• do Maga Autor: ~mały [5.173.41.*]
    w miarę czujnie czytałem infa o serenity, ale nie pamiętam gdzie to napisano, jeśli już to były wpisy to raczej wpisy z domniemaniami, a fakty to potwierdzające dziwnym trafem pokazywały się później , ponadto jak ktoś pisze, że nie może znaleźć namiarów na członków RN to jest to podejrzane, ja znalazłem od bez problemu, podać Tobie te linki?
  • Re: do Maga Autor: ~MAG [86.63.64.*]
    Na co mi one? Dzwoniłem do jednego z gości z RN, osrani i nic nie mówią "bo nie mogą". No po co mi te linki? Lepiej do wróżbity Macieja zadzwonić.
    A wracając do podejrzanych spraw, informacje na fb pochodzą z pierwszych komentarzy na forach. Są powieleniem informacji- być może plotek -nie mnie to oceniać. Już w dniu walnego pojawiały się wpisy o zmianach. Przecież sami to czytaliście :)
  • Re: do Maga Autor: ~mały [5.173.41.*]
    napisałem o tych nowych z RN bo niby ci pokrzywdzeni z facebooka nie mogą ich namierzyć a ja znalazłem bez trudu,a do kogo Ty się dodzwoniłeś z RN?
    Do Kwapisiewicza
    a tak w ogóle to od 2,11 siedzę na Colianie. Już conieco odrobiłem. Serenity to przeszłość.
  • Re: do Maga Autor: ~re do Maga [195.149.118.*]
    Dlaczego piszesz że Serenity to przeszłośc jeśli Norstone weżmie to w łapy to niekoniecznie
    kwestią jest to co PL Nordstone zastanie w spółce chodzi mi o stan majątku spółki, o nic więcej. czy ktoś może wie ile w szczycie było aktywów w spółce,bo to byłby ciekawy temat.
    Oby zrobili tam porządek. Jeśli tak się stanie, droga do powrotu wolna. Ale to chyba zbyt piękne.
    najpierw muszą zrobić porządek we władzach spółki,nowy/stary prezes śmiechu warte
  • Re: do Maga Autor: ~mały [31.175.105.*]
    ponawiam zapytanie, czy ktoś może wie ile aktywów było w spółce w szczycie?
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.