Raczej ktoś wywalał, w najbliższym czasie jednak powinno być dużo niżej. Przedłużająca się zima to zwiększone koszty ogrzewania oraz zazwyczaj zmniejszony ruch w punktach gastronomicznych. Jeszcze dochodzi brak otwierania nowych punktów oraz niezamykanie tych najmniej dochodowych i mamy znowu zapewne dużą stratę w I kw. 2013r. Zapewne cała emisja 720 tys. zł zostanie całkowicie przejedzona na bieżące wydatki, a nie na rozwój sieci. A o dużej emisji która miała być po tej małej nie ma słuchu żadnego. Jedyne co by to ruszyło to duża emisja dla kogoś np. po 5 zł za akcje i jedziemy na 15 zł:P:P:P:P Ale w najbliższym czasie myślę, że jedziemy na 50gr. Akcje posiadam, tak tylko piszę co myślę.
Aha, żeby ktoś nie napisał zaraz, że przecież zamykają i wyskoczy z tym wczorajszym infem. Przeczytajcie sobie pierw raport za 4 kw. 2012r i tam wskazane są 4 najbardziej niedochodowe punkty, ale o tym co zamykają akurat wzmianki nie ma.
Pozdrawiam
Zwróć uwage, że akcje i pda wywalała ta sama osoba (ilosc akcji 5 razy większa niz pda), a odbierał to ten kto lubi 2511, 3511, 4511 w arkuszu. A wiadomo, kto kryje się za jedynkami. Zbieg okoliczności, że ktoś zebrał w tym samym czasie z prawej akcje i pda. Dodatkowo w takiej dużej ilości, przy średniej wolumenu na sesje zdecydowanie skromniejszym do tej pory. Stawiam na zwiększenie zaangażowania tatki lub leszka.
To akurat było wiadome od dawna, pytanie tylko czy obejmą całe 2,7 mln akcji czy mniej i jaka będzie cena emisyjna. Mam nadziej, że powyżej minimalnej ceny 1 zł. W końcu zaczyna się coś dziać, trzeba czekać 2 tygodnie na projekty uchwał i coś się powinno wyjaśnić. Życzę sobie i innym posiadaczom ceny emisyjnej 5 zł:P:P To by miało sens, bo 2 mln z kolejnej emisji znowu pójdzie na bieżące wydatki, a nie na rozwój sieci, a z 10 mln to już mogliby się pobawić i rzeczywiście rozwinąć tą sieć do znanej i cenionej marki ogólnopolskiej.
POZDRAWIAM
Heh, a miałem nadzieję że jeszcze spadnie. Obroty słabe, bo nie ma kto oddawać. Podzielcie się swoimi pakietami trochę ze skupującym to dzisiaj też pojedziemy do góry. Podaż może się zwiększy przy 2 zł, arkusz zleceń sprzedaży do 2 zł jest puściutki:
Chodzi o to że właśnie nikt za bardzo nie chce sprzedawać... A to oznacza albo utrzymanie się obecnego poziomu przez długi czas albo jazda w dół żeby ludzie zaczeli oddawać. Tak więc obstawiam nudy na spółce przez kilka miesięcy. Trochę szkoda, ale cena 50 groszy też mogła by być::P:P
Pozdrawiam
Chyba się mylisz kolego, czas pokaże, ale na próbę przed chwilą wystawiłem zlecenie kupna 5000 po 1,5zł i ktoś bardzo szybko mnie zasypał. Tak więc ktoś wywala, szybko w górę nie pójdzie. Raczej będzie w przedziale 1 zł - 1,5zł.
Pozdrawiam
A co do wcześniejszego, nie ma kto sprzedawać z drobnych, więc pilnują kursu i wywalają żeby nie rosło w celu obrzydzenia spółki malutkim i odebrania niżej lub nawet po tym kursie. Dlatego pisze że nie ma kto sprzedawać więc kurs będzie niżej lub na tym poziomie przez kilka miesięcy. Tak myślę.
Hahah, śmieszny to ty jesteś, jak widzisz 3 zł to czego nie stawiasz zleceń kupna?? Spróbuj, a zobaczysz jak szybko Cię zasypią. Chyba że naganiasz na kupno a sam wywalasz. Ja mam tej spółki bardzo dużo i jestem przekonany że kiedyś będzie bardzo wysoko, ale wzrosty w moim przekonaniu zaczną się za pół roku - może rok, pierw czeka nas zjazd może nawet poniżej 1 zł.
pozdrawiam
No proszę, już dzisiaj poniżej 1 zł. Jak tam inwestory, humorek dopisuje?? Ostatnio Moska na giełdzie to największy leszczu jest, co nie kupi to wtopa.
Pozdrawiam