No cóż, Andrzeju chcesz, żeby szła w drugą to kupuj :), Kurs kreuje popyt i podaż, a nie nasze dyskusje, chociaż kolega mefisto pisze ze wszystkich obecnych na naszym mini forumie najbardziej sensownie i logicznie. Andrzeju a mogę zapytac czemu ty kupiłeś tą spółkę i jaką wizję jej rozwoju widzisz, że jeszcze tutaj jesteś ?
Andrzeju co ja mam Ci odpowiedzieć? Jak to Marcus napisał nie ma popytu nie ma wzrostu i opada pod swoim ciężarem. Technika w żaden sposób tu nie zadziałała, zapowiada się dalsze kiszenie niestety. Jedynym pocieszeniem jest to, że spółka fundamentalnie wygląda na wyjątkowo zdrową, w końcu kurs odzwierciedli mam nadzieję dobrą sytuację. Zobaczymy po wynikach za I kw powinny być bardzo dobre, a jeśli faktycznie chcieliby wypłacać dywidendę to możemy liczyć na dużo większe zainteresowanie fabryką. Ciekawi mnie, czy akcje Gazdy i Sęka zostaną objęte lockami. Myślę, że co najmniej do połowy maja można nie obserwować notowań wyjdzie to na dobre dla zdrowia. PoZdro
Czesc chlopaki:) co slychac? Andrzeju idzie w ta strone bo widocznie jeszcze nie ma isc w druga.....Ladny spodek nam sie rysowal ale niestety sie juz nam "zlamal" , przebilismy linie trendu krotkoterminowego wzrostowego wiec ze tak powiem Andrzeju jesli liczysz na szybki zarobek to raczej poszukaj innej spolki bardziej spekulacyjnej ale jesli chcesz zarobic w jakims tam dluzszym okresie troche kaski to powinienes sie cieszyc ze mozesz dokupic jeszcze troszke papierka na tym poziomie.....Jak dlugo to potrwa nie wiem...moze miesiac moze dwa a moze rok.......najwazniejsze ze spolka sie rozwija......takze Andrzeju troche cierpliwosci i wiary w swoje wybory ..... usiadz sobie w weekend przeanalizuj sobie raporty tej spolki moze zobaczysz to samo co my widzimy razem marceusem i mefisto:)
A tak poza tym to chlopaki pozdrawiam wlasnie siedze sobie w sandomierzu i delektuje sie pyszna kawka:)