• INFO!!! Autor: ~ad [79.139.109.*]
    Zarząd Spółki Nemex S.A. z siedzibą w Warszawie ("Emitent") przekazuje do publicznej wiadomości, że w dniu 26 marca 2013 roku podpisana została umowa ze spółką Polski Gaz S.A. na podstawie której strony określiły zasady wzajemnej współpracy w toku realizacji przedsięwzięcia polegającego na przejęciu przez Emitenta 80% akcji w spółce Gdańsk Terminal LPG S.A. za kwotę 4.000.000 zł, a także wspólnego sfinansowania wraz z zewnętrznym podmiotem budowy terminala LPG.
    Dodatkowo Emitent sfinansuje zakup butli gazowych 11 kg i 33 kg oraz wydzierżawi je spółce Polski Gaz S.A. w celu budowy rynku zbytu dla gazu importowanego przez spółkę Gdańsk Terminal LPG S.A.
    Umowa została zawarta na okres 25 lat.
  • Re: INFO!!! Autor: ~PENY [46.182.98.*]
    JESZCZE MALO NIEDOWIARKI.BEDZIE 1 ZL JAK DRUT.TO POCZATEK.
  • Re: INFO!!! Autor: ~Marika [79.189.189.*]
    Gdzie te wasze 10 groszy !! To będzie hit !! tego roku . Za... ista umowa !!! Ja sobie spokojnie trzymam te akcje od 11 groszy i się nie napinam , dawno już mnie tu na forum nie było bo po co...........naganiacze na spadki dajcie sobie spokój !! i to jest zupełnie inna spółka niż te 2 miesiące temu.
  • Re: INFO!!! Autor: ~rafi [95.51.5.*]
    Powoli niedowiarkom otwierają się oczy, że to jednak nie jest drukarnia akcji a społka z perspektywami. Sam w szoku jestem że takie rzeczy podają. Widzę, że przed świętami zaczyna się pogoń za zającem:) A arkusz mizerny z prawej.
  • Re: INFO!!! Autor: ~bbbb [83.8.139.*]
    Jutro dokupuję, a juz dzisiaj coś mi podpowiadało: bierz
  • Re: INFO!!! Autor: ~ad [79.139.109.*]
    spokojnie Panowie , jeszcze jest szansa na dobranie taniej, bo później to kto wie.....ja wolę żeby systematycznie i powoli rosło zamiast gwałtownie
  • Re: INFO!!! Autor: ~ttt [5.173.16.*]
    Zapraszam na LANGLOO kolejne dobre info.
  • Re: INFO!!! Autor: ~zyga51 [89.72.91.*]
    Dnia 2013-03-26 o godz. 17:31 ~ttt napisał(a):
    > Zapraszam na LANGLOO kolejne dobre info.

Tam nie ma obrotow szkoda czasu jak kupisz to nie sprzedasz tam info zadne nie dziala
  • Re: INFO!!! Autor: ~henk70 [78.8.227.*]
    jest i kolejne info z 19:30 , jutro 24 gr.
  • Re: INFO!!! Autor: ~właśnie [83.8.139.*]
    a ja dzisiaj nie kupiłem, oszczędźcie jeszcze
  • Re: INFO!!! Autor: ~henk70 [78.8.227.*]
    jutro trzeba będzie brać po 20 jak się uda.
  • Re: INFO!!! Autor: ~Własnie [83.8.139.*]
    to chyba za drogo jak na jutro
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.