• info Autor: ~jurek [62.228.11.*]
    Odstąpienie od umowy zakupu nieruchomości
    Zarząd BGE S.A. z siedzibą w Katowicach ("Emitent", "Spółka") informuje, iż w dniu 8 kwietnia 2013 r. wpłynęły do spółki dokumenty, zamykające procedurę odstąpienia od umowy zakupu nieruchomości, której zawarcie było przedmiotem raportu bieżącego nr 1/2013 z dnia 10.01.2013r.

Odstąpienie od umowy zakupu nieruchomości nastąpiło z uwagi na brak możliwości dokonania zmiany miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego, a w konsekwencji brak możliwości uzyskania pozwolenia na budowę jakichkolwiek obiektów budowlanych i wzniesienia budowli.

Podstawa prawna: §3 ust. 2 pkt 2 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu - "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".

Osoby reprezentujące spółkę:
    Dariusz Pawłowski - Prezes Zarządu
  • Re: info Autor: ~awe [79.191.80.*]
    czyli,.... jesteś ugotowany razem z całym swoim pakietem.
    jak widzisz, pazerność jednak nie popłaca
    no cóż, szkoda mi cię, naprawdę
  • Re: info Autor: ~jurek [62.228.11.*]
    ja tu jestem dlugoterminowo !!!!! A to co zainwestowalemw BGE to jakis promil moich inwestycji wiec nie ma to znaczenia a dalej wierze w sens tych dzialan

ciekawe czy to dobre info czy bez znaczenia ????!!!!

pozdrawiam !!!!!!

• Re: info Autor: ~awe [79.191.80.*]
    ta, jasne ;)
    a info jest wprost SUPER! :D
  • Re: info Autor: ~czesiu [87.96.62.*]
    to juz wiadomo pod co spadalo, teraz tylko gora, nowa lokalizacija i stare nowe plany.
  • Re: info Autor: ~Antyjurek [46.7.102.*]
    Klaun i do tego mitoman !!!

A moze ty wykupiles juz z Kaczorem Donaldem caly NC ?

Czlowieku lecz sie na glowe !!!!
  • Re: info Autor: ~czesiu [31.62.131.*]
    a ty pa.taf..ia.n.ie na co powinienes sie leczyc ,czy juz sie leczysz.
  • Re: info Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Tu odstąpienie, tam brak wpływów, pomiędzy emisja menedżerska...fiu fiu, że Zarząd się nie boi. Podziwiam.
  • Re: info Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    No, ale ewakuacja RN i zwołanie przezeń NWZA znajdują coraz sensowniejsze uzasadnienie.

No nie spałbym spokojnie, nie spał:).
  • Re: info Autor: ~x911x [195.242.129.*]
    tylko ze to info wbrew pozorom jest dobre ! bo ta - konkretnie - inwestycja miała być chyba strzałem w kolano.
  • Re: info Autor: ~asad [193.200.215.*]
    prawda jest taka że kasy w społce to nie ma, ledwo na wynagrodzenia im starczyło
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.