Przecież Jurek pisał, że chce wystawić Twoją kandydaturę do RN, więc nie będę się wcinał ;-)
Niestety na mój głos nie możesz liczyć, nie przekonałaś mnie, że jesteś wiarygodna w tym co piszesz tutaj. Mimo wszystko życzę szczęścia.
A tak na marginesie, oczywiście jesteś tutaj bezinteresownie aby innym uświadomić, że BGE nie jest nic warte....
Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 35/2013
data dodania 2013-03-23 15:35:00
spółka M Development SA
Istotna Informacja dla Akcjonariuszy
Zarząd M Development Spółki Akcyjnej z siedzibą w Łodzi ("Spółka"), informuje niniejszym, iż w dniu 22 marca 2013 roku, ustalił z Inwestorem (spółka akcyjna z siedzibą w Warszawie), o którym Spółka informowała w drodze raportu bieżącego EBI Nr 29/2013 roku, iż szczegółowa oferta, określająca zasady zaangażowania kapitałowego na poziomie 10 milionów złotych w M Development SA, zostanie przedstawiona akcjonariuszom przez tego Inwestora osobiście podczas Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki w dniu 25 marca 2013 roku.
ruchów na BGE nie będzie poczekają na wyniki ogłosza spadnie jeszcze z 10-15 gr i wtedy może bęzie ruch ku górze teraz to juz oczekiwanie na jedno i krótka dzida w plecy będzie
mam 38,6 gorączki więc tym moge swoja absencję tłumaczyć, ale nic tam się ugrac nie da, ratuje tylko zebranie się razem by mieć te 6 proc, wtedy będziemy mogli coś zdziałać
w każdym razie będzie dobrze, bo inaczej być nie może, tak sobie powtarzam by nie osiwieć, liczę że w końcu odpalimy do góry, czy to z niższego czy wyższego pułapu, sprzedać się nie opłaca, ale żadne mdv nie bedę śmieciów kupował ani mtc, to dopiero porażka dla inwestora, może dobre dla spekulanta, ale nie dla inwestora, więc jak dojdziemy do 1 zł, to sprzedam PKOBP i alchemię i troszkę rozkręcę by szlo wyżej