Wartość księgowa 1 akcji to 0,94zł wg bilansu za 2012.
Niebawem nowe infa o zrealizowanych umowach z IQ 2013 oraz przesuniętych z IVQ 2012 na rok 2012.
Pytanie do uczestników WZA, czy na podstawie tego co mówiono na WZA istnieje jeszcze realna szansa, że firma będzie się rozwijała? Proszę o rzeczowe odpowiedzi.Nie mogłem być na WZA bo przez tą zas...ą zimę złamalem nogę i kwitnę w wyrku.
zarzad twierdzi ze bedzie super , zacytuje "mimo ze mamy komornika na kontach to nie mamy sie czego obawiac" ,
jakos trudno w to uwierzyc ale moze , twoja decyzja
O komorniku gadalo się wcześniej. Mówiono o szansach i zagrożeniach firmy? Dało się wyczuć wiarę w firmę czy nwza było na tzw odpier..l? Widać kompetencje i merytorycznosc ludzi w firmie, czy też to lamusy?
Marzyć to mogę aby opłynac glob. A mnie interesują merytoryczne uwagi i spostrzeżenia co do szans lub ich braku w firmie. Rozumiem, że Ty nie kupujesz tego co powiedziano na nwza. Masz ten komfort, że wiesz co tam mówiono. Ją natomiast nie mam tego luksusu przez ten jeb..y gips na kulasie, stąd moje prośby o podzielenie się tym co na nwza było. Nadal nie wiem czy np. są nowe władze, jak są to czy to merytoryczni ludzie, czy wierzą autentycznie w firmę itd.
Dnia 2013-03-26 o godz. 19:37 ~bawor napisał(a):
> rada jest 6 osob , barczyk , parosa , stankiewicz , to
> stare gnidy , z forum maciekk ,
reszty nie znam ,
czy
> tylko ja bylem na wza ?
ale Gerg'a udalo mi sie powalic... art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. Nr 183, poz. 1538 z późn. zm) kiedys wam opowiem jak to bylo.