• info!! Autor: ~aer [46.204.102.*]
    widzieli kto tu teraz rządzi ?!!
    http://www.newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=GTR&id=45894&print=1
  • Re: info!! Autor: ~zainteresowany [91.189.142.*]
    co to za gość jest? wie ktoś coś o nim?
  • Re: info!! Autor: ~b_uważny_ [31.11.231.*]
    to chyba gość który postawił na nogi adv.spółka stanie na nogi ale nie od razu bo widać podaż po 009 partiami po 40.długoterminowo mały pakiet na 1/10 kapitału może mieć sens.
    raport chyba nie będzie dobry
    Z tego co było widać po "testowaniu" notowań można ocenić, że nikt poniżej 7 gr nie chce już oddawać - za to do kupna zrobiła się kolejka po 7 i 6 gr po ponad 100 tyś. szt. Schodzenie pakietem na S po 6 gr było raczej spr. do uśrednienia ceny niż do oddania.
    Do pierwszych wideł wystarczyło by ok 60 tyś. a do ponownego zawieszenia 100 000 (czyli tylko ok 12 tyś. zł) na k. Pewnie zaraz by się z ok 150-200 000 tyś. jeszcze dołożyło chcących wyjść po zmianie notowań a reszta i tak pozostała by.
    Czyli nie jest tak do końca źle z nimi - w sensie notowań ale w okolicach 20 gr jak by było zapewne o wiele lepiej czuliśmy by się.
    Fakt, że nie "cisną" z kursem do przodu świadczy raczej o tym, że myślą długoterminowo niż chwilowo (podbitka, zainteresowanie i wywalanie w tłum akcji) jak i również podnoszenie wartości spółki w obliczu instytucjonalnej (pożyczki, sprzedaż udziałów) też ich na razie nie interesuje.
    Ciekawe kto ostatnio i w jakim celu na podbitce tyle akcji przerzucił i wyczyścił chcących wtedy sprzedać? wycofując tak szybko jak się pojawił po widłach. Ulica tyle by tego nie wzięła. Sam spory pakiet wtedy wyrzuciłem chociaż myślałem, że w okolice 25 gr. spokojnie podciągną.
    Obecnie lekkie kiszenie pewnie się zapowiada - większość obserwuje i się wstrzymuje z kupnem. Ja również "pakiet kontrolny" kilkudziesięciu tyś. odkupiłem ale z resztą się wstrzymam i wejdę może i na wyższych poziomach (zarobek mniejszy ale kasa w obrocie).
    A w trakcie kiszenia "ni z gruszki ni z pietruszki" podbitka będzie pewnie o min. kilkadziesiąt % - no ale cóż.
    Ponadto zarząd też by mógł zmienić swoje praktyki i zacząć więcej informować akcjonariuszy o sytuacji w firmie bo najgorzej odbudować stracone zaufanie.
  • Re: info!! Autor: ~KAZEK Z LASU [193.200.47.*]
    kiedy wejdą na ciągłe?ktos może wie?
    pewnie kochany zarząd.
[x]
GLOBALTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.