jasne ze nie mam , i oby inni sie nie wpakowali tak jak wy , ciezkie czasy nalezy sobie pomagac a nie popychac w przepasc, no juz po 250 szt robicie zakupy ....heheheeh dobre, inwestory , przewalanie z reki do reki zeby zachecic leszczyka ....cwaniaczki ,oj nie ładnie
słoma z butów,piszesz cieciu bezinteresownie oczywiscie w ramach pomocy buhahaha,jak bym słyszał tego co powiedział jak wstapicie do OFE to bedziecie mieli wysokie emerytury albo jak bedziecie pracować do 67 to emerytury beda cudne buhahahaha,kit to wciskaj podobnym sobie
cieciem to ty jestes , obys takich cieciów znalazł jak ty ale chyba bedzie ciezko chyba ze sami zreki do reki przewalicie po 250 szt zeby wciagnac do gry , kupuje sie w dołku a nie naszczycie , kurs wraca na poziom 30gr ..... przekonasz sie sam , stracisz , nauczysz sie i zaczniesz zarabiac
kurs wraca bo ty tam chcesz kupić kmiotku,skad wiesz w jakiej mam cenie może po 0,22? i trzymam do końca 2013,nikomu nie każę kupowac a tobie wrecz odradzam,baj kmiotku
HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH DO KONCA 2013 ROKU !!!!! dobre !!!!! po 22 gr masz i czekasz na 20zł !!!!!! hihihihhihihihihihihihhi.....trzymaj i czekaj ja ci co maja petrola, ze bedzie 800zł , hahahaahahahahahaahah dobry jestes!!!!!!jk czekasz na wiecej to po co zagladasz na forum kmiotku , obesrany , pampers zmień , co ty wiesz o grezi inwestycji giełdowej
nie napisałem na ile czekam napisałem jak długo je bede miał,Petrol oraz inne wynalazki jest dla ciebie,nie wprowadzaj celowo w bład innych że spółka jest bliska upadku bo to jest karalne
synek , upadek barnzy budowlanej i deweloperki jest wiadomy wiec popatrz na inne wynalazki z branzy budowlanej , to nie ma szans na przezycie , czy to bedzie mirbud , czy to bedzie JHD czy inne to beda czołagac sie po ziemi, sprzedaz mieszkan jest dramatyczna , moze ruszy popołowie roku lae narazie to maskara , jak tak dalej pójdzie to to moze miec problemy , to tak zebys wiedział co kupiłes i co moze byc, branza eweloperska spadnie jeszcze ale to jest napewno pomysł na inwestycje , tak na inwestycje
Ty faktycznie z byka na festynie spadles-JHM wieksza czesc zysku ma z komercji mieszkania schodza na drugi plan.IV kwartal to wykazal-skokowy wzrost zysku porownawczo bez komercji bylby niemozliwy.Spij dalej w upojeniu narkotykowym
hahahaah obrażanie to wasza specjalność, czarujcie rzeczywistość moze sie uda ..... batonik nad widłami coby poduszeczka była , i nie chcioało sie nikomu skakać, no ale gdzie teraz skakac jak nie ma popytu no bo i jaki on ma byc jak nie sztuczny,
ja jestem w tej dobrej sytuacji ze nie kupowałme na górce ale oddawłem , była okazja ,no ale inni idza tu świetlaną przyszłosc i naganiają na kupno , zeby innych umoczyc....dlaiscie sie nogonic i teraz zaklinacie zeby tylko wywalic....oj inwestory
Kolega ma racje Waldus kupil na gorce,sprzedal na dolku i widzac ze kurs zawraca
Dostal schorzenia /sraczki zazdrosnika/ Placz waldus placz-takich brukselek zasze jest sporo ale to nie one kreuja rynek
ale zawraca kurs .....ja nie trace to wy tracicie ubrali was na górce choćby dzisiaj , juz nie mówie o innych poziomach powyzej 40gr ,bawcie sie dobrze i zaklinajcie kurs moze to cos da....
cieszcie sie .... ja srzedałem a wy czekacie , jutro pobawimy sie inaczej.... obiecuje ze nie bede pisać..... no oze raz albo dwa:), przeciez dałem wam tyle radisci , nie było dolnych yupi, hura , inwestory