• kapitalizacja Autor: ~SOWA [94.254.196.*]
    Na wykresie kapitalizacji SKT trend Wzrostowy. Najwyższa Kapitalizacja w historii 589.1 obecnie 166.3 mln. Jeżeli dojdzie do maximow to cena osiągnie 10.84 za akcje i utworzony zostanie podwójny szczyt. Dolne ograniczenie linii trendu dla kapitslizacji juz jest blisko.
    Wg mnie to gra rodzina. Pod wyższą kapitalizacje potrzebna jest produkcja której narazie brak.
  • Re: kapitalizacja Autor: ~vvv [79.191.216.*]
    spokojnie to tylko awaria... do lipca lekko możemy pofrunąć na 6-7 zł... pod rozpoczęcie produkcji (o ile to w ogóle nastąpi) będzie pewnie zbieranie walora a wiadomo że nie ma co zaczynać z poziomu 4-5 zł, im taniej, tym lepiej...
    ciekaw jestem czy ktoś jeszcze pamięta o tych pakietach z bodajże 2009r. 1,5 mln. papiera po 9zł i chyba 1mln. po ok. 8zł ? zaraz poszukam źródełka
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/SKOTAN-S-A-Informacja-uzyskana-w-trybie-art-160-ustawy-o-obrocie-instrumentami-finansowymi-1889243.html

bania po 8,5, jeszcze było półtora po 9 ale nie chce mi się tego szukać
  • Re: kapitalizacja Autor: ~zdechly kot [178.36.246.*]
    nie spzredawac!!! zamknac kompa .zajac sie czyms innym ,nie myslec..... spadki na malych obrotach i to jest wazne ,nikt z nas nie ma wplywu na zachowanie innych inwest ,jezeli komus puszcza nerwy to uwali kurs mala iloscia papierka -tak bywa ,ale akcji w obrocie jest juz co raz mniej . projektow maja co raz wiecej .sa co raz blizej otwarcia duzego zakladu .
    mogą jechać nawet na 0.60zł do tej pory nie oddałem to i teraz nie oddam, dopiero za 8-9 zł rozważę sprzedaż... a jak familia uwala kurs to nic tylko zbierać... taka moja taktyka hehe
  • Re: kapitalizacja Autor: ~poinformowany [83.31.58.*]
    radzę kupować to kurs nie będzie spadać a w kwietniu szykują się dobre infa ze spółki
    Dnia 2013-04-04 o godz. 13:29 ~poinformowany napisał(a):
    > radzę kupować to kurs nie będzie spadać a w kwietniu
    > szykują się dobre infa ze spółki

boluś nie naganiaj... skąd ty niby możesz wiedzieć że w kwietniu coś wypuszczą? jak nie wiesz to lepiej nie opowiadaj bo cię do ciupy wsadzą heh no chyba że zza krat te mądrości piszesz :D
  • Re: kapitalizacja Autor: ~poinformowany [83.31.58.*]
    to się zdziwisz a z tym bolo to ci się chyba pomieszało nie przyszło ci do tępej łepetyny że z jednego kompa może korzystać więcej osób ???????????? piszę z pracy
    żałosny akcjonariat zostaniecie wydymani bez reszty
    to w Skotanie macie tylko jeden komputer?
    skoro takiś pewien to dawaj, jakie to info w kwietniu roku Pańskiego 2013 będzię?
    zaraz pewnie będzie info że krejzi ma poniżej 5% a Grażka poniżej 15%... i takie to pozytywy...
    choć wolumen jest zbyt mały jak na takie wieści ale zobaczymy co to będzie...
  • Re: kapitalizacja Autor: ~wolf [84.10.84.*]
    jest okazja brac tanio bo zabiorą wam akcje i tyle będzie.
  • Re: kapitalizacja Autor: siem11 [78.131.138.*]
    Witam 4.04.2013
    DO PRZEMYŚLENIA;
    Spółka nie podaje od roku 2012 ilości zatrudnionych.W 2011r. było zatrudnionych 23
    pracowników.TERAZ podaje się ,że zatrudnieni to 4 członków rady nadzorczej i 2 Zarząd.
    Te łajzy wstydzą się podać,że mają sprzątaczkę bo sami sprzątają biura i plac i to jest ich
    jedna,jedyna jakże twórcza praca.
    Teraz o finansach-G.karkosik z R.karkosikiem mają łącznie 26.582.203 akcje.
    Z grubsza licząc familianci powinni STRACIĆ dzisiaj w 1 dzień - 7.19% = 1.911.260 zł
    w 1 tydzień - 21.22% = 5.640.000 zł w 1 miesiąc 34.15% = 9.077.000zł
    Ja nie wierzę,że familia dostała pomroczności jasnej i generuje z satysfakcją straty.
    A GÓWNO prawdopodobnie familia albo sama,albo przez słupy skupuje spuszczane
    akcje.W innym przypadku przy takich spadkach można mówić o BANKRUCTWIE SPÓŁKI.
    Co przy tych obrotach byłoby idioctwem,choć nauka radziecka zna takie przypadki.
    Na koniec o PAKIETACH-10 ostatnich pakietów poszło po; 4.80zł,3.50, 5.00, 5.00 ,
    2.50 /tylko 60.000 /3.98, 4.15, 4.30 zł To kupowali idioci? nie to kupowali ludzie,
    którzy na tym nie stracą,bo oni NIGDY nie tracą.
    Pozdrawiam siem11
    PS Familia nie straci?,a TY?

• Re: kapitalizacja Autor: siem11 [78.131.138.*]
    To jak : pomożecie?
  • Re: kapitalizacja Autor: ~Karl Malone [173.44.138.*]
    Pomogę przy 1,74. Możesz na mnie liczyć.
  • love story kapitalizm Autor: ~SOWA [94.254.196.*]
    Pomogą zazwyczaj pomagają na górkach. Karkospolki sa idealnym materiałem do wyciągania kasy od nowych. Jak mówią statystyki po takim frycowym 95% wylatuje z pustym portfelem z giełdy a 5% najprawdopodobniej w późniejszym czasie zarabia na rynkach spore pieniądza bardzo często tez na karkospolkach.

Największym problemem na giełdzie jest jednak nie brak a nadmiar informacji i pomagacze pomagajacy wszystkim tak tsk pisze o forach min bankier. Tutaj wg mnie można spotkać największe łajzy - łajzy które przez to że pomagają są łajzami. Nowy wchodzi i dostaje tłum doradców po czym kilka eazy z rzędu dostaje po dupie bo trafił na nabijaczy co go nabijają w butelke i sie z niego nabijają ze sie nabić dał. Po tych wszystkich nabijaczach spotyka młody łajze i myśli ze ten kręci. Łajza nie kręci czytaj nabija tylko przekazuje swoją wiedzę zresztą niejednokrotnie dużą. Problemem jest że głowa łajzy to jego głowa i w tłumie podobne głowy występują tyle że nikt nie wie które to. Poszukiwanie głowy o możliwości głowy łajzy trwa trochę i jak już sie głowy znajdą to tylko od zacięcie ucznia łajzy zależy czy będzie majetna Łajzą. Tak oto powstaje Łajza 5% który śmieje się czytając fora.
[x]
ONESANO -1,21% 0,65 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.