Najlepiej zrzucic na wyimaginowanego wroga. Sami sprzedawali, a teraz szukaja winnych. Pisalem -zjazd z 1,90 na 1,33 byl przy 1,1 mln akcji obrotu, a pozniej mielenie 5 mln sztuk. Dzis dalsze mielenie, a to oznacza, ze akcje podrozuja ze slabych do silniejszych rak.
25 kwietnia wyniki roczne, po nich prognoza, w miedzyczasie debiut Imagisu na NC. Najwieksze ryzyko to siedziec z boku i sie przygladac.
czy szmata bedzie kiedys porzadnym mopem????mam nadzieje ze tak kiedy wezme ja do reki.Pytanie brzmi dlaczego banki jesli wyprzedaja ,wyprzedają tak dobrze rokujace akcje swietnej firmy.
Najlepsza strategia z perspektywy czasu bylo dobieranie po 1 zl i maxymalne wywalanie po 2 bez zbednych zabaw i sentymentow.Jesli nie skosisz kasy inni cie wydymaja ,tak sie stalo tutaj
Dnia 2013-04-02 o godz. 17:26 ~heck napisał(a):
> czy szmata bedzie kiedys porzadnym mopem????mam nadzieje ze
> tak kiedy wezme ja do reki.Pytanie brzmi dlaczego banki
> jesli wyprzedaja ,wyprzedają tak dobrze rokujace akcje
> swietnej firmy.
Najlepsza strategia z perspektywy czasu
> bylo dobieranie po 1 zl i maxymalne wywalanie po 2 bez
> zbednych zabaw i sentymentow.Jesli nie skosisz kasy inni
> cie wydymaja ,tak sie stalo tutaj
E tam bank Narek walił ratował rodzinę na cali....:-)
pozdr
Niestety ale tu nie masz racji. Walili drobni. Później trochę więksi, ale poważni inwestorzy w tym czasie kupowali. Bo co się tak naprawdę w ostatnim czasie zmieniło? Podpowiem -cena! Nic więcej.
Polecam artykuł z parkietu dzisiejszego, jezeli 15 kwietnia zrobią emisj a moze juz ktos cos wie z zarzdu, to wiadomo dlaczego idzie w kierunku groszy.trzeba poczekac na walne, tu moze dziac się wszystko
Tvcnbc trochę trzeba posłuchać, tam sporo pożytecznych słów można posłuchać.Był wywiad z prezesem.Powiedział że pcg nic złego się nie dzieje wię czy to korekta, nie wiem o co chodzi, jeszcze przy takim wolumenie