• info Autor: ~asek [79.139.109.*]
    http://newconnect.pb.pl/3052219,103289
  • Re: info Autor: ~asek [79.139.109.*]
    i co o tym sądzicie? kolejne 7 mln akcji dodrukowane....a innych konkretnych dobrych inf brak-co do konkretnej działalności itp.
  • Re: info Autor: ~Bart [95.48.68.*]
    Następne info będzie o ..... zwiększeniu ilości pierogów na talerzu.
    Ale wszystkie bierze "asek", bo jak się naje, to wyrośnie na "asa"
    zaczynasz przekraczać pewne granice...stwierdziłeś ,że znasz prezesa osobiście i ,że wiesz o kolejnych emisjach itp.,że wiesz ,o super inwestycjach-chyba zdajesz sobie sprawę pod jaki art. się to kwalifikuje(poczytaj ramkę u dołu).Więc nie narzekaj na innych ,że naganiają na spadki , bo ty naganiasz na wzrosty i mówisz o znajomościach z prezesm.
    Podrawiam
    Czytaj najpierw moje posty, a potem odpisuj.
    Nie naganiam na wzrosty, bo chcę jeszcze dokupić. A jedyne co piszę to prawdę, i nie strasz mnie i sam przeczytaj ramkę. Tylko uważnie
    no widzę jednak ,że trzeba podesłać Twoje posty ...w odpowiednie miejsce.Nie prowokuj.

Może nie naganiasz tak do końca....ale powołujesz się na znajomości z osobami z zarządu itp.
    Tak z ciekawości. Ile Ty masz lat? Bo widzę że lubisz mieć ostatnie zdanie.
    Zacytuj posta w którym napisałem, że mam informacje od prezesa...
    Nic takiego nie napisałem ... Napisałem że go znam i że rozmawiałem z nim jakiś czas temu... (wtedy chyba jeszcze nie wiedzieli o istnieniu Nemexa).
    Napisałem też o tym że zazdroszczę mu intelektu.
    A Ty czytasz co trzecie zdanie...

To ile masz lat?
  • Re: info Autor: ~PixelAtheist [178.235.0.*]
    po infie rano to sranie postami było na potęgę, a teraz jak cichutko
    hmmm ile? a no.. 2 razy pełnoletność w USA(prawidłowa) plus 2 ....właśnie , dziś kończę i za 2 godz. wpadają goście.Więc sądzę ,że do jutra co najmniej nic nie napiszę...bo nie będę w stanie .Pozdrawiam
  • Re: info Autor: ~blask [83.20.179.*]
    upijesz sie na umór, bo taki masz do siebie szacunek
    Dnia 2013-03-22 o godz. 17:04 ~blask napisał(a):
    > upijesz sie na umór, bo taki masz do siebie szacunek

gdybyś jeden z drugim był "gościem z jajami" napisałbyś wszystkiego najlepszego....a tak to widać ,że słoma z "butów wychodzi" -taki akcjonariat tu.
    Spóźnione i szczere życzenia urodzinowe, zdrowia i samych trafnych inwestycji. Co najmniej takich jak Nemex. Ale przede wszystkim zdrowia, żeby było jak się cieszyć z dużych zysków.

Pozdrawiam
    A tak swoją drogą to chyba jesteśmy po tej samej stronie, bo chcemy kupować jak najtaniej. A mamy wpływ swoimi kłótniami na ruch kursu taki jak na zeszłoroczny śnieg.
    Tu rządzą Ci co wystawiają, a potem zdejmują pakiety. Gracze - nie inwestorzy.
    A rzeczywisty wpływ na kurs będzie dopiero wtedy gdy pojawi się jakiś dokument z firmy mówiący o strategii - coś na kształt dokumentu informacyjnego, albo coś w tym stylu.
    Bo przecież nikt nie ma pojęcia jaki biznes firma będzie prowadziła. To co wiemy my - dalsi i bliżsi sympatycy Led Holdingu chyba nie wystarczy na długo.
    Takie jest moje zdanie - prywatne.
    Powodzenia w łowach tanich akcji.
  • Re: info Autor: ~Własnie [83.20.37.*]
    Będą infa to sie dowiemy, wązne zeby kierownicy Nemexu wiedzieli i na tym opierali swoja dzialanosc, a my nie jesteśmy przeciez szefami firmy,
    tylko obserwatorami ich skutecznego lub nie dzialania
    póki co ten kierunek mi sie nawet podoba
    a asekowi zycze ,
    by sie na progu dorosłego zycia uchlal,
    bo nic innnego widac nie potrafi.
    Dnia 2013-03-23 o godz. 09:10 ~Własnie napisał(a):
    > Będą infa to sie dowiemy, wązne zeby kierownicy Nemexu
    > wiedzieli i na tym opierali swoja dzialanosc, a my nie
    > jesteśmy przeciez szefami firmy,
    tylko obserwatorami ich
    > skutecznego lub nie dzialania
    póki co ten kierunek mi sie
    > nawet podoba
    a asekowi zycze ,
    by sie na progu dorosłego
    > zycia uchlal,
    bo nic innnego widac nie potrafi.

Pyrasy z Poznania to naród bez kultury i zakomplesiony , a Ty właśnie jesteś cwaniaczku z Poznania .
  • Re: info Autor: ~Własnie [83.20.37.*]
    Gwoli scisłości zycze Ci bys był wielkim, dobrym , mądrym człowiekiem o jakims humanistycznym horyzoncie, zapraszm do Poznania gdzie króluje gospodarność
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.182.100.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.