Na wykresie kapitalizacji SKT trend Wzrostowy. Najwyższa Kapitalizacja w historii 589.1 obecnie 166.3 mln. Jeżeli dojdzie do maximow to cena osiągnie 10.84 za akcje i utworzony zostanie podwójny szczyt. Dolne ograniczenie linii trendu dla kapitslizacji juz jest blisko.
Wg mnie to gra rodzina. Pod wyższą kapitalizacje potrzebna jest produkcja której narazie brak.
spokojnie to tylko awaria... do lipca lekko możemy pofrunąć na 6-7 zł... pod rozpoczęcie produkcji (o ile to w ogóle nastąpi) będzie pewnie zbieranie walora a wiadomo że nie ma co zaczynać z poziomu 4-5 zł, im taniej, tym lepiej...
nie spzredawac!!! zamknac kompa .zajac sie czyms innym ,nie myslec..... spadki na malych obrotach i to jest wazne ,nikt z nas nie ma wplywu na zachowanie innych inwest ,jezeli komus puszcza nerwy to uwali kurs mala iloscia papierka -tak bywa ,ale akcji w obrocie jest juz co raz mniej . projektow maja co raz wiecej .sa co raz blizej otwarcia duzego zakladu .
mogą jechać nawet na 0.60zł do tej pory nie oddałem to i teraz nie oddam, dopiero za 8-9 zł rozważę sprzedaż... a jak familia uwala kurs to nic tylko zbierać... taka moja taktyka hehe
Dnia 2013-04-04 o godz. 13:29 ~poinformowany napisał(a):
> radzę kupować to kurs nie będzie spadać a w kwietniu
> szykują się dobre infa ze spółki
boluś nie naganiaj... skąd ty niby możesz wiedzieć że w kwietniu coś wypuszczą? jak nie wiesz to lepiej nie opowiadaj bo cię do ciupy wsadzą heh no chyba że zza krat te mądrości piszesz :D
to się zdziwisz a z tym bolo to ci się chyba pomieszało nie przyszło ci do tępej łepetyny że z jednego kompa może korzystać więcej osób ???????????? piszę z pracy
żałosny akcjonariat zostaniecie wydymani bez reszty
zaraz pewnie będzie info że krejzi ma poniżej 5% a Grażka poniżej 15%... i takie to pozytywy...
choć wolumen jest zbyt mały jak na takie wieści ale zobaczymy co to będzie...
Witam 4.04.2013
DO PRZEMYŚLENIA;
Spółka nie podaje od roku 2012 ilości zatrudnionych.W 2011r. było zatrudnionych 23
pracowników.TERAZ podaje się ,że zatrudnieni to 4 członków rady nadzorczej i 2 Zarząd.
Te łajzy wstydzą się podać,że mają sprzątaczkę bo sami sprzątają biura i plac i to jest ich
jedna,jedyna jakże twórcza praca.
Teraz o finansach-G.karkosik z R.karkosikiem mają łącznie 26.582.203 akcje.
Z grubsza licząc familianci powinni STRACIĆ dzisiaj w 1 dzień - 7.19% = 1.911.260 zł
w 1 tydzień - 21.22% = 5.640.000 zł w 1 miesiąc 34.15% = 9.077.000zł
Ja nie wierzę,że familia dostała pomroczności jasnej i generuje z satysfakcją straty.
A GÓWNO prawdopodobnie familia albo sama,albo przez słupy skupuje spuszczane
akcje.W innym przypadku przy takich spadkach można mówić o BANKRUCTWIE SPÓŁKI.
Co przy tych obrotach byłoby idioctwem,choć nauka radziecka zna takie przypadki.
Na koniec o PAKIETACH-10 ostatnich pakietów poszło po; 4.80zł,3.50, 5.00, 5.00 ,
2.50 /tylko 60.000 /3.98, 4.15, 4.30 zł To kupowali idioci? nie to kupowali ludzie,
którzy na tym nie stracą,bo oni NIGDY nie tracą.
Pozdrawiam siem11
PS Familia nie straci?,a TY?
Pomogą zazwyczaj pomagają na górkach. Karkospolki sa idealnym materiałem do wyciągania kasy od nowych. Jak mówią statystyki po takim frycowym 95% wylatuje z pustym portfelem z giełdy a 5% najprawdopodobniej w późniejszym czasie zarabia na rynkach spore pieniądza bardzo często tez na karkospolkach.
Największym problemem na giełdzie jest jednak nie brak a nadmiar informacji i pomagacze pomagajacy wszystkim tak tsk pisze o forach min bankier. Tutaj wg mnie można spotkać największe łajzy - łajzy które przez to że pomagają są łajzami. Nowy wchodzi i dostaje tłum doradców po czym kilka eazy z rzędu dostaje po dupie bo trafił na nabijaczy co go nabijają w butelke i sie z niego nabijają ze sie nabić dał. Po tych wszystkich nabijaczach spotyka młody łajze i myśli ze ten kręci. Łajza nie kręci czytaj nabija tylko przekazuje swoją wiedzę zresztą niejednokrotnie dużą. Problemem jest że głowa łajzy to jego głowa i w tłumie podobne głowy występują tyle że nikt nie wie które to. Poszukiwanie głowy o możliwości głowy łajzy trwa trochę i jak już sie głowy znajdą to tylko od zacięcie ucznia łajzy zależy czy będzie majetna Łajzą. Tak oto powstaje Łajza 5% który śmieje się czytając fora.