• Okazja do kupna Autor: ~poeta [5.185.187.*]
    W dlugim terminie bedzie HIT!
  • Re: Okazja do kupna Autor: ~poeta [5.185.118.*]
    Zobaczycie, ze to bedzie drugi Krezus.

Nic tylko kupowac, papier smiesznie tani..
  • Re: Okazja do kupna Autor: ~xyz [178.36.52.*]
    Śmiesznie tani to był po 60 groni. teraz jest hossa. Jednak ja uśredniam tanie wydaje mi się, że nie będzie.
  • Re: Okazja do kupna Autor: ~nifek [83.23.158.*]
    jak widzę jak ktoś sypie bezustannie to mam wrażenie że komunikaty czołowych akcjonariuszy służą wywalaniu po jak najwyższej cenie,
  • Re: Okazja do kupna Autor: ~anal [79.162.28.*]
    Opamietajcie sie , jaki krezus? Chyba predzej jupiter. Wyprowadzą wszystko i wydymają do sucha.. Banda złodzieji tam siedzie, czy wy tego nie widzicie ?

Zycze cierpliwosci
  • Re: Okazja do kupna Autor: ~qaz [195.182.35.*]
    niezależnie od interesującej merytorycznie opinii odwołania do wydymania do sucha (chyba zreszta na sucho???) w przypadku anala jednak nie brzmią zbyt.... hm... przekonująco;))) choc na tą wieść pewien krąg inwestorów pewnie by sie zainteresował papierem:)
  • Re: Okazja do kupna Autor: ~kot [78.8.222.*]
    na Gontyńcu robią emisję dla wtajemniczonych
  • Re: Okazja do kupna Autor: ~Fishman [46.186.68.*]
    No niestety ale Anal chyba ma racje, a my długotrwali akcjonariusze jesteśmy dowodem tego. Przez tyle lat spółka coś robi. I można by powiedzieć że robi ciakawe rzeczy. Rzeczy które są dochodowe. Niestety na koniec wartość księgowa spada.... Cały czas jest wyprowadzany kapitał!!!
    Jak nie w 1 sposób to w 2!
    KNF twierdzi ze to do nich nie należy prokuratóra że właśnie KNF powinien się tym zając.
    Co za kraj.
[x]
SOHODEV 0,00% 0,13 2026-05-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.