• zakup trzemeszna Autor: ~wojciech [95.49.95.*]
    moje zdanie dot. ww. zakupu jest takie że SP chce jeszcze raz wyciągnąć gotówkę z Trzemeszna a zakładam że będzie to kilka milionów i wtedy sprzeda Pepeesowi, więc wg mnie czerwiec br. jest realnym terminem zakupu Trzemeszna przez Pepees.
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~hans [83.25.128.*]
    ta bajka to jak mi sie zdaje lata juz od roku o zakupie i ciagle prezes zwodzi poprosu mysleli cwanaki ze dostana kure znoszacom zlote jajak za darmo a tu trzeba tyle kasy wylozyc prezes sie zdziwil i podwinal ogon zwodzac ponownie ze do czerwca...ktorego roku?
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~celtic [95.49.246.*]
    Od trzech miesiecy morda w kubel prezesa, cisza totalna sie zrobila. Komunikat o przesunieciu zakupu byl bardzo metny. Nawet nie poinformuja na jakim etapie sa te rozmowy bo chyba sie boja hiobowa wiesc oglosic. Ja uwazam, ze dooopa bedzie a nie zakup Trzemeszna. Bardzo chcialbym sie mylic bo tak jak wielu gdy czytam forum kupowalem akcje pod infa ze spolki o coraz blizszym zakupie konkurencji. I co jak nie kupia to do KNF, sadu ,ze oszustwo wlascicieli doprowadzilo do strat?
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~kris [194.1.217.*]
    logiczne stwiedzenie, mam podobne zdanie. sp zwoła walne trzemeszna wyplaci dywidende i dopiero wtedy sprzeda pepeesowi, więc zostały tylko 3 miesiące na rostrzygnięcie chociaż ja przypuszczam że to nastąpi pod koniec maja.
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~Wawiak [89.77.46.*]
    Zobaczymy zakup Trzemeszna jak swinia niebo. Myslalem, ze jakas podbitka pod wyniki bedzie aby wyjsc z tego syfa. Niestety ugrzezlem tu na amen.
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~lemor [178.19.98.*]
    a może być tak
    http://moje-gniezno.pl/artykuly/czytaj/5381/skandal-z-takim-trybem-prowadzenia-prywatyzacji-od-2002r-wyrazam-przekonanieze-minister-skarbu-panstwa-stanie-na-wysokosci-zadania-i-nadrobi-str.html
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~mirek [79.191.55.*]
    Pepees kupi Trzemeszno mimo psl-wskich posłów którzy już starają się dbać o głosy wyborcze poprzez angażowanie sie w takie sprawy.
    Powinnismy Faszczewskiego podac do Sadu za straty materialne i oszustwo akcjonariuszy celem rekompensaty. 28 marca kolejne przedluzenie a juz 29 odpowiedz, skurw... z Lomzy wszystkich oklamal.
  • Trzeba będzie... tylko musi się nas kilku/kilkunastu zebrać... Autor: ~Trzeba będzie [85.221.169.*]
    ...jakaś odpowiedzialność musi być. Czyli we wtorek w dół ?
  • Re: Trzeba będzie... tylko musi się nas kilku/kilkunastu zebrać... Autor: ~lemor [178.19.98.*]
    wyczułem , zdążyłem
    Amen
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~modmot [178.36.157.*]
    Dnia 2013-03-29 o godz. 15:37 ~Wawiak napisał(a):
    > Powinnismy Faszczewskiego podac do Sadu za straty
    > materialne i oszustwo akcjonariuszy celem rekompensaty. 28
    > marca kolejne przedluzenie a juz 29 odpowiedz, skurw... z
    > Lomzy wszystkich oklamal.

Za info -> http://mojeinwestycje.interia.pl/news?inf=1905549 o przedłużeniu zainteresowania nabyciem spółki na kolejny kwartał chcesz prezesa "zaprosić" do sądu? Moim zdaniem to bez sensu, a to, że pojawiło się takie info to dobry znak, bo oni nadal są tym zakupem zainteresowani - szkoda tylko, że to tak długo trwa.
  • Re: zakup trzemeszna Autor: ~lemor [178.19.98.*]
    zainteresowany to może jest ale dla pps-u to już historia
    Dnia 2013-03-29 o godz. 16:48 ~lemor napisał(a):
    > zainteresowany to może jest ale dla pps-u to już historia

Moze nie historia ale teraz znowu procedura sie rozpocznie i tak mozna w nieskonczonosc. Ja nawet sie zaloze, ze Pepees specjalnie nie spadnie. To jest najbardziej mulowata spolka na gieldzie.
  • Pokręcona sprawa... sam dałeś linka do artykułu o prywatyzacji... Autor: ~pokręcona sprawa [85.221.169.*]
    ...Trzemeszna i roszczeń wobec Skarbu Państwa które są scedowane na PEPEES... pokręcone to wszystko... w każdym bądź razie nie wszystko jeszcze stracone... trzeba czekać... muszą się w jakiś sposób dogadać...może to zamknięcię prywatyzacji bez roztrzygnięcia to tylko ze względów proceduralnych ?... ciekawe jak się zachowa kurs we wtorek... znając tego muła to pewnie nawet nie drgnie... jego to może ruszyć tylko wybuch wojny chyba :(
  • Re: Pokręcona sprawa... sam dałeś linka do artykułu o prywatyzacji... Autor: ~celtic [95.49.251.*]
    Uwazam, ze nieudacznika Faszczewskiego - klamce i oszusta , ktorym sie okazal powinni czym predzej odwolac z funkcji prezesa. Mysle, ze rada nadzorcza powinna czym predzej zwolac walne i wyj... go na zbity ryj.
  • Re: Pokręcona sprawa... sam dałeś linka do artykułu o prywatyzacji... Autor: ~Hans [83.11.113.*]
    ten cały fra....to niezły krętacz i kłamca...pisałem jak było po 0,80 to wywalać bo wyżej to z ro nie będzie
  • Re: Pokręcona sprawa... sam dałeś linka do artykułu o prywatyzacji... Autor: ~Wawiak [89.77.46.*]
    Latami z tych akcji mozna wychodzic. Pisalem juz na drugi dzien po komunikacie, ze zakupu nie bedzie i mam watpliwa satysfakcje,bo wyczulem oszusta. Popieram odwolanie miernoty i nieudacznika Faszczewskiego i to jak najszybciej.
[x]
PEPEES 0,00% 0,93 2025-11-10 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.