• info Autor: ~ad [79.139.109.*]
    Podsumowanie subskrypcji akcji zwykłych na okaziciela serii G
    Zarząd spółki NEMEX S.A. z siedzibą w Warszawie przekazuje do publicznej informacji, że w dniu 6 kwietnia 2013 roku zakończyła się subskrypcja prywatna akcji zwykłych na okaziciela serii G. W związku z powyższym Zarząd informuje, że:
    1. Subskrypcja rozpoczęła się w dniu 5 kwietnia 2013 roku i zakończyła w dniu 6 kwietnia 2013 roku,
    2. Przydział został dokonany przez Zarząd w dniu 6 kwietnia 2013 roku,
    3. Subskrypcją objętych było 7.222.500 akcji zwykłych na okaziciela serii G o wartości nominalnej 0,10 zł każda,
    4. Przydziału dokonano bez redukcji zapisów,
    5. Przydzielono 7.222.500 akcji zwykłych na okaziciela serii G o wartości nominalnej 0,10 zł każda,
    6. Akcje serii G obejmowane były po cenie emisyjnej równej 0,10 zł za jedną akcję,
    7. Umowy objęcia akcji serii G podpisał 1 podmiot,
    8. Akcje serii G przydzielono 1 podmiotowi,
    9. Spółka nie podpisała umów o subemisję usługową bądź inwestycyjną dotyczącą akcji serii G,
    10. Koszty związane z emisją akcji serii G zostaną zaliczone do kosztów finansowych Spółki i wyniosły łącznie 7 212,28 zł, w tym:
    a. Przygotowanie i przeprowadzenie oferty - 7 212,28 zł,
    b. Wynagrodzenie subemitentów - 0,00 zł,
    c. Sporządzenie dokumentu informacyjnego, z uwzględnieniem kosztów doradztwa - 0,00 zł,
    d. Promocja oferty - 0,00 zł.

Podstawa prawna: § 4 ust. 1 Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
  • Re: info Autor: ~hehehe [95.49.125.*]
    Ciekawe co to za podmiot.... I czy będzie lock-up, czy raczej sypanie.
  • Re: info Autor: ~ad [79.139.109.*]
    Myślę ,że nie po to budują prawie od podstaw spółkę ,żeby dać komuś akcje do sypania....
  • Re: info Autor: ~Norman [178.235.0.*]
    moze to led przeytulil i tak
  • Re: info Autor: ~bbbbbb [83.21.242.*]
    na jutro na S pół miliona akcji, jednak zbija cenę...
  • Re: info Autor: ~hehehe [95.49.125.*]
    Czy zbija cenę to przekonany się jutro, zobaczymy czyt to strażak, realizacja zysku, czy ktoś się skusi i połknie batona. Może to wcale nie taka perla..... Hehehehe

A teraz maja chyba 2 tygodnie żeby dać informacje kto objął emisje. Pewnie ten Led coś tam..
  • Re: info Autor: ~bbbbb [83.21.242.*]
    W kazdym razie to pol miliona na sprzedaż robi wrażenie raczej zagadki, pod co, pod odebranie komus akcji, ale nie tak demonstracyjnie się wychodzi, sprzedaje, tylko raczej zagranie by jednak kupowac, prawda. Nie za duzo wiem , jak zreszta chyba wielu, o tej spolce, która dopiero zaczyna, ale ta cena akcji to nie jest jeszcze ta, ktora będzie jej wartoscią, dojscie do właściwej wyceny jednak moze zabrac sporo czasu i wielu juz się zmeczy czekaniem , więc mało kto przetrwa. ale jej zamysł dzialalnosci jest jakby klarowny
  • Re: info Autor: ~QTS [89.206.2.*]
    jasne 500 k akcji po 30gr to smieszna kwota
    bardziej sie obawiam ze ktos anuluje to zlecenie i sypnie 0.5 akcji w rynek...wtedy cena wroci na 18gr :) ja oddalem 2/3 akcji juz a 1/3 zostawiam w cenie nabycia 6gr ;)
    tez za 7gr juz sprzedalem i czekam na korekte ;)
    nie bede smutny jak spadnie ani wesoly jak wzrosnie do 1zl - papier za szybko nie moze byc pompowany... kapitalizacja obecnie to ponad 20mln zl /.... czy bedzie 40mln ?
    Pzdr i szacun dla akcjonariuszy/PMI i ZWG :) na NEMEX przyjdzie czas.....
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.252.99.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: info Autor: ~QTS [89.206.2.*]
    podaj zrodlo ;) 200 mln zl ? mowisz o LED Holdg? czy Nemex SA ?
  • ZWG... Autor: ~hehehehe [77.252.99.*]
    żródło, mówisz, masz:

http://stooq.pl/q/h/?s=zwg

kapitalizację mozesz sobie policzyć. czy pomóc?
  • Re: ZWG... Autor: ~QTS [192.165.213.*]
    ja o NMX a nie o ZWG
    ( ale i tak milo ze masz rowniez oko na spolki ktore posiadam :)
    ZWG i PMI to hit )

wartosc rynkowa nemexu to juz bardzo duzo w porownaniu z tym co maja w ksiegach ...
    mnie interesuje bardzo wartosc ksiegowa :) a raczej wartosc ktora bedzie za rok / dwa

podaj zrodlo do informacji ze Nemex w ksiegach jest warty tyl ile pisales :) czy nie masz zrodla ?

mylisz moze pojecia i uwazasz ze wartosc rykowa to cos innego niz kapitalizacja /hehe smiech na sali jaki poziom reprezentujecie
    pozdr
  • Re: ZWG... Autor: ~XC [78.154.69.*]
    Pomnoz ilosc akcji przez obecna cene 210 000 000zl a jeden stary mlyn chyba tyle nie kosztuje HE HE
  • Re: ZWG... Autor: ~hehehehe [77.252.99.*]
    QTsie,

Czytaj ze zrozumienem, tka sie składa że pisałem o twoim balonie ZGW - o kapitalizacji.
    Skoro intersuje ciebie wartość księgowa NMX za rok, lub dwa, to popatrz sobie w swoją szklaną kulę i ją przepowiedz.
  • Re: ZWG... Autor: ~sgz [78.154.88.*]
    zjadles ty moje .......
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.