w tej sprzedaż chwili akcji jest jest dla mnie conajmniej niezrozumiała, żeby nie powiedzieć głupia. Zachowujecie się już jak desperaci :D
Zatem, pora ustawić koszyczki na "drobne" zakupy :)
w tej chwili sprzedaż akcji jest jest dla mnie conajmniej niezrozumiała, żeby nie powiedzieć głupia. Zachowujecie się już jak desperaci :D
Zatem, pora ustawić koszyczki na "drobne" zakupy :)
lukę trzeba domknąć- jak już tak nisko jest kurs to nie ma wyjścia...ale fakt, że w to nie wierzyłem a jednak się stanie...tylko ciekawe czy nie ma jakiegoś trupa w szafie, że tak walą akcjami...dalej nie wiadomo co z kontraktem...jak się okazuje z emisjami też nie było różowo dla drobnych...o biogazowniach cisza...więc patrząc tylko na komunikaty to spółka aktualnie nic nie robi więc pytanie czy warto brać po 0,3x czy może jednak zejść na 0,2x?
A wiecie co jest daremne wypisujecie puznIej swoje żale na tym forum i każdy z większych inwestorów ma was w d......
Wy chcieliscie żeby ciagnieto was do góry ostatnio podciagnolem wam kurs 20gr do góry a co wyście zrobili dla spółki 2 dni i kurs spusciliscie z powrotem do 50gr
Dlatego stwierdziłem ze lepiej poczekać i kurs się sam ustabilizuje na dołku niż ciągnąć to w nieskończoność
Oczywiście, że nikt z dużych nie sprzedaje bo w obrocie są tylko akcje serii C i D w sumie niecałe 2 miliony. Obecnie arkusz budują DT którzy poparzyli już sobie łapki licząc na to, że ustawią się parę groszy wyżej i 5 dych wpadnie a tu...niespodzianka bo dalej leci w dół. A rzeź to tu dopiero będzie po wynikach za Q1 - jak widać do 0,2x dojdziemy jeszcze na długo przed wynikami więc wcale się nie zdziwię jak po wynikach będą to pojedyncze grosze i na ten moment warto zaczekać.
No to jak nie warto czekać to tym bardziej nie ma co brać teraz. To po pierwsze. A po drugie to zwróć uwagę na to, że do zarządu wszedł wiceprezes B-Stal a do RN główny udziałowiec i prezes B-Stal. Być może zatem temat "bio" jest już mało aktualny.
Ależ oczywiście, że nie warto brać teraz - nie ma najmniejszych oznak odwrócenia trendu. Jak słusznie zauważyłeś, roszady we władzach potwierdzają, że może być zmiana branży, a przynajmniej przesunięce akcentów.
Twoim zdaniem obroty nie wzrosly w porównaniu do dwóch poprzednich sesji?
Przypuszczenia odnośnie "zbierania, pułapów, niedoszacowania i desperatów" to tylko twoje przpuszczenia czy też domysły, i nic więcej.
Zawsze podziwiałem AT w oparciu o jednostkę per dzień, przy totalnym pominięciu skali tygodniowej, czy miesięcznej. Polecam na rzeczonym przykładzie:).
Każdy ma prawo podziwiać co mu się tylko żywnie podoba. :)
Niezależnie od powyższego transakcje są zawierane przy coraz niższych cenach - i to jest prosty fakt, który trudno zanegować. Od początku roku trwa trend spadkowy, i nic nie zapowiada zmiany.
A moim zdaniem kurs jest siłowo spychany w dół pod dobranie na konsoli, która potrwa być może nawet do sierpnia. Twój fakt znakomicie się w nie wpisuje, ale jest tylko środkiem - nie celem.
Nie ma fundamentów, więc osuwa się pod własnym ciężarem. Osuwania nie powstrzymają zaklęcia Jurka, który hipnotyzuje tych nieszczęśników jak kiplingowski wąż Kaa małpy.
fajnie się was czyta :)
obsrywer, przypomnij jakiego miałeś nicka gdy papier chodził po 2,50 z?
po za vv132 pozostali to sami frustraci
tak, spółka spadnie poniżej zera :D
gdybyś dokładnie synu czytał moje wypowiedzi, to zauważyłbyś zapewne, że w przeciwieństwie do ciebie wyszedłem w przedziale 2,40 - 2,60 z. Tam też zwracałem uwagę na szybką ewakuację z papiera. Ty zaś liczyłeś wtedy na 5, 10, 15 :) A ile tego miałem, też tam napisałem. Chwilę temu napisałem ci dokładnie o tym ale jak sam stwierdziłeś, nie byłeś tym zainteresowany. Natomiast ja tobie wogole tej sytuacji nie zazdroszczę. Nawet gdy odbije, to i tak nie weźmiesz swojej kasy.
jasne ;)
dobrze pamiętam, jak na którymś z wątków ktoś wypowiedział się na twój temat. Podał dokładnie kiedy wychodziłeś z tamtej spółki i kiedy wchodziłeś na BGE, to było w okolicach 1,50. Oczywiście nie omieszkał poinformować jakie głupoty i tam wypisywałeś. Nie chce mi się teraz tego szukać
Spółka jest dobra, bo mocno chodzi w pionie i ładnie to sygnalizuje, więc nie wykluczam ponownego wejścia. Z tym, że - jak widać - nie będzie to szybko, a szkoda.