• BGE vs INV Autor: ~Antyjurek [46.7.102.*]
    Chyba nie trzeba podawac wyniku. Jak ma sie 3 biurka, to nie mozna podpisywac takich kontraktow jak INV.

Czekam na 5 gr a i wtedy sie zastanowie !!!

Sluchajcie jurka wyjdziecie jak Zablocki na BGE ;-)
  • Re: BGE vs INV Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Skończ już z tą nagonką pod zjazd, bo stajesz się nudniejszy od Jurka. I tak dobierzesz niżej.
  • Re: BGE vs INV Autor: ~666 [83.29.196.*]
    ale ma rację dwie padliny gówno warte w wynajetych pomieszczeniach wszystko w leasingu zero majątku,zrpo gotówki ,zero perspektyw-BANKRUCI
  • Re: BGE vs INV Autor: ~jurek [41.153.203.*]
    jak sie ma 3 biurka to podpisac mozna -pytanie czy potrafia je realizowac

a z tego co pokazali za rok 2012 raczej nie

niestety mysle ze tych 5gr sie nie doczekasz bo nawet akcje managerskie sa po 10gr

ale moze po 0.50 zl masz jeszcze szanse kupic- a to czy Ty czy jednak ja mam racje ile spolka bedzie warta na koniec tego roku to zobaczymy niedlugo

pozdrawiam !!!!!
  • Re: BGE vs INV Autor: ~radek [83.11.156.*]
    Fajnie że chociaż te trzy biurka mają. Mam nadzieję, że w TLM i WWi Trans oraz B-Stal też były przynajmniej trzy biurka, tak więc łącznie już maja sześć. Tylko według mnie bardzo drogie były te ostatnie biurka co zakupili bo kosztowały 7,5 mln a aktualna wycena BGE to 5 mln.
    Mi nie jest już do śmiechu Jurek. Nowi ludzie w spółce a polityka informacyjna taka sama. Wychodzi na to, że nie ma się czym pochwalić
    Przypominam, że jedno z biurek wspomnianych spółek przeniosło się właśnie do BGE:).
    PS A jest Tobie wiadome, czy reprezentanci wspomnianych biurek za 2,5 mln choćby pojawili się na NWZA? A jeśli nie? Yeti, czy masz inne wyjaśnienie?

Brawa za zwrócenie uwagi na kwestię obecności - podczas powołania wiceprezesa i nowego składu RN - akcjonariusza widmo za stawkę, pod którą sztucznie nadmuchano kurs na czas transakcji:).
  • Re: BGE vs INV Autor: ~kolowyt [85.221.208.*]
    anty kanty-masz promo to kupuj i siedź cicho
    masz Radku racje wzmocniono zarzad i polityka informacyjna sie zmieni tylko ze musza sie ze wszystkim zapoznac a troche na to czasu trzeba

wbrew temu co tu wszyscy pisza to naprawde zaczyna byc duza firma i nie tak prosto wszystko w dzien czy dwa zlapac

a co do ilosci biurek to jest ich troche wiecej i fakt wycena dzisiejsza to smiech ale....
    moze spadnie na 5gr????

pozdrawiam !!!!
  • Re: BGE vs INV Autor: ~radek [83.11.156.*]
    A może wzrośnie Jurek na 15 zł?? Ten poziom zaznaczam to nie jest mój wymysł....No cóż w historii nie są znane przypadki aby od samego pisania akcje spółki rosły.

Pozdrawiam!!!
  • Re: BGE vs INV Autor: ~Antyjurek [46.7.102.*]
    Czlowieku idz na odwyk. Uzalezniles sie od bredni jakiegos jurka i myslisz, ze zarobisz na tym gniocie.

Smutne, jak mozna nisko upasc i chodzic na pasku jakigos naganiacza.

Wstyd mi za ciebie. Wez sie w garsc !!!
  • Re: BGE vs INV Autor: ~kolowyt [85.221.208.*]
    antyjurek
    mogę spytać za ile chcesz kupić,bo po co ta pismatyka?
    ja czekam na 30 groszy
    przekonales mnie sprzedam Tobie wszystko po 5gr

pozdrawiam !!!!

[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.