• Ładnie idzie Autor: ~Andrzej [95.49.126.*]
    Coś idzie nie w tą stronę co powinno - coś się za bardzo cofa
    Co ty na to "Mefisto" ?
  • Re: Ładnie idzie Autor: ~marcus [195.150.233.*]
    No cóż, Andrzeju chcesz, żeby szła w drugą to kupuj :), Kurs kreuje popyt i podaż, a nie nasze dyskusje, chociaż kolega mefisto pisze ze wszystkich obecnych na naszym mini forumie najbardziej sensownie i logicznie. Andrzeju a mogę zapytac czemu ty kupiłeś tą spółkę i jaką wizję jej rozwoju widzisz, że jeszcze tutaj jesteś ?
  • Re: Ładnie idzie Autor: ~Mefisto [145.237.98.*]
    Andrzeju co ja mam Ci odpowiedzieć? Jak to Marcus napisał nie ma popytu nie ma wzrostu i opada pod swoim ciężarem. Technika w żaden sposób tu nie zadziałała, zapowiada się dalsze kiszenie niestety. Jedynym pocieszeniem jest to, że spółka fundamentalnie wygląda na wyjątkowo zdrową, w końcu kurs odzwierciedli mam nadzieję dobrą sytuację. Zobaczymy po wynikach za I kw powinny być bardzo dobre, a jeśli faktycznie chcieliby wypłacać dywidendę to możemy liczyć na dużo większe zainteresowanie fabryką. Ciekawi mnie, czy akcje Gazdy i Sęka zostaną objęte lockami. Myślę, że co najmniej do połowy maja można nie obserwować notowań wyjdzie to na dobre dla zdrowia. PoZdro
  • Re: Ładnie idzie Autor: ~kubiszonek [178.182.98.*]
    Czesc chlopaki:) co slychac? Andrzeju idzie w ta strone bo widocznie jeszcze nie ma isc w druga.....Ladny spodek nam sie rysowal ale niestety sie juz nam "zlamal" , przebilismy linie trendu krotkoterminowego wzrostowego wiec ze tak powiem Andrzeju jesli liczysz na szybki zarobek to raczej poszukaj innej spolki bardziej spekulacyjnej ale jesli chcesz zarobic w jakims tam dluzszym okresie troche kaski to powinienes sie cieszyc ze mozesz dokupic jeszcze troszke papierka na tym poziomie.....Jak dlugo to potrwa nie wiem...moze miesiac moze dwa a moze rok.......najwazniejsze ze spolka sie rozwija......takze Andrzeju troche cierpliwosci i wiary w swoje wybory ..... usiadz sobie w weekend przeanalizuj sobie raporty tej spolki moze zobaczysz to samo co my widzimy razem marceusem i mefisto:)
    A tak poza tym to chlopaki pozdrawiam wlasnie siedze sobie w sandomierzu i delektuje sie pyszna kawka:)
  • Re: Ładnie idzie Autor: ~Tadeusz Leszcz [195.150.233.*]
    Leszcz zanęcony czuje w leszczynie 2,8 mln przychodów za I kwartalik ;)
  • Re: Ładnie idzie Autor: ~Stefek [46.76.130.*]
    ale to muł niby wyniki ma a kurs od 2 lat ani drgnie jak coś się ruszy to zsyp makulatury padło jakich mało
  • Re: Ładnie idzie Autor: ~Mefisto [79.186.206.*]
    a cóż to za ruch na walorku?
  • Re: Ładnie idzie Autor: ~marcus [195.150.233.*]
    Ropę odkryli to i ruch proporcjonalny :D
  • Re: Ładnie idzie Autor: ~Mefisto [79.186.206.*]
    wiedziałem, że coś wyjątkowego musiało się stać a Stefek nam tu od mułów papierek wyzywa
[x]
FABRFORMY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.