• ciekaweo co bdzie jak ... Autor: ~inwestor_gpw [46.112.216.*]
    jak nie bedzie emisji , takie pytanie znalazłem na innym forum... to chyba dobrze ze nie bedzie emisji , jak bedzie nowy inwestor i zarzad to juz bezie cos znaczyć dobrego, gorzej jak sie okaze ze to sciema, co na to porozumienie oraz pan Boszko i Mrozowski ???
  • Re: ciekaweo co bdzie jak ... Autor: ~Hefalump :) [195.182.207.*]
    Zapytaj Alka vel Stojka przed lustrem buhahah
  • Re: ciekaweo co bdzie jak ... Autor: ~inwestor_gpw [46.112.216.*]
    Dnia 2013-04-08 o godz. 20:49 ~Hefalump :) napisał(a):
    > Zapytaj Alka vel Stojka przed lustrem buhahah

...a kto to jest? nowy rozgrywający czy nowy prezes? chyba nik nic nie wie czy to będzie dobrze czy źle , miejmy nadzieje ze w ogóle pojawi sie inwestor, bo narazie to jest jakaś fikcja
  • Re: ciekaweo co bdzie jak ... Autor: ~Hefalump [195.182.207.*]
    Dobrze wiesz :) Czata nie zakładasz może ?
    widze ze jaks frustracja przez ciebie przemawia , moze zrób sobie przerwę w inwestowaniu/grze na giełdzie , mylisz mnie z kimś innym, a co do pytania o czat , to raczej nie , nie znam sie na tym, ale widze ze nikt nie potrafi odpowiedzieć an zadane pytanie na forum parkietu i bankiera, ktos zadał ciekwe pytanie , i to ze dzisiaj ktos chciał kupic na siłe ponad 60k po 22 gr ,cirkaee czy ta s;ka ma jakś wartość naprawdę dla inwestora
  • Re: ciekaweo co bdzie jak ... Autor: ~Hefalump [195.182.207.*]
    Nie tykam stera,dependa natomiast mam co nieco.
    ja w przeciwieństw mam stera tyle ile mi nie bedzie ciążyć, ale dependa lepiej nietykc, ale skoro tu zagladasz i piszesz to ma go na oku .... spoko
[x]
CENTURION -3,95% 0,17 2026-04-10 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.