• takie tam info Autor: ~rob31 [109.241.59.*]
    Analitycy DM BDM, w raporcie z 4 kwietnia, podnieśli cenę docelową jednej akcji Barlinka do 0,96 zł z 0,94 zł wcześniej. Nadal rekomendują "kupuj".

"Przy niższych kosztach drewna i korzystniejszym mixie produktowym deski spółkę stać na zdecydowaną odbudowę wyników finansowych począwszy od I kw. 2013. Nie widząc powodów ostatniej przeceny kursu akcji zdecydowaliśmy się więc podtrzymać zalecenie "kupuj" dla spółki podwyższając jednocześnie cenę docelową do 0,96 zł za akcję" - poinformowali analitycy DM BDM. (P
  • Re: takie tam info Autor: ~Ramzi [46.112.175.*]
    No to czas na konkretne wzrosty, na razie 92-96gr (zgodnie z rekomendacją). A później być może nowe rekomendacje z innych biur makler. i wycena np 1,22zł
  • Re: takie tam info Autor: ~oszczegator [81.26.0.*]
    po rekomendacji pozytywnej za każdym razem jest reakcja negatywna i to na wszystkim, nie mogę zrozumieć tego mechanizmu do tej pory,
  • Re: takie tam info Autor: ~3671 [80.53.59.*]
    Oczywiście że może być 1,22, może być równie dobrze rekomendacja na 10,22...Jakoś dziwnym trafem zwykle rekomendacje wzrostowe zbiegają się z dystrybucją popieru. Wpatrzeni w rekomendacje kupują "bo ktoś życzliwy im doradził" a potem ku ich zdumieniu jest tylko zwała. Zbyt często widziałem taki mechanizm abym miał jeszcze wierzyć w rekomendacje.
  • Re: takie tam info Autor: ~leszek [178.43.239.*]
    Powinni przerzucić się na trumny - jest zapotrzebowanie ,przewidziane wzrosty
  • Re: Tylko jeden właściwy kierunek / Autor: ~Ramzi [46.112.151.*]
    Spółka jest niedowartościowana, a poziom ok. 95 gr to żadne tam wielkie wzrosty. Spółka jest warta dużo więcej. Ale dopóki duży nie zdecyduje o wzrostach i mali nie przestaną panikować i sprzedawać do żadnych wzrostów nie będzie.
    Ja tam trzymam i nie oddaje, jak spadnie to jeszcze dokupię.
    Radze zrobić to samo.
    Powodzenia
    Ramzez I
  • Re: Tylko jeden właściwy kierunek / Autor: ~leszek [83.9.173.*]
    Bez wątpienia czekają nas duże wzrosty (he,he) ,spółka jest niedowartościowana
  • Re: wymaina dużych pakietów Autor: ~Ramzi [164.126.130.*]
    ....j.w ... przed wzrostami.
    Nie przegap okazji
  • Re: wymaina dużych pakietów Autor: ~leszek [83.9.208.*]
    Ale chodzi chyba o wzrost włosów
  • Re: wybicie Autor: ~Ramzi [109.243.78.*]
    Mówiłem, że szykują się wzrosty. To dopiero początek.
  • Re: takie tam info Autor: ~leszek [83.9.152.*]
    Przecież każdy wie ,że w przypadku tej spółki będą niewątpliwie wzrosty
[x]
BARLINEK -3,17% 1,22 2014-01-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.