dzisiaj juz nizej niz 17 nie dokupisz
a o 18gr to pisalem jak bylo odbicie na 19/20gr i mialem racje
zdziwicie sie, jak sie okaze, ze wlasciciel odsprzedal czesc swojego pakietu nowemu inwestorowi (przed walnym) i ten pojawi sie na walnym ze swoimi akcjami/glosami
nikt inny nie mial takiej ilosci akcji, a PSA sprzeda jak bedzie 1zl wiec to nie oni za niska cena dla nich
jasne i jeszcze szklaną kule mam, peleryne itd. daruj sobie takie komplementy.
ty uważasz że spadnie ja uważam żeby kupować teraz po 18 nawet na S nie wystawiają papierek się kończy moim zdaniem
Czy Ty jestes taki glupi za przeproszeniem??? Chyba widzisz ze nie dosc ze pod ostroznym pisze to jeszcze w temacie ostrozny a Ty sie udzielasz jakby do ciebie bylo
a moze i jestem glupi, a kto mial racje to ten zarobi, a kto nie mial racji ten straci albo nie zarobi
zobaczymy :-)
moim zdaniem teraz przetrzymaja kurs troche czasu na tym poziomie (do okolo 16-tej) i podciagna na zakonczenie do 21-23gr, a duze pakiety znikna z arkusza
a w tym czasie żaden leszcz nie odwazy sie tego ruszyc :-) heh i w tym ich podziwiam jednych i drugich
No ja juz sie oblowilem na 17 ale czekam dalej z workiem moze jeszcze wpadnie cos nizej.
Jak nie trudno, wystarczy to co udalo sie zebrac. Moze jeszcze jutro cos pokombinuja i sie dokupi. Czas pokaze