• ZMIENILEM O NICH ZDANIE Autor: ~QQQAAAQQQ [83.20.193.*]
    NIE WYKORZYSTALI INFA O ODSZKODOWANIU I TO SIE ZEMSCI
  • Re: ZMIENILEM O NICH ZDANIE Autor: ~ok [80.53.156.*]
    rozumiem twoje podniety! ale nie denerwuj się - chyba ,ze potrzebujesz kasy??? ja zapakowałem i narazie zapomniałem !!! poczekam na 1 zeta!!!
  • Re: ZMIENILEM O NICH ZDANIE Autor: ~QQQAAAQQQ [83.20.193.*]
    JA SIE NIE PODNIECAM TYLKO MYSLE ZE SA NIEPOWAZNI BO ZAMIAST DAC PRZEJRZYSTE INFO TO NAPISALI ZE POWOLALI PREZIA KTOREGO ODWOLALI TAJEMNICE POGORZELISKA JESTEM NA NICH WK,,,,,,NY CO NIE ZNACZY ZE REZYGNUJE A JESLI CHODZI O KASE TO O GOLODUPSTWO MOGE PODEJRZEWAC WLASCICIELI SPOLKI SKORO NIE POTRAFIA ZADBAC O SWOJ KURS , NA POPYT TRZEBA SOBIE ZAPRACOWAC PANIE KOS
    masz dużo racji!!! ale ja trzymam !!!!przyjdzie chwila ,że walnie +50 pózniej znów + 50% i znów korekta zbiór od nerwowych !!!!!!!!!!!! i tak az do 1 zetka!!! wierz mi ,że 1 zeta zobaczymy tylko to trochę potrwa!!!
    WIEM OK ZE NA TYM POGORZELISKU WYROSNIE PIEKNA ZIELONA TRAWA NO I PAMIETAM O FLASZY PO 1 ZL co nie zmienia faktu ze jestem wkurzony na przejrzystosc ALE WIDOCZNIE JESZCZE NIE NAZBIERALI SWOJEJ ILOSCI
    pytanie tylko czy tu jeszcze oplaca sie komus zanizac jak nikt nie oddaje?
    widzisz ja już jestem pare ładnych latek w ty pseudo biznesie!!! i dużo kasy wje...em żeby poznać zasady szacunku do własnych ciężko zarobionej kasy!!! obecnie wypracowana strategia nauczyła mnie cierpliwości!!! dlatego ,ze kiedyś inwestowałem kase którą chciałem od razu zarabiać krocje!!! co okazało się straszną porażką dla mnie!!! kiedy zrozumiałem o co w tym syfie chodzi >>>>>>>>to przyrzekłem sobie albo inwestycje albo opuszczam ten syf (za dużo nerwów i strat) od kiedy wybrałem taką strategię i dywersyfikację portfela inwestycyjnego wszystko się zmieniło!!! teraz mam same plusy -ale wymaga to czasu!!! kiedyś było inaczej - zarobić 20-50% w ciągu jednego dnia!!! dzisiaj jest moje postanowienie>>> zarabiać w ciągu roku nie 20% czy 50 ale więcej??? mam inny biznes i jak mam wolne środki to analizuje w co zainwestować i wrzucam w to kase ale nie tylko w giełdę.
    Sorry -musze dzisiaj wyjechac dlatego w dniu dzisiejszym juz ci nie odpisze!!!
  • Re: ZMIENILEM O NICH ZDANIE Autor: ~Eddi Cantor [192.109.140.*]
    może nie zmianiaj o nich zdania tylko kup tochę aby ruszyć kurs
    bo jak na razie jakieś gnioty zaniżają kurs obrotem 2k zł
[x]
GLOBALTR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.