Wielkosc HOLDINGU Westa Isic Luxemburg /posiada tylko udzialy/odzwierciedla aktualns wysokosc kursu ! Spolka zostala powolana Tylko do dokonania nazwyklejszego przekretu-oszustwa zreszta w wczorajszej podlodze co na ten temat bazgrali.
Wielkosc HOLDINGU Westa Isic Luxemburg /posiada tylko udzialy/odzwierciedla aktualna wysokosc kursu ! Spolka zostala powolana Tylko do dokonania nazwyklejszego przekretu-oszustwa zreszta w wczorajszej podlodze co na ten temat bazgrali.
Dnia 2013-03-22 o godz. 10:40 ~kardas napisał(a):
> ja nie moge jakie wy tu kółko wzajemnej adorcji
> stworzyliście a kurs leci,
czemu to tak leci? ktos wie? ;)
my mamy kółko wzajemnej adoracji a ty co tu robisz skoro westa to padaka. możesz nas oświecić???
Słusznym kierunkiem jest rozwój w kierunku OZE, dotarłem do informacji iż od stycznia tego roku aby otrzymać wsparcie do produkcji energii z OZE wszelaki osprzęt musi być w 30 % wyprodukowany na Ukrainie, od przyszłego roku poziom ten wzrasta do 50%.
Także widać iż władze wspierają rodzimy biznes w tym temacie.
Z raportów Dniepra można domniemywać, że dołek za nami i powinno być coraz lepiej.
Otwarty zakład recyklingu ołowiu powinien zapewnić surowiec po atrakcyjnej cenie co z pewnością przełoży się na wyniki.
Widać że włodarze podchodzą do Westy kompleksowo, oprócz akumulatorów energetyka która jest z nimi związana.
To wyglada nawet ladnie . ALLE WESTA ISIC Luxemburg posiada tylko Udzialy w ukrainskich zakladach moze ktos wie jak to procentowo wyglada bo w 100% to watpie
Całkiem możliwe, że te brakujące 2,75% należy do odpowiednich ludzi, żeby mieli motywację w "nieprzeszkadzaniu" firmie Westa.
Dlatego może jest ta pośrednia spółka Cypryjska, gdzie zainteresowani mają tam zarejestrowany również swój wehikuł, z tym resztkowym 2,75% udziałem w spółkach zlokalizowanych na Ukrainie.
Cypr ma to do siebie, że nie trzeba ujawniać, kto jest właścicielem spółki, więc to bardzo wygodne dla polityków.