zaczynasz przekraczać pewne granice...stwierdziłeś ,że znasz prezesa osobiście i ,że wiesz o kolejnych emisjach itp.,że wiesz ,o super inwestycjach-chyba zdajesz sobie sprawę pod jaki art. się to kwalifikuje(poczytaj ramkę u dołu).Więc nie narzekaj na innych ,że naganiają na spadki , bo ty naganiasz na wzrosty i mówisz o znajomościach z prezesm.
Podrawiam
Czytaj najpierw moje posty, a potem odpisuj.
Nie naganiam na wzrosty, bo chcę jeszcze dokupić. A jedyne co piszę to prawdę, i nie strasz mnie i sam przeczytaj ramkę. Tylko uważnie
Tak z ciekawości. Ile Ty masz lat? Bo widzę że lubisz mieć ostatnie zdanie.
Zacytuj posta w którym napisałem, że mam informacje od prezesa...
Nic takiego nie napisałem ... Napisałem że go znam i że rozmawiałem z nim jakiś czas temu... (wtedy chyba jeszcze nie wiedzieli o istnieniu Nemexa).
Napisałem też o tym że zazdroszczę mu intelektu.
A Ty czytasz co trzecie zdanie...
hmmm ile? a no.. 2 razy pełnoletność w USA(prawidłowa) plus 2 ....właśnie , dziś kończę i za 2 godz. wpadają goście.Więc sądzę ,że do jutra co najmniej nic nie napiszę...bo nie będę w stanie .Pozdrawiam
Spóźnione i szczere życzenia urodzinowe, zdrowia i samych trafnych inwestycji. Co najmniej takich jak Nemex. Ale przede wszystkim zdrowia, żeby było jak się cieszyć z dużych zysków.
A tak swoją drogą to chyba jesteśmy po tej samej stronie, bo chcemy kupować jak najtaniej. A mamy wpływ swoimi kłótniami na ruch kursu taki jak na zeszłoroczny śnieg.
Tu rządzą Ci co wystawiają, a potem zdejmują pakiety. Gracze - nie inwestorzy.
A rzeczywisty wpływ na kurs będzie dopiero wtedy gdy pojawi się jakiś dokument z firmy mówiący o strategii - coś na kształt dokumentu informacyjnego, albo coś w tym stylu.
Bo przecież nikt nie ma pojęcia jaki biznes firma będzie prowadziła. To co wiemy my - dalsi i bliżsi sympatycy Led Holdingu chyba nie wystarczy na długo.
Takie jest moje zdanie - prywatne.
Powodzenia w łowach tanich akcji.
Będą infa to sie dowiemy, wązne zeby kierownicy Nemexu wiedzieli i na tym opierali swoja dzialanosc, a my nie jesteśmy przeciez szefami firmy,
tylko obserwatorami ich skutecznego lub nie dzialania
póki co ten kierunek mi sie nawet podoba
a asekowi zycze ,
by sie na progu dorosłego zycia uchlal,
bo nic innnego widac nie potrafi.
Dnia 2013-03-23 o godz. 09:10 ~Własnie napisał(a):
> Będą infa to sie dowiemy, wązne zeby kierownicy Nemexu
> wiedzieli i na tym opierali swoja dzialanosc, a my nie
> jesteśmy przeciez szefami firmy,
tylko obserwatorami ich
> skutecznego lub nie dzialania
póki co ten kierunek mi sie
> nawet podoba
a asekowi zycze ,
by sie na progu dorosłego
> zycia uchlal,
bo nic innnego widac nie potrafi.
Pyrasy z Poznania to naród bez kultury i zakomplesiony , a Ty właśnie jesteś cwaniaczku z Poznania .
Gwoli scisłości zycze Ci bys był wielkim, dobrym , mądrym człowiekiem o jakims humanistycznym horyzoncie, zapraszm do Poznania gdzie króluje gospodarność