--wide teatr,kino,WYSTAWY-----------------------ulica;------Mamy teraz nowa rewol w tworzeniu OBRAZOW(korab z dl noga-masakra!)---------
----Jaki bedzie jej efekt?-------------------czekam?
Cześć Aleppo- jak tak pisałeś o sztuce to przypomniała mi się taka spółka Art New Media SA, kiedyś ją miałem .Oni to wręcz grali sztuki ,mieli galerię ,unikalne telebimy itp.Ale jakoś im nie wyszło:))
Jak się czuje Małżonka?
ps
dzisiaj jesteś w niezłym cugu -;)
-jest!- bo jest %--i M.Prawda!- odp,podroz -pisalem na oil-u!-akt MNIE INT MOCNO -OCEAN!-DALI k-wa ZAR!-
$-$ stoi na opad 7.7.let ----kt to bila z od polnocy jak trzeba! i akt jest problem! bo JA ?- Wiem. ze 7.7 let- opad --3.0924! a 16,x mies-----3,0401---a jej poch---UWAGA_________3.0909!
-tu- "biega"-o SZTUKE w Innym wymiarze koledzy Mili!!!!!; Malzonka (byla masakra z laborat-,i szpital, ktore to szly na "taniosc"-UWAGA (moze i WAS spotak z k-wa kontraktami chorymi-jest powtorka badan na Ursyn! (2 tyg czekania)
-OGOLNIE JEST WSZ, PO MOJEJ MYSLI! - i TU ; i za OCEANEM i, $ i banki(pisalem o tym INTERESIE(nie moze itd);--------WSZ, wg AT ---gdzie nie jestem i gdzie obserwuje!-pozdrawiam Wszystkich przeciwnikow w GRZE!; a Poglady na Otoczenie!--TRZYMAM Z INNYMI(mniejszosc)!-jak historryyyyyyyyja sie TOCZY!
Dnia 2014-02-07 o godz. 20:10 ~Dan napisał(a):
> Alep wpadnij do lekarza, chyba zdajesz sobie z tego sprawę
> ze piszesz sam z sobą.
jeszcze jestem ja który rozumie aleppa i jestem jego wiernym słuchaczem ....chętnie wysłucham co ma do powiedzenia ponieważ jako jeden z nielicznych ma dystans i nie jest hieną ...szacun dla Ciebie alepp i pozdrowienia :)