mamy info na stronie www. ucieczka/ natychmiast / mira/ kierunek / byle dalej. com
......................................................................................................................................................................
Inwestor wyczarterował -
......2 szt Boeing 787 Dreamliner / wersja na zamówienie - niewidzialna dla radarów akcjonariuszy /, - wersja towarowa - Rada i Zarząd zabierają cały dobytek
......1 ciągnik siodłowy z naczepą do przewiezienia towaru - kierunek Okęcie
/ więcej nie trzeba bo tylko tyle towaru na stanie / ,
----------------głównie biorą krem do stóp bo ziemia pali się pod nogami
---------------- i oczywiście jakieś pachnidła bo smród się ciągnie za nimi
ps. Mam jedno wolne miejsce - może jakiś akcjonariusz chce się zabrać i skopać komuś to i owo
Za wybitne zasługi w sprzątaniu świata zabieram Was oboje na pokład----------------------------------------------------------------------------------------
Miałem tylko jedno miejsce , ale wyrzuciłem jednego cwaniaka z Rady Nadzorczej-----
Jemu skopiemy to i owo na płycie lotniska , a reszcie w CHMURACH------
Navigator - kierunek KRLD był w planach , jesteś jasnowidzem-----------
Jak wejdziemy w ich przestrzeń powietrzną wyrzucamy po kolei ten smród i dzwonimy do Kima aby odpalił Ziemia-Powietrze
Gnojówka z polskiej ziemi spadnie z nieba na koreańskie wsie i miasta-------
I nastanie urodzaj jak w Mirce i Rubiconie i czas krzyknąć BASTA !
A jak wrócimy to oczywiście napijemy się polskiej wódki
Uwaga, uwaga, członkowie zarządu i rady nadzorczej są pilnie proszeni na pokład. Odwaga jest cnotą i nie ma co siedzieć w ukryciu.... i tak Was dopadniemy!!! I wywieziemy z tej Spółki, bo ludzi bez tak mizerną wiedzą o biznesie Nam nie potrzeba.
Piękne otwarcie Wielki inwestor kupił dziś 15sztuk akcji za 2 zł .
Czekamy na następny zakup 10 akcji za 2zł
Kurs szybuje do góry ;)
Brawo Zarząd hihihi