• stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~ramzes [95.40.4.*]
    jak masz wrażenie, że będzie pięknie - lepiej uciekaj , jak masz wrażenie, że będzie tragicznie wchodź w rynek

pamiętacie maj 2012 i nastroje analityków i na forach i wykresy giełdowe? co pokazywały? eurusd idzie na parytet!!! wig20 na 1600 a co było odpał taki, że czapki niektórym pospadały.

co mamy teraz w mediach? no może juz nie teraz ale jak wig20 był na ponad 2600? idzie hossa gonimy szczyty!!!! a mamy co? zamiast 2900 jest poniżej 2400.

na wilbo korekta wzrostowa skończyła się przy poziomie 0,57, teraz śmieć wraca tam gdzie jego miejsce

pozdrawiam rozważnych i mających głowę na karku

Ramzes
  • Re: stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~łukaszenkoGPW [164.126.149.*]
    To juz chyba koniec Wilbo
    Koniec spółki

ratuj sie kto moze:-)))
  • Re: stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~Ania [195.205.152.*]
    Podobno spółka zostanie wycofana z giełdy w ciągu 6 miesięcy od ogłoszenia upadłości. Czyli 20 września ostatni dzień notowań. Ratuj się kto może.
  • Re: stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~łukaszenkoGPW [5.226.73.*]
    smiac mi sie chce jak czytam te wszystkie podrobki

wszystko poparte slowami "podobno"

sedzia dred nie uzyl wyrazu podobno i bedzie mial duze problemy

jutro pojdzie pismo

ja czekam na ciagle.....
  • Re: stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~karol [83.3.233.*]
    Panie i Panowie

nie ma się o co kłócić :)

będzie co ma być i tyle

ja osobiście mam pakiecik, niewielki, ale mam, i traktuję go jako inwestycję długotreminową, może zarobię, a może stracę, nie mam pojęcia co będzie

jak spadnie, to dokupię i tyle
  • Re: stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~Trawler [83.9.141.*]
    kupiłem i będę kupował magazyny przepastne. Na oceanie buja a ja choroby morskiej nie mam
  • Re: stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~hieronimo [83.11.133.*]
    http://gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/reports/espi/view/226211;jsessionid=lQgAaV07qIRNfNReVh-BSh0D.undefined

30mln straty
  • Re: stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~ramzes [95.40.177.*]
    Dnia 2013-03-21 o godz. 18:03 ~hieronimo napisał(a):
    > http://gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/reports/espi/view/226211;
    > jsessionid=lQgAaV07qIRNfNReVh-BSh0D.undefined

30mln straty

fantastyczne wyniki, myślę, że znacznie gorsze od jakichkolwiek oczekiwań...

wnioski łatwo wyciągnąć... zapewne kurs jeszcze tego nie wycenił i przepraszam - ta firma ma spłacać długi?????????????????? z czego??????????????????????????????

tu będzie RZEŹ NIEWINIĄTEK

i jeszcze jedno: myślicie, ze ktoś ot tak sobie chce dać Wam zarobić - buahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaa - nie ma cudów - ta gnida nagania bo chce upchnąć trefny towar, a WY zostaniecie z ręką w nocniku i z nic nie wartymi akcjami giełdowego śmiecia

jeżeli ta prostytutka zarzuca mi naganianie na spadki - to odpowiem tak: gdyby nawet tak było, to jedno jest pewne - jedyna Waszą stratą byłby brak zarobku, a nie fizyczna strata

jednak nie sądzę, by ktoś podejmował decyzje na podstawie wpisów na forum, ale mam nadzieję, że wyciągniecie odpowiednie wnioski, Wasza kasa, Wasze decyzje.

ps. przypominam, że ta spółka zapewne otoczona jest sztabem prawników (vide pezes), a to nigdy dobrze nie wróży drobnym akcjonariuszom

• Re: stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~łukaszenkoGPW [164.126.149.*]
    dlatego nikt nie chce Ciebie słuchac:-)))
  • Re: stara zasada giełdowa mówi: Autor: ~heronimo [83.11.133.*]
    teraz to nie istotne bo jest uklad

pol roku spokoju
[x]
WILBO 0,00% 0,24 2017-10-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.