Jak zwykle , tuj jak wszędzie banda idiotów . Maja społkę wykorekconą to na nią plują , tylko po co ją kupowali po 3 , 2 , 1 zł . Teraz mają osrane gacie i tylko widza spadki
Trochę mnie tylko martwią te jego gacie. Takie słowa z ust człowieka doświadczonego na ARi są, przyznasz, dość frapujące i zalatują empirycznym doświadczeniem, że się tak wyrażę. Rysiu, stąd zainteresowanie biomasą???
rysiu standardowo już w swoim drugim poście wszystkich zwyzywał od idiotów. Zaskoczyła go sytuacja.
myślał pewno, że go tutaj nikt nie zna i może wciskać kity jak Kaczka ciemnemu ludowi. ;)
jak widać, nie pogada sobie tutaj
nie, ale zanim podjąłem polemikę z 123 to looknąłem wpierw na jego twórczość na ARI. Rzucały się również bardzo wtedy w oczy posty rysia. To taki antywskaznik. cokolwiek to znaczy.
stwierdził kiedyś rysio na ARI. Od momentu jego okrzyku EUREKA! spólka zanotowała 50% spadek. :)
https://www.bankier.pl/forum/temat_jest-klimat-do-mega-wzrostow,12337774.html
"kto ma wolne środki może je zapakować również w Mdevelop i MTC. Tam już niedługo będzie rollercoaster. Każdy zainwestowany tysiąc da 10 tysięcy. Wiem co piszę.
I jeszcze standardowa formułka: nie naganiam, nie jest to rekomendacja i takie tam pierdoły. ;)
Każdy jest kowalem własnego losu. Banzai!!!"
Zapomniał tylko dopisać, że chodziło o krótką sprzedaż. Ojej ale na tych papierach jej nie ma. No takie niedopatrzenie. Jak to się mogło stać. Nie trafił swoim długim nosem. Ale od wczoraj jest w ekstazie bo kupił BGE - no to trochę w plecy. E nie on już zapewne sprzedał. Oczywiście na widłach.
a co, kupiłeś sobie Mdevelop? :D
co do MTC nadal podtrzymuję to co pisałem. Nic się nie martw na Mdevelop również zarobisz. Musisz tylko jeszcze trochę ponarzekać i będzie git. Może nawet odrobisz Goldwyna i BGE
A od kiedy to na NC ważne co kto robi?
Tak czy owak w czasie nudnej sesji zawsze milo popatrzec na skaczących na glowke do pustego basenu bez znieczulenia a potem szukających następnego basenu do skoku.
Tu musi być od ręki co najmniej 50 % wzrostu , bo wszystkie wskazniki leżą . Na szerokim rynku 15 tygodni spadkow , tak więc myślę że to jest ostatni tydzień na zakupy ?
to akurat nie było zbytnio skomplikowane. Pisaliśmy o tym razem z vv132 zanim jeszcze tutaj rysiu zawitał. P. Rysio, powiela tylko to co średnio rozgarniętemu graczowi jest doskonale znane. Powiem więcej, przy 1,60 mamy lukę, którą zapewne również domkniemy. Po za tym, jeśli spojrzycie na wykres, to zobaczycie formację ... ale to już pewno wszyscy wiecie ;)
Myślę że po sprzątaniu podwórka po znienawidzonym prezesie nadchodzi czas na letnią orkę i napływ dobrych inf. Mieliśmy znienawidzić DP, teraz mamy pokochać GMK. Proste.
Asad, Niki, Observer - rewidujecie swoje prognozy po wczorajszych infach, czy u Was dalej jesień średniowiecza?
Mówi ten, który popełnia forumowy samogwałt pisząc ze sobą: rysiowe "z resztą" i madziowe "pogłaska". Małe prawdopodobieństwo na dwoje tak wybitnych analfabetów w jednym miejscu i czasie:).
Po sprzątaniu podwórka pora na pompkę, powrót w sensowne poziomy >1.00 i wyczekiwanie na info. Prognozuję klarowną politykę informacyjną i inne narzędzia służące zdołowaniu dotychczasowego zarządu, tylko odwrotnie stosowane:).