Myślisz że warto wchodzić w calatrave? np jutro ustawić się po 0,17 - 0,18 ?
Czemu taki spadek masz jakis pomysł? Obserwowałem spółkę od 3 miesięcy po umoczeniu pieniędzy na cmx myślałem że wejdę po około 0,26 a tu dziś spadek do 0,21, brak popytu w tym momencie. poszło wszystko. zastanawia mnie czemu. WK 0.5x
Moja rada: omijaj takie spòłki szerokim łukiem. To spółka niejakiego Patrowicza. PoczyAle decyzja należy do Ciebie. Możeszo nim poczytać w internecie.
Nie wiem jak ty Endriu ale ja wszedłem dziś po Infie przed 15 na calatrave i teraz coś z tego może być.Jeśli wpakowałeś się na tamtych poziomach to może coś sobie odrobisz.
Na Calatrawie nacieli się, bo zapomnieli, ze nadrukowali 500 mln. akcji.
Mysleli, że plebs to łyknie, a plebs już tyle stracił, ze nie ma z czego ich wydoić.
Podaz na trawie jest ogromna, - takie spółki jak Calatrawa - tak jak Bioton omija się z daleka im dalej tym lepiej
Ja przyznaje -pomylilem sie kupione wczoraj po infie za 9 gr moglem sprzedac na otwarciu za 11 choc i 12 lizali niestety bylem chciwy i 10 na teraz to fart.Moze jutro sie skusze za 8 gr a kto wie 7 gr
Tyle to mam na jhm i nieco wczesnie na fluidzie 2 razy czy opennecie ponad 2 kroc tyle
Ale dzieki za dobra wrozbe..W ludziach jest tyle pokladow zyczliwosci.Ja zadowole sie zwrotem z inwestycji jak na kkh
Ale idiota,
Kupuje latający nóż, Calatrawa
I jeszcze namawia innych na kupno śmiecia z branży drukarskiej.
A na podaży miliony akcji nadal i kurs coraz niżej.
Ale ten ciołek mówi, że "zarabia" - a kurs coraz niżej
Hahahaha,
Już po Prima Aprilisie
Taki spadek jak na Calatrawie nigdy nie jest przypadkowy, a to, że Narkiewicz opowiada, że bank wywala, to niech sobie bajeczkę opowiada - naiwnym.
Fundamentalnie wygrywam a do spekulacji nikogo tu nie namawiam.
Watek jest od Endriu a jego poziomy cenowe mnie nie braly.
Obserwuj czy od 7 gr nie odbije. Kolo wyzej juz zrobilem.
W jednym masz racje tamta spolka to nie piaskownica jak Jhm wiec trzeba miec instynkt lowcy.
A co Pan taki nerwowy? Niech sobie koledzy wymieniaja poglady. Mnie to nie przeszkadza. Ja kilka dni temu mówiłem żeby z daleka omijać spółki Patrowicza i Narkiewicza bo można tna nich nieźle umoczyć. Ale to moj poglad. Ale to nikogo nie zwalnia od samodzielnego myslenenia i rozporzadzania swoja kasa. Jest kilka spolek na gpw w ktore mozna bez obawy zainwestowac np. nasz JHM czy FLD.