• skotan Autor: ~wkurzony [91.237.136.*]
    chyba to było apogeum spadków . na wigach ,a szczególnie na swig 80 potworzyły się formacje trzech białych żołnierzy . wczorajszy silny spadek pokrył w całości trzy białe świece ,dziś znów na zero . . ( wejść i poczytać o formacjach świecowych ) na skotanie wykorzystano ten czas na silną przecenę bo nie ma już czasu na powolne opadanie i pora brac się za wzrosty . tak więc kto wywalił , niech dobiera bo przed nami wzrosty . niech mądrzejsi coś dopiszą ciekawego ku pokrzepieniu serc
  • Re: skotan Autor: ~zen [188.112.50.*]
    dno 2,64
  • Re: skotan Autor: ~paweł [83.31.58.*]
    za dużo tu siedzi popierdolców krezus jest w rękach Karka dlatego nie spada a tu sracie w gacie jak gówniarze
  • Re: skotan Autor: ~v4 [89.79.71.*]
    ciekawe czy dzisiejsza transakcja na Krezusie ma coś wspólnego z naszym gniotem
  • Re: skotan Autor: ~paweł [83.31.58.*]
    Karko zwalił kurs żeby się tanio obkupić
    monia miała rację masz krezusa śpisz spokojnie a tu gówniany akcjonariat w słabych rękach jest papier srają na odległość a prezesik milczy
  • Re: skotan Autor: ~SOWA [94.254.195.*]
    Rynek jest na wsparciach. W20 w ciągu tygodnia powinien obrać Kierunek. Złamanie 2300 pkt to raczej kontynuacja Spadków na 2000 po drodze 3 wsparcie jednak słabe
  • Re: skotan Autor: ~paweł [95.49.35.*]
    wig 20 na plusie a wy sracie w gacie
    brak inwestorów z jajami na skotanie
  • Re: skotan Autor: ~wkurzony [91.237.136.*]
    na wszystkich spółkach tego pana hycla toruńskiego wszystkim inwestorom urwało jaja a nowi nie chcą tykać gówna bo nie chcą straćić jaj . inne spółeczki po takich spadkach mają chociaż honor i odbijają do góry a nasz śmieć bezczelny jak ta pizda się przygląda
  • Re: skotan Autor: ~manolo [83.20.76.*]
    na twoim miejscu zadalbym pytanie co sprawilo ze ta spolka z tak marnymi wynikami na 5 zl zostala wywindowana .. i czy aby na pewno 3 zl to tanio ...
    ale dupki tu siedzą pozwalają żeby na takich obrotach zwalać kurs wstyd
    uczcie się głąby od krezusa
    wskażniki i oscylatory na najniższych poziomach od wielu lat . czy jest jeszcze miejsce na spadek ? jeśli tak , to komu one potrzebne ?
  • Re: skotan Autor: ~wolf [84.10.84.*]
    Kupuję codziennie od dwóch tygodni średnią mam dość wysoką bo 3,85zł. Mam zamiar zakończyć kupno w piątek. Pamiętam ,że kilka razy kupowałem skotana i za każdym razem zarobiłem niezłą kasę. Trzeba się wykazać cierpliwością. Jest jeszcze jedna rzecz jak się jest na akcjach naszego ULUBIEŃCA długo pod wodą to każde wyjście na plus powoduje sprzedaż papiera i głęboką ulgę - błąd, od tego momentu zazwyczaj zaczynają się wzrosty. Ja myślę że teraz jest dobry okres do kupna z perspektywą kilku msc. Jeżeli przyjdzie nam zapowiadana na początku roku hossa to będziemy handlować skotanem po 15zł. Życzę cierpliwości.
  • Re: skotan Autor: ~SOWA [94.254.194.*]
    Żeby bylo 10 zł to musisz miec mocne wejścia u boga
  • Re: skotan Autor: ~zgred [178.36.246.*]
    dziadostwo kuzwa,nikt kupywac nie chce....ciekawe gdzie sa ci od 10zl co tak jeszcze nie dawno wydzierali sie jeden przez drugiego....pu hust to wyciagali na 5zl?? bylo w kanale 2,40-3.10 i bylo dobzre przez jakis czas .teraz trzeba usredniac w dol albo nastawic sie od razu na 1.20
    a krezus tylko -0,50 % na minusie krezus lata po 19 zł a w czym jest lepszy od skotana ? pytam się w czym? wstyd mi za was inwestorzy bez jaj tak dać się oskubać z akcji
    żałosny akcjonariat
  • Re: skotan Autor: ~Filip [37.5.149.*]
    Czy znacie to powiedzenie " nadzieja,matka glupich" albo " nadzieja umiera ostatnia".
  • Re: skotan Autor: ~wolf [84.10.84.*]
    No cóż zobaczymy moim zdaniem wracamy w okolice 5zł. do końca maja
  • Re: skotan Autor: ~ed [178.36.246.*]
    jestem ciekawy czy ta opcja wyemitowania papieru dla prywatnego po 5 zeta do 20 lipca moze miec wplyw na kurs do w/w daty?
    jeśli mogę was trochę pocieszyć poszukajcie formacji świecowej ,,ukryta jaskółka wzrostu ,, jak ulał pasuje do skotana . więc nie przejmujcie się bo to nic nie da , a jutro wzrosty mamy na 100 % i to dość pokażne . dziś było widać że lecą w bambuko . gdyby miało być jeszcze gorzej było by jeszcze niżej , a wtedy formację by szlag trafił .jeśli jutro nie będzie wzrostów nie wchodzę na forum przez miesiąc
  • Re: skotan Autor: ~SOWA [94.254.129.*]
    Chyba inne książki lub strony znamy. Ukryta jaskółka wzrostu jest daleka od tej formacji jakie utworzyly 4 ostatnie swiece. Juz druga swieca łamie tą formacje. Trzecia swieca powinna miec długi cień gorny (cos na wzor odwroconego mlota) wszystko nie tak kolego
    układy świec identyczne jak w książkach trudno znależć . ale coś na kształt i podobieństwo i psychologię
    Ale pewne normy musza być spełnione choćby luka bessy przy trzeciej swiecy ktorej nie było zresztą niczego nie było wg standardu
    tonący brzytwy się chwyta i widzi pozytywy
    Realnie to co spada ma wieksze szanse na to że spadać będzie dalej niż ze zacznie nagle latać - przeczytaj sobie posta o przeklamaniach na wykresie w takich spolkach jak skotan mentalność niedzwiedzia jest na wage złota
  • Re: skotan Autor: ~vvv [83.29.203.*]
    Dnia 2013-04-08 o godz. 21:40 ~ed napisał(a):
    > jestem ciekawy czy ta opcja wyemitowania papieru dla
    > prywatnego po 5 zeta do 20 lipca może mieć wpływ na kurs
    > do w/w daty?

jak widać już ma...
    może jest tak że ten cały tajemniczy inwestor weźmie np. 4mln akcji po 5zł z emisji a obecnie spuszczają kurs np. do 2zł i od tego poziomu zacznie skup za kolejne 20 baniek?

a może emisji nie będzie, leżym i kwiczym... familia zaksięguje niezłe straty z tego "bankruta"
  • Re: skotan Autor: ~v4 [89.79.71.*]
    obyś po powrocie miał powody do zmiany nicku na "zadowolony", czego i sobie życzę, a tak na poważnie ile tak ku... można tak ciągnąć, to już jest chore.
    o to im sukinsynom chodzi aby na maksa zniechęcić do akcji niezdecydowanych .dziś to było widać te ich chamskie zagrywki no i do formacji pasuje . 4 dzień - czarne marubozu które całkowicie pochłania świecę z dnia poprzedniego
  • Re: skotan Autor: ~vvv [83.29.203.*]
    skotan to czempion w sporcie zwanym "pchnięcie śmieciem" dzisiaj 2.50?
[x]
ONESANO -2,96% 0,66 2026-05-20 13:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.