Ciekawe, kto sprzedaje w takiej cenie. Jezeli ktoś z Was w ostatnich dniach sprzedał, proszę niech poda ile, zobaczymy ile było realnego handlu, a ile przerzucania i zbijania kursu. Romek wypłaci dywidendę jak będzie miał 90% akcji kupionych tanio.
Dnia 2013-03-27 o godz. 12:01 ~abc napisał(a):
> wcale nie trzeba było dużo sprzedawać aby kurs uwalić tylu
> było chętnych do kupna:D a dziś nadal to samo. ciekawe
> gdzie jest dno?
Leci bo leci Borek , ktorego akcje podkupywał ostatnio Impexm w ramach drenowania kasy . Ma Impex troche gotowki to ..... zaraz nie bedzie jej miał bo Romano ma plany siegajace nieba . Korelacja jest tu proporcjonalna .pozdr
Pmaietam takie dno na 2,50 zl ale to było dawno , 4-5 latek , nie pamietam dokladnie .
Sytuacja jest kiepska.Spółka wybija się w dół z długiej konsolidacji.Zasięg to 2.2 .
Jedyne na plus to małe obroty, ale i to się może zmienić.
To już kolejna moja spólka co się żle zachowuje a akcjonariuszem jest ING.
Dnia 2013-03-27 o godz. 15:00 ~abc napisał(a):
> jak tak dalej pójdzie to do piątku zobaczymy może i jedynkę
> z przodu. impex bankrutuje?
Hahah bez przesady , wszystko razem sie złozyło na kurs. Mialo byc dobrze z tą Łucka a wyszło odwrotnie .
Nie tykam wyżej 2,70 zl ale moge sie mylic bo Romano Imperator może podciagnąć pozdro
Ale kicha się zrobiła, wchodziłem przy 3,20 bo sądziłem że jest tanio. Teraz trzeba będzie uśredniać w dół. Kiedy koniec tego zjazdu, ktoś ma jakiś pomysł?
Mozliwe, ze jak Beata sugeruje, zostala postanowiona pewna wymiana przy pewnej cenie, i teraz te wymiany nastepuja, lub beda nastepowac. Koniec kwartalu i troche slabszy nastroj na gieldzie sprzyjaja ustrzymywaniu wymaganych poziomow ;-)