• Układ coraz bliżej:) Będzie się działo!!! Autor: ~Układ [89.67.66.*]
    jw.
  • Re: Układ coraz bliżej:) Będzie się działo!!! Autor: ~Układ [89.67.66.*]
    ja stawiam na układ, gdzieś przeczytałem ze Magaczewscy są zdeterminowani by spółkę uratować i zrobią wszystko by tak było. ciekawe jak to tego odniesie sie nadzorca sądowy.

fakt jest taki, ze spółka ma obecnie kapitalizację na poziomie full wypasionego seata przy cenie 0,06 to 768 tys. zł
  • Re: Układ coraz bliżej:) Będzie się działo!!! Autor: ~al [83.7.204.*]
    to jak motorniczy widze ze zmieniles nicka i teraz juz nie masz info ale nie powiesz tylko zmieniles haslo reklamowe na "gdzies przeczytalem" - wiesz ze Twoj ip [89.67.66.*] staje sie tu coraz mniej wiarygodny.

rowniez uwarzam ze bedzie uklad, ze uklad coraz blizej ale nie pisze glupot. W komunikacie z 22.02 do akcjonariuszy podaja ze zrobia wszystko, zachowanie wlascicieli pokazuje ze bardzo chca aby spolka nie zostala zlikwidowana. Caly proces idzie bardzo zgrabnie stad albo bardzo chca aby byl uklad albo to bardzo dobra sciema.

ps: dawno nie trafilem na osobe taka jak Ty, z haslami "wiem ale nie powiem", "gdzies przeczytalem" - takimi argumentami nikogo nie przekonasz - chyba ze kolegow z "pod bloku". Tu fakty sie licza!
  • Re: Układ coraz bliżej:) Będzie się działo!!! Autor: ~Układ [89.67.66.*]
    Dnia 2013-03-22 o godz. 11:27 ~al napisał(a):
    Tu fakty sie licza!

hehehe dobre!!!
    fakty na śmieciowym forum?
    ja tu piszę dla beki jak się nudzę .
    bankier to śmietnisko i sama ulica więc tylko dla beki można coś naskrobać.
    nick wpisuję jaki mi się podoba i tyle.
    nie dorabiaj filozofii bo wychodzisz na debila i po co ci to?
    tu jest śmietnik i tak go traktuję:)
    obojetnie co to za forum, pisanie bzdur to pisanie bzdur a forum jak sam piszesz jest smieciowe i jestem tego swiadomy ale to dzieki takim uzytkownikom jak ty.

anonimowosc pozwala na otworzenie prawdziwej natury - dlatego tyle hamstwa tutaj. Inne fora nie pozwalaja na anonimowych uzytkownikow co powoduje ze kazdy liczy sie z tym co napisze.

Tu wychodzi cwaniactwo i buractwo z nas wszystkich - nie dorabiam filozofii a zlapalem Cie na klamstwie - teraz mozesz pisac co chcesz obracajac sytuacje jak Ci sie podoba.

Smieciowe czy nie to forum ale fakt pozostaje faktem.
  • Re: Układ coraz bliżej:) Będzie się działo!!! Autor: ~boss [89.67.66.*]
    Dnia 2013-03-22 o godz. 12:25 ~al napisał(a):
    Inne fora nie pozwalaja na anonimowych
    > uzytkownikow co powoduje ze kazdy liczy sie z tym co
    > napisze.

Tu wychodzi cwaniactwo i buractwo z nas
    > wszystkich

To czemu nie zmienisz na inne forum?:)))
    Wiem.Tam ,żeby z kimś wymienić zdanie trzeba dysponować kakotaką wiedzą. Więc siłą rzeczy odpadasz.
    Jeśli chodzi o cwaniactwo i buractwo to się zgadzam, wychodzi z was całe.
    Ja natomiast po prost unajzwyczajniej w świecie nie jestem hipokrytą.
    nie jestes hipokryta? Moze sprawdz pierw znaczenie tego slowa.

Siedze nie tylko na tym forum, aby mniej-wiecej obiektywnie ocenic zdanie ludzi czytam i na tym anonimowym forum posty i forach gdzie trzeba sie zalogowac.
  • Re: Układ coraz bliżej:) Będzie się działo!!! Autor: ~boss [89.67.66.*]
    Dnia 2013-03-22 o godz. 14:16 ~al napisał(a):

Siedze nie tylko na tym forum, aby mniej-wiecej
    > obiektywnie ocenic zdanie ludzi czytam i na tym anonimowym
    > forum posty i forach gdzie trzeba sie zalogowac.

No widzisz?
    A wźiąłbyś się za lekturę o tematyce giełdowej.
    Siedzisz na forach i ...
    na forach wymieniam info, za lektury bralem sie lata temu. Teraz ciekawy okres na rynku, mozna wychaczyc wiele okazji.

forum to zle zmiejsce aby brac pod uwage sugestie innych ludzi co do zakupu ale dobre aby po wybraniu waloru i zbadaniu popatrzec co na forach inny ludzie pisza. Info/rekomend/raporty kazdy odbiera troche inaczej.

np co do tej spolki - moim zdaniem ja uratuja, spolki w gorszym stanie widzialem jak byly ratowane.
    podoba mi sie ze wciaz sternik meczy ludzi 1akcja i 7gr:D Rysuje nam ladny wykres;)

Zazwyczaj jak widac ze ktos ewidentnie pilnuje kursu mozna odebrac za pozytywny sygnal.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    to jakie na powaznie jest Twoje zdanie dotyczace tej spolki?

moim zdaniem niedlugo bedzie uklad, wszystko na to wskazuje aczkolwiek nalezy uwazac bo to rynek NC gdzie wszystko moze sie zdarzyc.
[x]
MTC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.