Przelewanie z wora do wora się już chyba sie zakończyło. A to oznacza, że +100% lekko w krótkim czasie będzie pewne. Ja zakupu zrobiłem i może jeszcze zrobię. Takiej promocji tych akcji to się nie spodziewałem, ale jeśli jest okazja to czemu nie??????
Lada chwila możemy zobaczyć nawet 1 PLN - to będzie HIT 2013 roku co do stopy zwrotu
Pozdrawiam wytrwałych.
trzeba to zgłosić do KNF,masz doswiadczenie w tym temacie?bo tego tak nie mozna zostawic ,już rozumiem p..nie na bankierze róznych głupot bo to ma nikły wpływ na kurs,ale coś takiego??!!!
Przy takich sprawach zglasza sie to do KNF i jako stowarzyszenie malych inwestorow podaje sie sprawe do sadu przeciwko GPW bo to oni sa odpowiedzialni za regulacje jak dobrze pamietam
Wszystko rozumiem ale to co sie dzieje to jest juz walek na skale ogolna i wmieszane w ta sa powazne instytucje ktore poniekad mialy nas malutki bronic przed takimi manipulacjami
A co maja powiedziec?? przyznac sie i zalozyc sobie bata na kark.Spekulanci wywalaja milion akcji??? Ktos kto posiada tyle akcji powinien zglosic ze przekroczyl prog.Sam widziales ze to byla ustawiona sprawa za przyzwoleniem.ladna lapowke wzieli za pozwolenie na taki przekret
jestem zbulwersowany:(,takich wałków to dawno nie widziałem,zobaczymy co będzie niebawem,może info ,pocieszam sie tym że walne już 2 kw.
wybiera się ktoś?