....nachodza mnie.
Jakiez zdziwienie, ze tak szybko mozna porzadek zrobic....
I wizje jakze prawdziwe a nie dalej jak na jesien mialem je.
Boje sie mysli mych bo porzadek byc musi i basta.
A w glowie mysli ze polowa 4,34 taka bliska.
Alez zdziwienie.
A jak bedzie czas pokaze i BASTA!!!
Nie zaklinajcie rzeczywistosci. Albo sie kupuje albo nie i tyle.
Kteska prawde powie
kwestia typu którędy pociągniemy kreski .bo dołek z marca 2009 następny dołek sierpień -wrzesień 2011 ( jest kwestia tego typu czy po jednym najniższym knocie z 8 sierpnia czy z 11 sierpnia czy uwzględnimy świecę zamknięcia z 10 sierpnia i weżmiemy knot z 12 września 2011) i obecnie wyjdzie okolice 2,45 - 2, 55 . znając życie to na linii wsparcia robią fałszywe wybicie poniżej linii wsparcia po którym następuje szybki zwrot w górę . bo obecnie nie ma parcia w górę tylko sypanie na K trochę zagmatwałem opis ale trzeba wejść na wykres i dopasować linie .pół roku temu to było science -fiction a dziś nabiera realnych kształtów .pozdrawiam
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak gielda poprzez knoty kreski swiece srednie Toba manipuluja....
Gdybys wiedzial co to psychologia tlumu i jak ma moc to....moze ppzyskalbys wiecej wiedzy. Ogolnej.
Mnie w pewnym sensie to fascynuje.
Porzadek musi byc i basta.
tak, tak , ............, nie wiem, pierwszy kurs maklera w 1992, licencja w 1993, kurs doradcy w 1995, licencja .............., tak tak nie wiem, akurat, coś jeszcze ...?
kreski, kreskami, fundamenty fundamentami a przecucie mowi mi ze to koniec spadkow, chociaz osobiscie wolalbym zeby spadlo na 1
jazda w gore powoli sie zacznie, problem w tym ze nie wiemy jak wysoko, ale to wyjdzie samo z siebie jak zaczna wreszcie nas INFORMOWAC i produkowac te pasze,
komu ja sprzegawac i komu akcje i za ile sprzedadza itd. itp.
.....uczyc kogos kro pierwszy kurs maklera zrobil w 1992
.....ani kogos kto licencje maklera zrobil w 1993....
.....ani kogos kro licencje doradcy zdobyl w 1995 roku
Ja nie chce nikogo uczyc.
Zycie jwst najlepszym nauczycielem.
Utrata pieniedzy rowniez.
Forum to miejsce dla wszystkich i kazdy ma prawo merytorycznie wypowiedziec sie.
Kazdy ma prawo sie pomylic.
Kazdego mozna poczytac i.....poczytac.
W grupie sila.
A porzadek buc musi.
Aaaa......te Twoje licencje oznacaja ze jestes analem????
Aaa...jesli tak to ci juz pokazali nieraz jakie orly sa.
Najlatwiej sie traci cudze, prawda???
Noe ale ja...nie smialbym Cie uczyc.
I wiesz co???? Juz wszyscy wiemy jkie to papierki masz to jak taki orzel z Ciebie to napisz prosze nam, proatakom jaki scenariusz do konca 2013???
Hmmmm...dobra niech bedzie do konca wrzesnia.
Ja swoje wizje w dol i w gore wyznaczylem i sie tego trzymam.
Kto jest za????
....... ze oczy moje widza to czego Ci z kwitami na maklera i na doradce nie dostrzegaja.
Bo ja wierze w porzadek i BASTA.
A kreska prawde mowi ale......trzebq miec wizje boone sa kluczem a cierpliwosc zlotem
I na Kzs tez " czulem " 14,x dla porzadku.
Obefnie mam dysonans jak to ladnie brMi czy owe 14,6 to juz dla porzadku czy porzadkowanie na 8,x kres swoj miec winno....
Coz pokresle moze na dniach ale kzs to taki papier ze i strach miec i nie miec.
mam wizje, że " kreska " dporowadzi mnie do szczęścia bram ........s
bo " kreska " jest Ok, a zamiana dobrego lokum na " miejscówkę " pod mostem " nie jest niczym złym, o wizje moje, sny , ahhhhhhhhh
strzelę jeszcze sobie jednego bełta i będę miał super wiz
je, mary, czary, zabobony ........
piekne teksty jakze liryczne teraz tylko to nam pozostalo ....chociaz korekta na gieldach nie bedzie trwala wiecznie jakby niektorzy chcieli ....sprawa jest prosta -idzie w gore np 5-6zeta zarabiam ....spada na 1zeta dokupuje ....obydwa warianty mnie satysfakcjonuja
mam sem proroczy sen - mogę kupić " drukarkę ", będę miał ( bez pracy, się rozumie, bez etayu ) co będzie tworzyć kolorowe " znaczki " , szeleszczące ............, banknociki.
Mam sen że jestem nieśmiertelny, a rok, dwa, czy pięć jest niczym w porównaniu do nieśmiertelności.
A życie to czas, kto marnuje czas ( i okazje ) ten marnuje sobie życie
Sprobuj kupic sobie zycie ok???
Aaa...rozumiem ze jiz zbierasz kase lapiac okazje???
Powodzenia.
Pieniadze to nie wszystko.
A czy sny czy mysli czy....drukarka Twoja sprawa.
Ja zwyczajnie pisze tak jakpisze bo to ja pisze a nie makler, jakies skarpetki kapcie cY inny