Coś niedobrego dzieje się z perełką Przetwórstwa Rybnego, jako nieliczny zakład w kraju, jakoś nie potrafi wygrzebać się z bagna. Miało być tak dobrze jedyna niepowtarzalna okazja kupowania akcji po 0.5 zł z kawałkiem, przeszkodą było brak chętnych na zbycie akcji, obecnie chętnych brak na kupno akcji.
Widać było jak i teraz że to wciskanie na siłę .Pisałem że łukaszenko to animator który pisze w kilku nicach i nagania .Wzrost będzie wtedy jak sprzedadzą ci co kupili po 50gr w strachu .
Dnia 2013-04-04 o godz. 10:08 ~abc napisał(a):
> tylko widać ,ze ten 'naganiacz' ma ponad 5%
> akcji ...
wczoraj pokazał ok. 1266660 akcji
w ten drobny
> rynek tego nie spuści przeciez - wiec ...?
a niby gdzie ma spuścić jak nie w drobnych, do kibla? ahahah
panicznie próbuje szukać jeleni przy tych poziomach a tu ni chu chu ahahahahahah :):):)
po 0,50 pewnie część opchnął ale znaczna część jedynie przerzucił kumplowi animatorowi na drugi komputer :):):)
ps. chociaż tak nawiasem mówiąc, za chwilę chyba nie pozostanie tym animatorom nic innego jak spłukanie właśnie w kiblu tych kilogramów akcji, tylko, żeby im się kibel nie zatkał, bo smród po całej Gdyni buahahahahahahahahahahahahaha
Dnia 2013-04-04 o godz. 16:00 ~denio napisał(a):
> czy dowiemy sie jak naprawde nazywa sie ŁukaszenkoGPW?
> zobaczymy jedno jest pewne gosc chce cos tutaj ugrac
a to z pewnością, wiem, że chcesz (chcecie) coś tutaj ugrać, tyle, że leszcze nie biorą :):):)
nieładnie tak naganiać nieładnie, trzeba sie bardziej postarać, by być bardziej wiarygodnym, póki co stosujesz mało przekonujące sposoby i nikt sie na nie nie nabierze, już ja o to zadbam, bo nie lubię, gdy oszukuje się bliźniego
Dnia 2013-04-04 o godz. 17:20 ~Ania napisał(a):
> Łukaszenko jesteś oszustem. Ubrałeś mnie w nic nie warte
> akcje Wilbo!!! Doniosę na ciebie do KNF, GPW, MSWiA
> naganiaczu.
nawet w najgorszym teatrze nie dostałbyś angażu, chyba, że jako błazen