To chyba ode mnie bo ja sprzedalem 10 deko
i niestety juz nie mam.Jak chcesz jeszcze dokupic to Lutek Petrowicz ma 60 deko
Ale Ty jestes wielki kupujesz na kilo
martwi mnie tylko ta ogromna luka... podejrzewam że ktoś będzie chciał to domknąć chociaż w 80-90% no chyba że będzie tak silny popyt i jazda tylko do góry ale tak pięknie to nigdy nie ma...
tak se myślę tfone firma z kosmicznymi perspektywami rekordowe przychody i zyski z roku na rok w trendzie wzrostowym, w tej chociazby chwili na 3 zl stoi 13000 i nikt mu nie wkłada, dlaczego ludzie nie kupują tu gołym okiem widać ze będzie min 4, 5 zl.mialbym kasę dokupilbym ale niestety tylko 5000 szt mogę se pozwolić
~kupiłem ale ze szczęścia - bo żeście z Heńką sprzedali tak dobrze, czy ze szczęścia - bo Wam wciąż rośnie? tak w ogóle chłopie to masz jaja. Ja to to kupuje na deka i nigdy nie mam odwagi brać PKCem. No i pisz ~kupiłem wyrocznio co robić dalej..
taka spolka to chyba nie ma oporu... jak firma ktora dziala na rynku smartphonow , tabletów i idzie z trendem aktulanie panujacym na swiatowych rynkach w kontekscie technologii moze miec wyczerpany potencjal...?
wziełem i przedałem dziesiej trochi tfona, ale tylko trochi bo Heńko, mojo kobito, chce kupić jutro w markiecie w Odrzywole cinki telewizur, bo tera taki jesce z Unitry lampowy momy carno-biały, ale wystarcał, kuna.
Przedalim trochi Tyfona, i jesce bedziem przedawać, bo kawalerke we Warsawie musim kupić dla synowca nasego Miecia, bo sie kuna na EsGieHa dostał i rektory bedom mu indeksy wrencać. Taki panie zdolny tyn nas Mieciek.
Ale tyn nas Mieciek mundry chopok. Psyjechoł dzisiej do nos na wioske, posed do somsiada Ozjasza Goldenpflanzena, wziun kredyt pod zastaw kawalerki nad Zielono Gensio przed eSGieHem i juz wraca do Warsawy i bedzie broł Tyfona pekacem jesce przed 16-sto. Oj, bedzie z niego minister, kedyś.
My z Heńko momy 198 tysincy Tyfona,
nas Mieciek na kredyt mo 74 tys.
Ozjasz na siebie i synowca Adaszke (Adaszke sie wygodoł) 783 tys.
Franek Kuto po kryjomu wziun 96 tys.
Krzysiek Tarka 129 tys.
jesce broł sołtys i stary piekorz Kacper Śliwa.
I taki jest panie fryflot.
Psed następnym walnym odpalimy Osinobusa i jedziem i bedziem głosować
za dywidendo.
My u Nas na wiosce w remizji wczorej po zabawie zrobili takie reach a deal i nie bedziem kuna przedawać Tyfona tylko bedziem go kitrać i bedzie git, kuna.
jo tys bych se zbiroł ino jus ni mom kaj worków z tyfunem tsymoć. Ale widziołech, jak od nos ten Mietek od gaździny co to mo chata za zeckom tys leciał z woreckami i pewnikiem psez to was Kacper nie zebroł tyle ile chcioł. Hej
jo tes se kupił tyfona, ale ni wim co sie stało, bo tyfona żem kupił po 3,60 a tyros 2,80 żem widzioł rano, i nie wim o co chodzi. Może ktuś mi powi co?
s tyfunem to sie tak narobiło co paniska a juhasy zebrali wielkie wory i tsymajo i nie pusco choby sie waliło a paliło. Psez to do kupowania jest ino kapecka co to je rózne inne bioro albo psedajo. Styknie jakieś raporty i coby jeden albo drugi łapserdak, co nie je panisko ani juhas psedoł z wora coby je znowu po taniości kupić, a juz kursyje akcyji leco na pysk.
Zapsejmowac to sie po mojemu ni mo cym. Psez to ze akcyji ino kapecka w łobrocie to one stojo nijak do tego po ile by je tsa było kupować jakby je normalnie pod Gubałówko wsytkie mozna było brać. A jesce na te akcyje co kapio to cichacem sie ze dwa juhasy zapuscajo nocami i bioro ino tak powolućku coby drozej nie tsa było brać.
Co by sie nie nerwować to tsa jak paniska a juhasy siedzieć se z fajecko, na słonko se podziwać, piwecka sie napić, kwaśnicy poprubować, z babami potancować. Worki s tyfunem raz drozse raz tańse, no ważne ze so. Kiej jus je bedzie mozna pod Gubałówko psedawoć jak tsa i po tyle ile tsa, to sie je bedzie wozami wozić. Piechoto z sakiewko nie ma tyrozki po co łazić, bo to męcoce je. Chybo ze sie chce za juhasa abo panisko robić, nie tak teroski ino kiejsiś, a tyfona sie ni mo. No jak tak, to tsa łazić a choby do sakiewki i kapsy tsa brać. Męcoce to bedzie bo to ino z kapeckami akcyji stojo pod Gubałówko niektóre i jesce sukoć ich tsa, no ale jak sie chce to mozna. Casem to sie tych co psedajo wiencyj robi ino wtedy to uwazać tsa, bo to łapserdaki so i jak duzo psedajo to pewnikiem kasy ni majo a potsebujo i sakiewki ino majo a nie wory i kapecke ino zarobio. Wtedy duzo tsa brac i so tacy co bioro. Wazne co by wtedy nie psedawać, bo to po mojemu synsu ni ma. I nie tsa sie patseć po ile akcyje stojo bo jak juz zech godoł to nic nie znacy, tsa pamintoć co paniska a juhasy we worach akcyje tsymajo i teroski nie puscajo. Pseca one mundre chopy so i wiedzo co robio. Hej
hej, timo majestro, powićcie mi wy z dobrego syrca, kaj długo tsymać w worku mam tyfona tego, zeby cosik urosło i na chlip i mliko było. Mam tako marzynie, coby do świunt narodzenia Jezusika spsydać i ze dwie kapecki zarobić. Tsymo się taki plon kupy, zacny majestro?
witojcies -sg, widza ześta swój chop, tak łodpowiadom wam i łodpowiadoć bede. Ino nie tera, bo łokrutnie zem jest spracowany po dzisiejsej sesyji. Kupiłzech ze dwa miesiunce tymu po wielkiej taniości worek takiego cegoś, co to dzisiej najmocniej w góre polazło. No i musiołzech na to dzisiej caluśki prawie dzionek spozierać, a dużo z tego com mioł zech spsedoł. Syćko psez to, ze tamto to na krótko brołech, coby na chlib i mlyko było, a i zeby jesce gaździna moja se jakie kiecki pokupowała. No a s tyfunem to inaksej je. To nie je na krótko ino na długo. Ale po mojemu to nie je źle ino dobze. A camu myśla se ze dobze to wam łopowiem, ino sie wyśpia a jesce mnie gaździno woło bo tys dzisiaj wesolutka. Moze jutro łodpowiem chocias jutro sunsiad jeden na piwecko prosi co tys se dzisiaj trocha tego cegoś, co to w góre polazło spsedoł i na piwecko ma, a jak go znom to dużo tego piwecka bydzie. No a jesce wom powiem, ze i mojego gadania o tyfunie duzo moze być, bo z tyfunem letko nie jest i duzo tsa wiedzieć coby sie nie nerwować. Tsa wiedzieć co było i jak było i camu tak było i camu jest jak jest. Duzo godki. Ale jak wom sie nie bedzie mierzło tak i łopowiem trosku jak to po mojemu jest. Hej
po mojemu dobzeście zrobili. A Mańko od Bronka mundra gaździno jest. No jakeście po 3,60 tyfuna brali tak i teros tsa jesce brać jak nizej stoi. Tak juz i nie po 3,60 syćko ino za menij ześta kupili. Ale to wiadomym jest i godać tego nie tsa. Jako sie do sakiewków tyfuna biere tak je to dobra robota.
No so tu takie pierony, co w worach majo a jesce skupuja za menij niz kupowali wceśniej. A jak jesce trochu z worów wyzej wysypio a później łodkupio po taniości to gonić takich tsa i psami scuć, bo uni kursa akcyji na pysk uwalajo. Ale i w takiej robocie cosik dobrego jest. No bo jak tak robio to i zarobić chco, a to i znacy sie akcyje w góre pójdo ino ze przez tych pieronów poźniej niz by mogli.
Jo wom zacny -sg, a i innym co suchać chco jesce o tyfunie łopowiem ino teroz sunsiad przysoł do mnie, bydziem godać co tera na krótko kupować i pódziem do niego piwko popijać.
A pozdrówcies łode mnie mundro Mańko. Hej
a mundro, mundro ta Mańka, wsyćcy we wiosce nasyj i somsiednich wiedzom to, bo una w banku pracowała ze dwa roki temu. co prowdo to prowdo ze ino spsuntała tam wychodki, ale zawse to w banku, mundrości troszku łyknie, no nie?
no winc jak una gadają ze tyfun bydzie rusnąc, to una wie co mówi, oj wie. A jak po niedzieli za mliko dostane dutków trochy, to tyfuna dokupim.