powolne wzrosty ;) spadki jeszcze szybsze :) jak spadnie to nie bedziecie miec juz kasy zeby dokupic.... :) ja odkupie to czym sypie teraz za 16gr, zaklad?
Dnia 2013-04-08 o godz. 22:17 ~QTS napisał(a):
> powolne wzrosty ;) spadki jeszcze szybsze :) jak spadnie
> to nie bedziecie miec juz kasy zeby dokupic.... :) ja
> odkupie to czym sypie teraz za 16gr, zaklad?
Ty sie nie martw o nasza kase a akcji to zadnych NEMEXU nie miales to widac po twoich wpisach, zakladac to mozesz sie z takim podobnym jak ty
najlepszym sygnałem żeby sprzedac zawsze jest forum. była cisza to rosło spokojnie. zleciały sie pseudo ynwestory co juz tu 1 zł widzą, to pora sie wycofać.
dokladnie tak :) dlatego ja przemielilem pakiecik za 7gr ...a ten za 6 gr malutki potrzymam pare miesiecy :) a ustawiony jestem na 15.gr wlasnie ...
do piatku ubijemy dno...w okolicy 15gr:) ciekawe ile razy odkupie po sprzedaniu...zanim bedzie te wasze 1zl :) Zygi sie sluchajcie on ma akcje pewnie po promocyjnej cenie 20gr ;) ja mam po 6gr i ...te po 7gr juz wywalilem :)
czas pokaze kto ma racje...nie zawsze ma racje ten kto kupil akcje :) pamietajcie ze sprzedawac tez nalezy...zwlaszcza po ponad 300% wzroscie :)
buziaki mlodziaki...jeszcze nie raz wzrosnie i spadnie..spokojnie....ja was obdaze hojnie akcjami kupionymi po 15gr niebawem :)
Dnia 2013-04-09 o godz. 14:48 ~ds napisał(a):
> no i wlasnie wpisy takich inwestorów utwierdzaja mnie w
> przekonaniu ze dobrze zrobiłem sprzedając. może własnie
> Tobie sprzedałem? :)
I ty nazywasz siebie inwestorem jak sugerujesz sie forum, takimi autorytetami sa dla Ciebie QTS i kilku podobnych
po 0.06 ... jak juz nie po 0.6
nie spinaj sie tak bo Ci zylka peknie .... po 60gr to Ci jeszcze sprzedam te ktore mialem za 7gr i 6gr :)
chyba nie liczysz na to ze bez korekty dolecisz na tym papierku do 1zl.....po takiej emisji akcji po 0.10zl :) tacy jak Ty to dawcy kapitalu..bez ktorych nie bylo by tyle zabawy i zysku...
:) a skoro takie emocje i tyle bydla z ulicy przyciaga ten papier..to tym bardziej korekta sie przyda...za tydz mi napiszesz po ile kupiles akcje i ile ich masz :)