ustaleniu warunków transakcji w perspektywie 12-miesięcy. Ale są pozytywne skutki - wczoraj niektórym tak się tu głowy rozpaliły, że śnieg się topi na potęgę i wreszcie będzie wiosna. Tylko żeby ta gorączka się za długo nie utrzymała bo to niebezpieczne może być.
Tak więc vvu132 zainwestowałeś bo..............?? Jedziemy na tym samym wózku tylko Ty pewnie masz znacząco mniejszy pakiet akcji więc i ryzyko prawie żadne.
A ty i tak jesteś Pinokiem. Co Pinokio nabrałeś i chcesz oddać z małą stratą? A i to dzisiejsze podbicie na MTC kwotą 70 zeta zrobiło na mnie wrażenie. Ależ tam obroty robisz, szacun :-). Cześć awe-Pinokio.
PS
Daj vvu ten adres mailowy albo napisz do niego bo się chłopak rozpłacze. Przecież on teraz dobrał tej makulatury i nie wie co robić. Pewnie czuje się samotny i zagubiony. Chyba nie ubrałeś go na MDEV i MTC?
Niki masz dziwne podejście, jak posiadałeś akcje BGE to pełen zachwyt na spółką. Teraz już wszystko beeee bo chciałbyś kupić bardzo tanio. Już ktoś słusznie napisał, czas na sprzedaż już był na poziomie 2.5 - 0.8. Wydaje mi się, że nie wykorzystałeś tego momentu tak jak i ja.
Co do AWE o ile dobrze pamiętam to od 1.5 pisał o dalszym spadkach na BGE. No i jak widać miał rację.
Radek, ale ja dalej mam akcje, sprzedałem tylko trochę. Ale co mam codziennie powtarzać sobie przed lustrem "szkoda, że nie sprzedałem po 2,5". No pewnie, że szkoda. To jeszcze ci powiem, że odkupię to co sprzedałem sporo taniej. A czy kupię więcej to zależy co będzie i po ile. Sayonara przyjacielu.
masz rację, jesteś jedyny. Niki naprzeciw ciebie to burak nie z tej ziemi. Ja tylko żartowałem. Mam nadzieję, że się nie obraziłeś. Spoko z ciebie koleś Awe. Chylę czoła przed twoją wiedzą. Pozdro.
Niki, gdy brałem BGE obroty były dokładnie takie same jak na MTC. Zdarzały się również dni z obrotem zerowym, więc jak nic nie wiesz to przynajmniej nie piernicz głupot. :-)
każdy wie bowiem żę to ruszy w przyszłym roku a nie w tym więc ja jestem zawiedziony, ale wiedziałem że tak będzie, jak bym był właścicielem też bym tak zrobił jak UE dopłątę zrobi, to po o swoja kase wykładać................tylko że czeka nas rok dryfowania
dobrze ze jest taka sytuacija ogulna na rynku jaka jest ,wiec spprzyja to twojemu nagranemu papugowaniu ,bo inaczej cieniutko bys piszczal. nie pozdro.