co kapio to cichacem sie ze dwa juhasy zapuscajo nocami i bioro ino tak powolućku coby drozej nie tsa było brać.
    Co by sie nie nerwować to tsa jak paniska a juhasy siedzieć se z fajecko, na słonko se podziwać, piwecka sie napić, kwaśnicy poprubować, z babami potancować. Worki s tyfunem raz drozse raz tańse, no ważne ze so. Kiej jus je bedzie mozna pod Gubałówko psedawoć jak tsa i po tyle ile tsa, to sie je bedzie wozami wozić. Piechoto z sakiewko nie ma tyrozki po co łazić, bo to męcoce je. Chybo ze sie chce za juhasa abo panisko robić, nie tak teroski ino kiejsiś, a tyfona sie ni mo. No jak tak, to tsa łazić a choby do sakiewki i kapsy tsa brać. Męcoce to bedzie bo to ino z kapeckami akcyji stojo pod Gubałówko niektóre i jesce sukoć ich tsa, no ale jak sie chce to mozna. Casem to sie tych co psedajo wiencyj robi ino wtedy to uwazać tsa, bo to łapserdaki so i jak duzo psedajo to pewnikiem kasy ni majo a potsebujo i sakiewki ino majo a nie wory i kapecke ino zarobio. Wtedy duzo tsa brac i so tacy co bioro. Wazne co by wtedy nie psedawać, bo to po mojemu synsu ni ma. I nie tsa sie patseć po ile akcyje stojo bo jak juz zech godoł to nic nie znacy, tsa pamintoć co paniska a juhasy we worach akcyje tsymajo i teroski nie puscajo. Pseca one mundre chopy so i wiedzo co robio. Hej
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~sg [79.191.34.*]
    hej, timo majestro, powićcie mi wy z dobrego syrca, kaj długo tsymać w worku mam tyfona tego, zeby cosik urosło i na chlip i mliko było. Mam tako marzynie, coby do świunt narodzenia Jezusika spsydać i ze dwie kapecki zarobić. Tsymo się taki plon kupy, zacny majestro?
    witojcies -sg, widza ześta swój chop, tak łodpowiadom wam i łodpowiadoć bede. Ino nie tera, bo łokrutnie zem jest spracowany po dzisiejsej sesyji. Kupiłzech ze dwa miesiunce tymu po wielkiej taniości worek takiego cegoś, co to dzisiej najmocniej w góre polazło. No i musiołzech na to dzisiej caluśki prawie dzionek spozierać, a dużo z tego com mioł zech spsedoł. Syćko psez to, ze tamto to na krótko brołech, coby na chlib i mlyko było, a i zeby jesce gaździna moja se jakie kiecki pokupowała. No a s tyfunem to inaksej je. To nie je na krótko ino na długo. Ale po mojemu to nie je źle ino dobze. A camu myśla se ze dobze to wam łopowiem, ino sie wyśpia a jesce mnie gaździno woło bo tys dzisiaj wesolutka. Moze jutro łodpowiem chocias jutro sunsiad jeden na piwecko prosi co tys se dzisiaj trocha tego cegoś, co to w góre polazło spsedoł i na piwecko ma, a jak go znom to dużo tego piwecka bydzie. No a jesce wom powiem, ze i mojego gadania o tyfunie duzo moze być, bo z tyfunem letko nie jest i duzo tsa wiedzieć coby sie nie nerwować. Tsa wiedzieć co było i jak było i camu tak było i camu jest jak jest. Duzo godki. Ale jak wom sie nie bedzie mierzło tak i łopowiem trosku jak to po mojemu jest. Hej
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~sg [79.191.27.*]
    żem se ciutka przed dziesiunto dokupił tego tyfuna. Naszo Mańko od Bronka mówili, że zmiana tryndu byndzie. A una się zno.
    po mojemu dobzeście zrobili. A Mańko od Bronka mundra gaździno jest. No jakeście po 3,60 tyfuna brali tak i teros tsa jesce brać jak nizej stoi. Tak juz i nie po 3,60 syćko ino za menij ześta kupili. Ale to wiadomym jest i godać tego nie tsa. Jako sie do sakiewków tyfuna biere tak je to dobra robota.
    No so tu takie pierony, co w worach majo a jesce skupuja za menij niz kupowali wceśniej. A jak jesce trochu z worów wyzej wysypio a później łodkupio po taniości to gonić takich tsa i psami scuć, bo uni kursa akcyji na pysk uwalajo. Ale i w takiej robocie cosik dobrego jest. No bo jak tak robio to i zarobić chco, a to i znacy sie akcyje w góre pójdo ino ze przez tych pieronów poźniej niz by mogli.
    Jo wom zacny -sg, a i innym co suchać chco jesce o tyfunie łopowiem ino teroz sunsiad przysoł do mnie, bydziem godać co tera na krótko kupować i pódziem do niego piwko popijać.
    A pozdrówcies łode mnie mundro Mańko. Hej
  • Re: a ja se dokupiłem Autor: ~sg [79.191.27.*]
    a mundro, mundro ta Mańka, wsyćcy we wiosce nasyj i somsiednich wiedzom to, bo una w banku pracowała ze dwa roki temu. co prowdo to prowdo ze ino spsuntała tam wychodki, ale zawse to w banku, mundrości troszku łyknie, no nie?

no winc jak una gadają ze tyfun bydzie rusnąc, to una wie co mówi, oj wie. A jak po niedzieli za mliko dostane dutków trochy, to tyfuna dokupim.
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.