• Będa chcieli tanio kupić Autor: ~RobBob [46.21.215.*]
    Każdy chciałby tanio kupić ale nie będzie łatwo. Pójdzie do góry tylko pytanie jak wysoko i jak długo będzie trzeba czekać. Info z 11.04. optymistyczne.
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~bez [89.71.86.*]
    Na razie mało ludzi o tym wie. ale za parę dni 20 gr będzie wspomnieniem
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~Fazi [80.120.66.*]
    slysze to od dobrych paru miesiecy:)
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~cph [77.66.1.*]
    czolem. GPW stoi przed mega hossa i jak wszystko poleci na polnoc to u wasz trup tez ale dobiero na samym koncu. Ci co brali akcje beda miec okazje na wywalanie. a mowa tu o tych co brali po 10 groni.
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~procka [83.4.225.*]
    Znowu Kopenhaga forsujesz wersję, że będę tu obroty na kilkadziesiąt milionów złotych, choc sam niedawno przyznałeś, że to niemożliwe...

No chyba, że wszystkie modelki - i te na emeryturze i obecne i przyszłe - będą chciały miec w torebce pakiecik akcji związanych z marką MZ ;)))

Dobrze wiesz, że WI nie chce sie pozbyc swoich akcji, a Mr Brajan Browar też nie po to kupił 2 Cypry, żeby od razu się ich pozbyc.

Lepiej sie przyznaj, że kupiłeś:)
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~leo7 [188.122.19.*]
    Dnia 2013-04-12 o godz. 11:50 ~procka napisał(a):
    > Znowu Kopenhaga forsujesz wersję, że będę tu obroty na
    > kilkadziesiąt milionów złotych, choc sam niedawno
    > przyznałeś, że to niemożliwe...

No chyba, że wszystkie
    > modelki - i te na emeryturze i obecne i przyszłe - będą
    > chciały miec w torebce pakiecik akcji związanych z marką MZ
    > ;)))

Dobrze wiesz, że WI nie chce sie pozbyc swoich akcji,
    > a Mr Brajan Browar też nie po to kupił 2 Cypry, żeby od
    > razu się ich pozbyc.

Lepiej sie przyznaj, że kupiłeś:)

Procka.
    Nie wiem jak ty , ale dla mnie ten pomysł wejścia w te ciuszki/fatałaszki jest o dupę rozbić.
    Myślałem, że gościu ma konkretny plan rozwoju, a ten pomysł to raczej coś, na co wpadł przy goleniu.
    Przecież interes projektantów jest cholernie ulotny. Robisz kosę jak jesteś popularny, jak nie to spadaj. Wszystko zależy od celebrytów-srytów, a nie od biznes planu.
    Jak dla mnie to trochę chaos, no ale daj mu Boże.

Pozdrawiam,
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ddddaaaawwww [83.10.173.*]
    Procka co myślisz o zakupie akcji Calatravy ? Szykują się tam wielkie zmiany a 5 gr jeśli by się udało czy nawet 6 wg. mnie jest warte uwagi.

A tu też będzie dobrze ale brak dynamiki wzrostu :) Trzeba czekać.
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~procka [83.4.185.*]
    Co do Calatravy nie jestem przekonana, w każdym razie ja się tam nie pakuję.
    A tutaj rzeczywiście tempo nie powala, do tego jakieś śmieszne zagrywki z 1gr na fix.
    No ale może to początek dobrego, tylko wedle zasady "najpierw powoli jak żółw ociężale" ...
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~no kurcze [80.51.138.*]
    martwilem sie juz b r u d a s k u fatalaszku :0 o ciebie ze cie nie ma gdzie sie podziewales?:), czyzby ikochanek z lozka nie wypuscil a uciekles mu jak po zakupy poszedl :) fajnie ze znowu jestes , cieszymy sie ogolnie to nudno z deka bylo always with love for you ,zapomnialem wracaj do lozka bo lovelas sie grzeje i niecierpliwi
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~zapomnialem [80.51.138.*]
    cos spytac czemu zawsze mowisz czolem czyzbys za duzo o sciane czolem uderzal podczas igraszek i masz tak wbite w leb czolem czolem ?????????????????????
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~Pajeczasty [137.183.232.*]
    Witam CPH :) informuję, że zakupiłem po 0,14 i 0,15 :), żeby potem nie było :P
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~model [164.127.228.*]
    co to zawiesili notowania? dziś puszczą? ;)
  • Re: Będa chcieli tanio kupić Autor: ~koko [37.109.6.*]
    teraz ubrania? HAHAHAHAHA
[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.