Każdy chciałby tanio kupić ale nie będzie łatwo. Pójdzie do góry tylko pytanie jak wysoko i jak długo będzie trzeba czekać. Info z 11.04. optymistyczne.
czolem. GPW stoi przed mega hossa i jak wszystko poleci na polnoc to u wasz trup tez ale dobiero na samym koncu. Ci co brali akcje beda miec okazje na wywalanie. a mowa tu o tych co brali po 10 groni.
Dnia 2013-04-12 o godz. 11:50 ~procka napisał(a):
> Znowu Kopenhaga forsujesz wersję, że będę tu obroty na
> kilkadziesiąt milionów złotych, choc sam niedawno
> przyznałeś, że to niemożliwe...
No chyba, że wszystkie
> modelki - i te na emeryturze i obecne i przyszłe - będą
> chciały miec w torebce pakiecik akcji związanych z marką MZ
> ;)))
Dobrze wiesz, że WI nie chce sie pozbyc swoich akcji,
> a Mr Brajan Browar też nie po to kupił 2 Cypry, żeby od
> razu się ich pozbyc.
Lepiej sie przyznaj, że kupiłeś:)
Procka.
Nie wiem jak ty , ale dla mnie ten pomysł wejścia w te ciuszki/fatałaszki jest o dupę rozbić.
Myślałem, że gościu ma konkretny plan rozwoju, a ten pomysł to raczej coś, na co wpadł przy goleniu.
Przecież interes projektantów jest cholernie ulotny. Robisz kosę jak jesteś popularny, jak nie to spadaj. Wszystko zależy od celebrytów-srytów, a nie od biznes planu.
Jak dla mnie to trochę chaos, no ale daj mu Boże.
Co do Calatravy nie jestem przekonana, w każdym razie ja się tam nie pakuję.
A tutaj rzeczywiście tempo nie powala, do tego jakieś śmieszne zagrywki z 1gr na fix.
No ale może to początek dobrego, tylko wedle zasady "najpierw powoli jak żółw ociężale" ...
martwilem sie juz b r u d a s k u fatalaszku :0 o ciebie ze cie nie ma gdzie sie podziewales?:), czyzby ikochanek z lozka nie wypuscil a uciekles mu jak po zakupy poszedl :) fajnie ze znowu jestes , cieszymy sie ogolnie to nudno z deka bylo always with love for you ,zapomnialem wracaj do lozka bo lovelas sie grzeje i niecierpliwi
cos spytac czemu zawsze mowisz czolem czyzbys za duzo o sciane czolem uderzal podczas igraszek i masz tak wbite w leb czolem czolem ?????????????????????